dimecres, 25 de novembre del 2009

1ª CRONOESCALADA "ALTO DEL PUIG D'AFROU"

Amicsss Benvolguts!!!!
Retornem a la competiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PROPER 5-6 de Desembre, Cronoescalada AL PUIG D'AFROU!

Voteu pel dia que us vagi millor, un dissabte 5 o 6, guanyarà la més votada.

Descripció de la ruta:

El anem?
Quedem al matí i anem en bici fins a Amer, des d'allà una pujarem miqueta, sólo al inici del puerto començarem la Cronoescalada al Puig de'Afrou.

Com és el puerto?
Longitud de 8 kilometros i un Desnivel de 600 metros, una pendiente del 7-8% mitja, tot i per pista, es pot fer una plataforma ... però ojuuuu peligruuu, pot passar factura al final.

Com ho farem?
Es donara la de la ONU una salida exprés de las Naciones Unidas cada minut i mig, en l'ordre invers de la classificació de la Lliga. El temps El contarem A través del Cuenta de cadascun. "Se suposo que som prou i no Grandet trampes farem" por si las moscas, hi haurà un control horari que haurà de coincidir els uns altres. "Es deixa en TOP SECRET, por el pilar que pugui fer trampes! JAAJAJAJ.

Desprès Que farem?
La intenció es aviat mig quedar, i quan acabem bordar un esmorzar ben parit al bareto que hi ha a peu de Susqueda, així podem comentar la jugada!

Apa espero que hi Siguem tots !!!!!!

1 comentari:

  1. Però això de la lliga no s'havia acabat?? I qui decideix quan una prova es puntuable o no? No sé... Portem molts mesos fent sortides sense que cap sigui puntuable. Podriem haver agafat uns quants i decidir que una sortida era puntuable perquè sí, però wenu...

    Quan s'acosti el dia ja diré si prefereixo el 5 o el 6.

    Apa, saltut!

    ResponElimina