dilluns, 5 de juliol del 2010

Ruta per les Gavarres


Dissabte, 8:30h.

Vaig arribar a la Gasolinera Campsa, i per sorpresa meva érem 5, i cap d’ells, a excepció de l’Albert, sabia que venien. Finalment, cap a les 9, ja hi érem tots, 9 tius amb bici, inaudit! Val a dir que va arriba en Joan abans que en Cuma i en Ricard, i això que és ell el que s’orienta amb el cul...jaja.

Vam iniciar la ruta anant cap al Balitrà, però a causa de les obres a la carretera, vam haver de rodejar la zona, anant fins el tennis. Els primers trams van ser curt, per corriols encara bruts dels arbres caiguts per les nevades, i es va notar, perquè tots es queixaven. Més endavant, direcció a la Bell-lloc per el màs Subà, el camí va millorar, tot i que com sempre, hi havia ritmes diferents. En aquell punt ja érem 7, 2 companys ja havien canviat d’idea al veure els primers camins, error! No s’ha d’espantar mai un, tot es pot fer!!

A partir d’aquell punt, es va iniciar la pujada des de la Bell-lloc fins al cim de Puigcargol, una llarga pista, ample i amb pedres, acompanyada amb un sol de justícia, que va estirar el grup, amb en Cuma i en Ruben al davant, i el pobre torres arrossegant la panxa al darrera. Un cop al cim, quan en Cuma ja l’havia fet 2 cops per impacient, vam baixar fins a Can Ribot, i vam començar a agafar els corriols que més m’agraden, estrets, amb pedres, talls de l’aigua...però poques queixes, en Nadal content, i els altres conformes.

Després va arribar un corriols de pujada, 90m de desnivell, amb lloses de pedra, al que vam pujar a mort en Cuma i jo, i que al darrera venia l’Albert, que ja s’ho coneixia, i tirava fort. En total portavem uns 16km i 580m de desnivell ja, i era tot el que tenia en ment a fer. A partir d’aquell punt va escollir recorregut l’Albert, i la va cagat! Jajaj, es broma...vam passar per bons corriols, però encara hi havia forces arbres caiguts, i van complicar la ruta. Finalment, vam arribat a l’Ermita de Fitor, molt assedegats, i acalorats, i vam poder disfrutar d’aigua fresqueta gràcies a la gentilesa del masover!

Aquell punt de la ruta, ja es comentava el tema del bar...gran lloc, però s’havien de fer més km!! Vam tirar cap al mas Plaja, i d’alla per la ruta dels Dolmens, fins al mas Calç, on ara si, la calor i el cansament apretaven de valent!

Finalment, després de varies parades per treure la pájara d’alguna ànima a punt de morir, vam arribar a la pista forestal, que ens duria al camí de descens fins a Vall llòbrega, on vam gaudir d’un refrigeri i un merescut descans!

Va valoració finals va ser una ruta de 36km, amb uns 900 i algo metres de desnivell, i bones sensacions per part de tots, amb un recorregut bastant variat i entretingut, que espero puguem repetir, però amb sessió del platgeta al final!

28 comentaris:

  1. Que grande no hi ha res com tindre estudis per fer una bona cronica,jajaja,a vera si pengeu les fotos hi si se repeteix de tant entant que va ser molt ven parit!!!

    ResponElimina
  2. Hei a mi em va agradar molt la sortida, pero vaig acabar amb les cames fetes pols! Pero ho repetirem!!!
    Ara el pròxim dia no vindré amb quatre cobates i sense dormir gaire.

    ResponElimina
  3. mariques, una vegada mes l'unic que puc dir es que tinc ENVEJA, i la veritat ja comença a ser no gaire sana jeje... a veure aquestes fotos...

    Recordeu que el 24-25 de juliol prova puntuable. Cronoescalada al puig de frou. Decidiu si el dissabte o diumenge. Despres podriem acabar fen una boti al JB (bar del pasteral) i parlar sobre el tema del club.

    Apa nenes, manifesteu-vos.

    ResponElimina
  4. K cabron! Jo no tinc panxa el que passa és que la musculatura de la panxa la tinc molt desarrollada! i no m'havia d'arrastrar!!!!

    ResponElimina
  5. Es broma tiu...jaajja

    Una coseta...pejeu fotos de la sortida...una de grup davant la crònica o algo..que el facebook esta molt be, pero jo les vull tenir!

    ResponElimina
  6. Molt xula la crònica.

    Referent a les fotos o espereu a que em faci un picassa o el que tingui accés al meu facebook que les baixi i les pengi.

    ResponElimina
  7. http://picasaweb.google.es/109089173437403976410/BICIPALAMOS?authkey=Gv1sRgCJH42-2iuvmIWA#

    FOTOS PICASA PALAMOS

    ResponElimina
  8. JOder nois se ha de fer una sortideta de aqueste 1 cop al mes per lo menys!!!!!! va ser putissima madre.
    Al puig de afrou voto pel diumenge pero ven avait ehhhh,que si no pillarem molta calor.

    ResponElimina
  9. Nois diumenge tinc festa,proposta marxa popular vilaür,jalar al pis,birres al espa.
    Apa ja direu.
    P.D:Marcos no me escaquejo si vos te vens a la marxa hi ens jugem les birres alla.

    ResponElimina
  10. Aquest cap de setmana no hi seré o sigui que fins la setmana vinent no ens veurem pas crec...

    ResponElimina
  11. Wei, Albert!

    El tema de la marxa popular m'ho haig de pensar, potser preferiria fer una ruta amb grup en comptes d'anar a una marxa. Per cert, no presionis en Marcos que s'està recuperant de la lesió. Deixa que descansi que quan estigui a punt m'ha dit que t'apallissa... :P

    Apa, salut!

    ResponElimina
  12. lesio?que te ha pasat?,bueno por lo menys unes birres si que tenim que quedar per fer.Ja acavarem de concretar a vera que fem.

    ResponElimina
  13. De moment aquest fins dilluns no torno agafar la bici....fare repos aquest dies...a veure si recupero la minilesio que em va fer en Ricard..!!!
    Si si si, en Ricard!!!Que cabron....que em portava per les putes pujades de Rocacorba a 11-12....!!!Quan la setmana pasada navem a 8-9..!!Aixo no es fa....i clar...la cama dreta va petar!!Aviam si passa rapid.

    ResponElimina
  14. hombre marcos,..., esta noche cenando no me has comentado nada sobre tu pequeño percance.. que callao que lo tenias jejje

    ResponElimina
  15. En Marcos fa com les hemorroides... lo sufre en silencio.

    ResponElimina
  16. Referent a les lesions, jo fa dos anys vaig tenir un trencament de fibres al abductor i vaig estar 4 mesos que no podia pujar estirant la cama bé per molesties, ni apretar fort pujant.

    Per això descansa bé però que sapigues que coix o bé te vens a la BI-6000 (Encara que t'hagi de lligar a la baca del cotxe)

    ResponElimina
  17. per cert, ningu a dit res sobre la cronoescalada al puig de frou la setmana que ve????

    La voleu fer puntuable o no????

    Digueu alguna cosa, l'unic que va dir algo va ser l'albert!!!!!!

    ResponElimina
  18. Sisisisi!!! Per mi puntuable. I pel tema dia, m'és igual, el que li vagi més bé a la majoria de gent.

    Apa, salut!

    ResponElimina
  19. Q cabron Ricard!!!!

    Com estar super fort ara!!Jo per mi vale també, crec q ja podre pedalar al 100%, i del dia, per mi diumenge,aixi podra venir l'albert....i podremos zanjar cuentas pendientes!!!

    ResponElimina
  20. Jo depen de com podré venir...

    Cambiant de tema... Avui he fet la ruta alternativa del carrilet fins Angles, ja que el senyor Ricard em va dir que et feien fer la volta de la ostia... I sincerament està de conya per entrenar o sigui que els que aneu a la BI-6000 us ho recamano.

    Inga fins aviat.

    ResponElimina
  21. bueno nois jo fa 2 setmanes que no toco la bici,puffffffffffffffffff,hi a sobre aquest diumenge curro tot el dia,osea que no podre vinde tampoc.
    Si es que no feu un marica el ultim ricard hi marcos jo ho deixaria per mes tard pero buno ja direu apa fins aviat.

    ResponElimina
  22. Passem la prova a dissabte si voleu...

    ResponElimina
  23. Si, ja us vaig dir que a mi m'anaven bé tots 2 dies. Si el dissabte pogués venir l'Albert, canviem la sortida per dissabte.

    Me n'estic adonant que des da fa un temps fins ara tots hem millorat una miqueta. Com a exemple, una possible conversa de fa un parell d'anys:
    - A: "Osti!!!! Saps què??!! Avui he anat a St. Miquel i ho he fet tot amb el plat mitjà!!!!!"
    - B: "UUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAALAAAAAAAAAAAA!!! Si que estàs fort, tiu!!!!!!"

    Possible conversa d'avui dia:

    - A: "Avui he anat a Rocacorba i ho he fet tot amb el plat mitjà"
    - B: "Ah, està bé..."

    No ho veieu així tb??? xDDDDD

    Per cert, avui al matí he anat a Rocacorba. En total 40 km i 1100 de desnivell acumulat fet en 2h40m. Tornant he arrancat les "pegatinas" a un que anava amb bici de carretera. Debia ser un dominguero...

    Apa, salut!!!

    ResponElimina
  24. Ricard et veig amb el mallot de topos aviat (Pels que no seguiu el tour ni el giro ni la vuelta és el mallot otorgat al millor escalador)

    El verd (La combativitat) el que esprinta i dona més canya al final de les curses (Mai he entes com es suma el mallot aquest ja que es un putu liu les zones d'esprint)

    El groc que és al lider de la cursa en temps dins diferentes etapes.

    Mallot Arco Iris (Al que ha tingut més puntuació dins una lliga amb diferents carreres, o el podem deixar pel més gay) En el nostre cas s'aplicaria el arco Iris ja que anem per puntuació i no per temps sumatori.

    P.D: Crec que en Ricard és el que donarà més canya aviat i referent al tema plats tothom sap que ara toca pujar Sant Miquel amb el plat gros

    ResponElimina
  25. No podré assistir a la sortida d'aquest cap de setmana. El diumenge vaig agafar angines i encara estic amb elles...
    El que espero és estar al 100 x 100 per la bi6000!
    Vinga ens la veiem!!

    ResponElimina
  26. Bon dia!!

    Doncs pel que fa a tema forma fisica, últimament les meves cames es carrerguen en accés, ahir vaig anar a correr i no podia més al km...5. Quina merda!

    A mi em va be qualsevol dels 2 dies! Per cert, pel tema plats, estic bastant convençut, que en la nova bici que em compri, posare 2 plats i 10 pinyons, te una relació bastant semblant al 3x9 i mes aficaç!!
    Heu vist el nou XTR?? La ostia, donarà molta canya al Sram XX...

    Apa, fins aviat arco iris!!

    ResponElimina
  27. BOnes!!

    CRONOESCALADA Puig d'Afrou

    DIA: DIUMENGE 25 DE JULIOL
    HORA: 8:30
    LLOC: PAVELLO D'ANGLES

    Anirem escalfant fins a la pedra del Puig d'Afrou, i desde alla donarem sortida un a un per ordre invers de la classificació. Sere el primer...jajajaj

    Apa ens la veiem!!!

    ResponElimina
  28. Referent als entrenos jo he deixat de fer pujades i sortides amb intenssitat ja que les cames m'estaven avisant d'anar cap la BI-6000 amb les cames fetes caldu o sigui que rodar i rodar i no fliparse amb les pulsacions (Mitjes de 120 pulsacions normalment i molt cadencia).

    P.D: Avui he quedat amb un que fa IRON-MAN's perque diu que em vol demostrar el seu nivell descansant un dia (No se que vol demostrar la gent jajajajajaja)

    ResponElimina