divendres, 20 de novembre del 2009

THE JAVI'S RETURNS


Bueno Bueno…pos sis pos sis….després d’un paron liguero hem tornat a recuperar al Pantani de Salt…o el Señor del Carbono….ja que el títol del senyor of Scadium es en Cuma.

Va ser una negociació molt dura i llarga, pero el varem enganyar, tal com es pot veure a la foto!!!!per tant a dia d’avui podem dir JAVI’S RETURNS.

A més a més varem fer una ruta nova la “25” la pujada al PuigdeFrou, la veritat es que l’etapa va ser molt xula....varem sortir de Salt el trio maravilla!!!En Joan.T, Javi i Marcos “en Ricard va aparèixer al final també” fins Amer pel carrilet, un cop allà varem pujar al PuigdeFrou aquest. Un port puta madre, 8Km de pujadeta sense descans i entre 7-10% constant, es pot fer a plat, però en els últims repexons passa factura, pero la veritat es que mooolt i mooooolt xulo!!La pujada la varem fer en grupillo fins gairebé a dalt que va haver-hi una mica de moviment en el peloton.....jejejeej

Un cop a dalt, viiiiiiiiiiiiiiiiiistes impressionants...FRIO DE 3 COJONES!!! I baixadeta freerider!!!!amb regal al final d’una trialera d’aquestes que es pot fer maca maca maca!!!

Un cop tornat a peu de muntanya vam anar a buscar el premi al bareto!!!El resultat final...3 birras per barba....3 bosses de patates....i CASI NOS ZAMPAMOS UN POLLO!!!!

A bueno, també vam trobar a en Ricard al bar!!!que perro que es el tiuuuuu!!!Si mireu les fotos ja u veureu!!!

Salut i pedal a la burra!!!

6 comentaris:

  1. M'alegro de la tornada d'en Javi i la vostra celebració jeje! La foto no té preu! I per cert, que fa en Marcos amb un buf catalanet? jajajaja!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Vaja, vaja... Marcos si et veiessin a la teva terra et tallaven el coll per portar aquest buf!! xDDD Per cert, el gos no era jo, jo estava fent una ruta de tranquis per la zona de Sant Miquel amb un tiu que vaig conèixer. El gos era en Kuma que al final es va "rajar" i em va deixar tirat!!

    ResponElimina
  3. marcos eres un cabron!!! Toda mi reputacion por el suelo... Esa foto no refleja la realidad.. Un chico sano y deportista com yo!!!!!

    Hombre guaci!!! merci por la visita!!!

    ResponElimina
  4. JAJAJAJA, SI SENYOR, JAVI ESTAS EN PLENA FORMA.
    AIXI M'AGRADA ELS CAPS DE SETMANA SON PER AGAFAR FONDO !!!
    LES SERIES LES FEREM ELS DIVENDRES A XUPITOS !!!
    JAJAJA

    ResponElimina
  5. Aviam si tots tornem una mica!!

    Vam sortir amb l'Albert diumenge mati...i bueno, 1:45 per fer 380m de desnivell...semblavem avis...pero no els que trobem a les marxes, sino els de caçadors de bolets!!!

    He trobat una marxa diumenge vinent...qui vulgui anar, estar posada al calendari!!

    Per cert, hem de parlar de coses sèries, i donar una empenta a tot plegat!
    1: NO VAM FER SOPAR FINAL LLIGA PEDALS
    2: NO VA HAVER-HI REGAL AL GUANYADOR
    3: HEM DE FER UNA ALTRE LLIGA?
    4: ALGÚ MIRA LA WEB DE TANT EN TANT?

    Apa, a entrenar-nos, i aviam si per festes fem algo tots plegats...apart de fer unes birres!!

    ResponElimina
  6. Prufffffff diumenge kurro tot el dia no puc kedar,apa fins aviat.

    ResponElimina