dissabte, 20 de novembre del 2010

CALENDARI DESEMBRE


Be, despres de les increpacions varies i que aquest mes de novembre ha sigut molt tranquil les proves puntuables del mes de desembre i que decidiran el campionat son les següents:


Marxa dels Arrossars 5/12

Marxa per parelles Llagostera 12/12

Mitica Pujada a l'esprint de St Miquel 31/12


Apa a seguir entrenant i que continuin les increpacions jejeje


Per cert, Alex, saps qui es aquest?????? Doncs si, es el nou LIDERRRRRR


30 comentaris:

  1. El 12/12/10 es fa el Gabarres extrem podria estar bé

    ResponElimina
  2. toma toma toma toma,deu te ha castigat per fer la marxa de porqueres amb la calma toma toma toma.

    ResponElimina
  3. Wenu, Albert, que sàpigues que el dia 5 vindré i et treuré les pegatines... La guerra per la 3a posició ha començat... xDDDD

    Per cert, podràs fer la llarga o hauràs de fer la curta...? JAJAJAJAJAJA

    ResponElimina
  4. Se me cae una lagrimilla.....quan veig aquest companyerisme....

    Per cert, hem de posar data per una quedada de club, i veure si ens fem club o no, i a veure que passa amb les equipacions noves!!!!que ta la cosa muuuuu para!!!!

    ResponElimina
  5. Hola Albert, CARINYUUUUUUUUUUUU!!!

    Sàpigues que pujaré demà al pis i... prepara't, perquè... ET TALLARÉ ELS COLLONS A RAN DE CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!!!!

    Però de bon rotllo, eh? O POTSER NOOOOOO!!!

    ResponElimina
  6. Ricard, ja veig, que en el teu roll de prioritats lo que va primer!!!!jaajajaajajaajaaa

    QUE GRANDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. La veritat és que no tinc gens de ganes d'anar a Pals però hi hauré d'anar per no deixar-me avançar per l'Albert. A la de Llagostera em farà molta gràcia anar-hi però no me mola gens que sigui puntuable perquè si es fa per parelles és injust que es compti l'últim que arriba.

    Tal com vaig dir temps enrere, per triar les que són puntuables s'hauria de fer per votació. A veure si la temporada que vé es fa així. L'altra cosa que proposo és fer alguna cosa més pel nostre compte com ara la cronoescalada al Puig d'Afrou o la de St. Miquel. Així tindriem coses a fer cada mes sense dependre de les maxes que s'organitzen per la zona.

    Per cert, Albert, tenia previst acabar 3r aquest any i donar-te el premi a tu perquè considerava que t'ho mereixies més. Ara m'ho he repensat i si quedo 3r no et penso donar res!!!

    Visca el companyerisme!!!!

    ResponElimina
  8. Jo opino sobre la de Llagostera com en Ricard, ja que si el teu company es un croqueton que no tira i no s'esforça i tu et mates com un puta a fondo per total despres tenir el temps del company croqueton pos... que vols quet digui es fomentar la vagueria i la mendicitat com promou el PSOE (no tu curris perque el que no fot res s'ho haurà de currar per tu i tots sereu canari).

    ResponElimina
  9. Resposta 1:Si en talleu els cullons que sigui ven arra de cul ehhhh que aixis pesa-re menys hi treure mes temps a en ricard.

    Resposta 2:No en tinc ni ideia pero espero poguer fer la llarga

    Resposta 3:A hi si me regalesis el premi seria com si diguesis te les "sobres", per tu,total jo soc mes bo, pamplines!!!!!!!

    ResponElimina
  10. Pel que fa la resposta 3 no anava per aquí, anava en el sentit de:

    "He quedat davant teu perquè tu has hagut de fer la majoria de vegades les curtes i en igualtat de condicions haguessis guanyat, per tant, te'l dóno"

    Però bé, és igual, sembla que els ànims estan encesos... jejeje. A vera si la resta de gent s'implica més, colla de mariques!!! Que aquí només ens piquem l'Albert i jo o què??!!

    ResponElimina
  11. Ei ricard si ja te havia entes,lo que me explico com el putu cul,no ho intento explicar perque encara la liare mes.
    Ahhhhhh te rao en ricard te rao que foti cizana mes gent per els altres llocs!!!!!!
    Ricard que farem sopem pizzes avui?jo en tinc una tu compra cocacola o fanta hi una pizza hi aixis ens nem dient mentides de la estratguia que seguirem jajajajaja.

    ResponElimina
  12. OK, per mi ja van bé les pizzes. Avui vindré una mica tard. Abans de passar ja compraré una altra pizza i alguna cosa per veure i una mica de laxant per tu... ui, no!!! Ho he escrit? Merda! Només ho pensava per dins!! jajajaja

    ResponElimina
  13. Que grande!!!Cuma....que vols dir.....amb lo dels companys??????? Que no vol anar ningu amb tu??? O et refereixes a que si vas amb en Ricard....et fara de lastre!!!!!?????

    Pandilla marietes!!!Com us despisteu us cardo la 3a posicio...rollo Vettel a la F1!!!

    Per cert, qui dels 2 es l'Alonso i en Webber???

    ResponElimina
  14. M'agradaria fer un "break" entre tan d'insult i increpacions....

    Fa un parell de setmanes que en Joan i jo ens dediquem a baixar-nos alguna ruta amb el gps i intentar seguir-la.. esta be perque coneixes llocs nous i es prou divertit. Si algu li pot interessar la proxima que farem aquest dissabte probablament sera aquesta:

    http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1214862

    Res de competitiu, ni punts ni pollades varies... Si voleu fer sortida dominguera ja sabeu jejeje.

    A les 9 sortida de Fontajau.

    ResponElimina
  15. A veure jo encara no he dit qui serà la meva parella, potser li dic a un que va fer amb nosaltres la bi-6000 com pot esser l'Alex i aixis fem una cursa de companyarisme o a un altre que la va fer amb nosaltres amb una scott tb o a l'Alex i aixis ens la prenem a copa i puru xino xano jajajaja o tranquilament li comento a algu altre qui sap...

    ResponElimina
  16. He posat dos cops l'Alex per donar emoció i que totom es pensi que fare parella amb ell i a l'ultim moment porta algú inesperat

    ResponElimina
  17. Aquest dissabte suposso que fare ruta per les gavarres amb l´alex,ue fa temps que ho aplacem per culpa la feina,hi aixis no revelem el nostre nefast estat de farma als de sarria.
    Puta he dist nefast no ehhh era coña.

    ResponElimina
  18. Clarooo claroooo....nefast nefast!!!us convido a venir dissabte que ve....a fer la rutilla que diu el meu germà....a vera com estan els anims...i a qui cal trencar-li alguna cama, o punxar alguna roda!!!

    PD:Marcos busco company...Cuma...vine amb mi!!!!!XDD. Seria tongo si vas amb l'Alex

    ResponElimina
  19. I qui sera la parella de l'Albert i d'en Ricard??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ehhhhhh, ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ResponElimina
  20. Doncs jo aniré amb l'Albert i ja està... xDDDDDDD Osti, nosé, si en Kuma em fot el salt amb un altre, les uniques opcions que hi ha és que l'Albert vagi amb l'Àlex i jo amb en Marcos o jo amb en Marcos i l'Albert amb l'Àlex. Tot i que no ho acabo de veure massa equilibrat.

    ResponElimina
  21. Osti, petit lapsus. JAJAJAJAJA La segona opció era jo amb l'Àlex i l'Albert amb en Marcos. Marcos, si vaig amb tu sempre podem intentar fer trampa i rebentar la roda a algú!! xDDD

    ResponElimina
  22. Ei nois que us dixeu en torres!!!!!!!

    ResponElimina
  23. En Torres amb en Javi. Què us sembla?

    ResponElimina
  24. Per cert, Javi, m'he estat mirant la ruta que us heu baixat pel GPS. Veig que segueix la major part del temps el camí ral que va fins a St. Esteve de Llèmena. Això ho vaig fer un dia amb en Kuma anant pel camí ral i tornant per carretera que gairebé tota l'estona estan en paral·lel. Pot estar molt bé per rodar una mica.

    Ja t'acabaria de confirmar si vinc o no.

    El que és segur és que el tema de seguir rutes amb GPS m'agrada molt. En tinc unes quantes pendents de fer per la zona.

    Apa, salut!

    ResponElimina
  25. uuuuuuuuuuuf per la carretera aquella es on vaig en bici de carretera i es super humit... casi que recomano més anar cap a gabarres i despres moures cap a costa

    ResponElimina
  26. oiiiiii!!!!!!em sento com la puteta que no vol ningú!!!!!!!!!!!!!jaajajajjjj.....qui serà el meu compi????? L'Alberto"venga va" o en Ricard "mira un bolet"!!!!jajajjaaj.

    En fin, estic obert a tot tipus d'ofertes, desleials, corruptes, i tot tipus de derivats!!!

    ResponElimina
  27. Tu serás mi pareja Marcos i contigo disfrutare como un enano con una polla en cada mano

    ResponElimina
  28. Jjajaja...quines trifulques que us porteu!!

    Bé, us desvalaré un secret: Jo seré la parella de l'Albert...i no, no estem en pessima forma, tot i que tampoc amb bona, tot i que entrenarem per estar-ho, tot i que tinc compromisos els 2 proxims caps de setmana, tot i que tinc ganes de ganyar la lliga...

    En fi...ara us penjare la ruta del finde passat meva, des de Romanya de la Selva, passant pel Puig d'Arques, fins la carratera de la Ganga per els corriols de la Conca del Daro, i tornada per un altre costat, altre cop passant pel Puig d'Arques.

    Ens veiem aviat, espero que fem un soparet tambe, i que em passeu totes les fotos de la BICI6000 (juasjuas), que no en tinc cap!!

    ResponElimina
  29. Jo potser us reservo una petita sorpresa d'última hora! jejeje Ja veurem amb qui vindré jejeje

    ResponElimina