dimarts, 2 de desembre del 2008

Divorci de Pedals "Pedals de Dia per les Gavarres"


Aquest cap de setmana l’equip Pedalsdedia pedalsdenit fent honor al seu nom s’ha separat fent un Pedal de dia i un bon Pedal de Nit.


Aquí la crònica dels Pedals de Dia:


Bueno bueno, cap de setmana productiu, dissabte mini escapada a sant miquel i diumenge, la de veritat, una bona etapilla per les Gavarres.
De les dues, ens quedem amb la de les Gavarres, 40Km, 700m de desnivell i fet amb un petit míssil enganxat al cul, mitja de 18Km/h donant 2h 15m, per tant una etapa que s’emblava normaleta es va tornar en algo bastant extrem. Sortida protagonitzada per l’Albert, Cuma i Marcos.


Com va seguen costum, aquest cap de setmana dediquem la sortida al Sr.Cuma!!!!!ens va demostrar que la dita de que “Mujer al volante, peligro constante” es pot extrapolar a la BTT, amb…..”Cuma al volante, peligro constante”, en breu sabreu el perque.


L’inici de la etapa va ser ben parit amb un Cuma superdopat que anava tirant com un animal, pero aviat va fer una de les seves, estàvem baixant, quan de cop girava a la dreta 90º amb pujada forta, jo volia fer un interior i en Cuma “anava” per l’exterior, quan de cop al mig dret ens trobem un dominguero parat, jo haig d’anar cap al centre, tot controlat, pero que fa en Cuma!!!!!!!!De cop el tiu pilla i va cap a la dreta, total, decidir si xocar amb en Cuma o tirar-me a terra, solidàriament em vaig tirar a terra i em vaig cardar una bona nata…pero bueno…varem poder prosseguir. L’etapa va seguir amb en Cuma marcant ritme molt fort, a fondo, nosaltres pensàvem que bueno, el 5 min de glòria d’en Cuma, pero van passar i encara tirava el tiu…….i vam passar a dir el 5Km de glòria d’en Cuma, pero res va anar passant, fins que ja ens vam cansar del ritme a fondo que portava el tiu i li vam fer un atac en una pujada que picava per veure com anava de forces, efectivament, les sospites eren bones, anava just, va aguantar una mica i desprès va fer pooooooooooooo……es va gripar!!!!jejejeejej. La resta de la cursa tranquil·la i sense gaires escuses la veritat!!!!


Tornant per carrilet ben feliços en Cuma va fer la 2ª de la jornada, ens vam trobar un vell que anava pel mig del carrilet mirant a terra i en contra direcció nostre, opcions lògiques????


A- Cardar-li un crit al vell perque s’apartés.
B- Arrambar-nos al lateral del carrilet.
C- OPCIÓ CUMA – CARDAR UN FRENASSSSSSSSSSUUUU DE 3 COLLONS SENSE AVISAR – VA ANAR D’AIXO “----“ QUE NO FEM SANDWICH ALLA MATEIX.


Al final vam aconseguir arribar sans i estalvis a meta, i contents, ja que com anècdota, veiem que la integració racial cada cop és més bona, un moro i una mora en bici….!!!!!!Es veu que els moros ja deixen que les dones agafin la bici!!!!AIXO SI, EL CASCO DE LA MORA, LÒGICAMENT, ERA EL VEL!!!
PD: Cuma vas tirar molt diumenge -ETS UN CHAMPION!!!! -

10 comentaris:

  1. Bona Cronica Marcos, sempre passen coses per explicar !
    El cap de setmana que bé anem al road book?

    ResponElimina
  2. Marcos aquesta foto es de fa un any jajaja.

    Marcos si em vols fer un interior per passar tens tres opcions:

    A-FOTRE UN CRIT (jo m'apartaré)
    B-ADELANTARME A LA BAIXADA PER ENTRAR PRIMER PUJANT.
    C-FICARME RETROVISORS A LA BICI (aixis vuré qui porto enganxat).
    D-FRENAR I NO FER INTERIOR (sense caure).

    Referent a lo del vell no savia que anaves tant engaxadet a mi a darrera ;).

    Bueno la veritat es que els campions sou vosaltres que vau saber trencarme el ritme (llastima que no es pot anar a rebuf en BTT)

    Inga mainada a veure quins plans hi ha pel cap de setmana.

    ResponElimina
  3. Ei, bones!!

    A mi em faria gràcia anar a fer el Road Book. El que passa és que de moment he trobat molt poca informació. No sé pas on coi s'ha de fer la inscripció.

    Qui s'anima??

    ResponElimina
  4. Venga....va....nem a fer el Road Book, jo nomes nire amb una condició, que en Joan Junior no porti el mapa i en Cuma s'instali un retrovisor a la bici.
    Ricard, ja he trobat la info.

    http://www.agolpedepedal.com/index.php?seccion=300&apartado=0&opcion=0

    Tu que ets un home desocupat truca e informa't.

    Apa ja diras el que!!!

    PD:Volem la cronica dels Pedals de Nit

    ResponElimina
  5. Eii!!

    Ja he trucat pel tema Road Book. Per fer la preinscripció s'ha de fer un ingrès a 2100 0075 15 0200182902 (La Caixa) amb 12 € (federats) o 17 € (no federats) i enviar el resguard:

    A. Per fax al 972868608, o
    B. Per mail a sacalmexpres@telefonica.net

    Juntament amb les dades dels components del grup (d'1 a 4), el nom del grup i si es vol fer la curta (19 km) o la llarga (38 km). El límit per fer la preinscripció és demà (no sé a quina hora...).

    El Road-Book es fa aquest diumenge dia 7 i se surt del Pavelló Poliesportiu a les 9:00h.

    Me sembla que no em deixo res.

    Si algú es vol apuntar s'ha d'anar ràpid. Quan ens posem d'acord amb qui es vol apuntar que m'ho digui i dps ho faré jo.

    Apa, salut!!!

    ResponElimina
  6. Bueno bueno!!!

    Doncs dema tenim un equip que s'apunta!!!!!

    Els "PEDALS DE NIT" intregrats per en Joan "Farmablue", el explorador Edu y Marcos Raikonen!!!

    Apalaaa!!!

    ResponElimina
  7. En Torres s'ha rajat i en Ricard no contesta al mobil o sigui que els pedals de dia pot molt esser que estiguin de baixa diumenge...

    ResponElimina
  8. Pedals de Dia ja estan apuntats al Road Book. Aquesta vegada formats només per en Cuma i en Ricard. Però estan a punt per demostrar que poden estar entre els millors. Diumenge serà el dia.

    ResponElimina
  9. Pedals de dia m'està intentant fitxar pel diumenge... però estic en CRISIS!!! M'ha arribat reparació de la ostia de la moto i avui he flipat amb la de la bici...Dubto que vingui el diumenge. Però demà si quedeu per parlar del road book jo m'apunto a parlar que és gratis!

    ResponElimina
  10. Que tal pedales, aqui un miembro que os seguirá con atención des de madrid, este fin de semana cambio los pedales por el teatro... si ya lo se.. marica, ya no eres lo que eras, que bajo has caido,... ya me los han dicho todos o sea que... la verdad es que lo siento por el equipo pedals de nit que seguro que nota mi sensible baja. Apa, ya os aviso que el dia 14 nos vemos en St Feliu de Pallerols, en solobtt mas informacion.. Ala y suerte para el domingo!!!! Como minimo quiero un topten!!!!!

    ResponElimina