dimecres, 1 de maig del 2013

SORTIDA AMB BICI DIA 1 DE MAIG

HEM SORTIT AMB BICI EL DIA DEL TREBALLADOR!!!!


Aquesta sortida ha sigut la meva primera en molt de temps! Després de intentar quedar amb algú de l'equip per anar amb bicicleta de muntanya (Cuma aquest comentari va per tu), finalment he "convençut" a l'Albert perquè m'acompanyés a pesar d'haver-lo despertat a les 9,45h del matí..... ¬¬'

L'Albert ja m'estava posant excuses per no venir dient que avui era dia de fer el "guau-guau", que encara s'havia d'aixecar del llit, que havia de muntar el porta-bicis per portar la bici fins a Girona,... és que la Silvia... Fins que li he dit: Albert, tranquil, ja vinc jo amb la bici pel carrilet fins a Cassa de la Selva i fem la sortida per aquella zona, així ja tens temps de preparar-te! (Deu ni do el que costa convencer a la gent d'aquest equip per fer alguna sortida!)

Finalment hem fet un recorregut molt xulo per la zona i m'ha ensenyat uns camins molt guapos per on passar. L'anècdota del dia lògicament l'havia de donar jo... siiiiiiiiiiiiiiiiiii he acabat fotent-me de peus dintre d'una bassa d'aigua!!! L'Albert ha rigut una estona i ja esta..... weno...jo amb els peus ben molls.

P.D.: Marcos i Javi, sou uns impresentables!! Quan es queda per ja sigui per sortir amb bici, com per anar a fer una copa, és SAGRAAAAAAAAAAAAAAAAT s'ha de quedar i punt!!!


Ja feia molt de temps que no escriviem en aquest blog i amb l'Abert i jo hem pensat de tornar a penjar les nostres sortides.

Autor: Joan Torres

3 comentaris:

  1. Joan ja era hora d'agafar el toro per les banyes! Ara a ser constant

    ResponElimina
  2. Pero si ja ho som de constants 1 dia bici 7 dies bar, despres bar bar mes bar, mandra , bar, bar, bar, sofa bici bar.......

    ResponElimina
  3. Esto.. es que... bueno...

    ResponElimina