dijous, 16 de maig del 2013

Marxa Vilablareix 2013De nou en marxaaaaa!!!


Fantàstica marxa la de Vilablareix, a la arribada a les 8:30 del mati un fantàstic  ambient, nomes de aparcar el cotxe en Ricard ja patia perquè no arribàvem , descarrega la bici i cap a la inscripció. Allà trobem a en Ricard i en Joan i venga ens apuntem i desprès ja venen els altres companys de club, Marcos, Javi, Carles, etc.
I amb el típic escalfament  de 0  km comença la cursa sortim torres i jo, i els altres una mica mes endarrerits. Al cap de poc ens avança en Carles, clar es l' únic que entrena regularment (la nostre mitja es de 1 cop al mes) .Una mica mes tard desprès de que en Joan me deixes endarrere, el avanço intentant convèncer de que faci  la curta però no hi  ha manera, el deixo endarrere i a partir de aquí la cursa tot sol anar fent sense pressa però sense calma, no sigui cas que me enganxin els companys, ja cap als quilometres finals ens passa en Ramon Lozano quina bestia!, com si vingués de passeig  no semblava ni cansat.
Llavors ja a la meta a recollir la bossa amb una pila de obsequis, caldo, led, suc, etc..... súper be allà fent el entrapar esperant a en Javi i companyia que tarden uns 15 minutets mes, i cap a les 12 del mig dia arriba en torres, que li toca un premi uns guants, quina sort!. Ara nomes falta sortir una mica mes sovint,  anar a mes marxes i al bar clar! 
Sobretot felicitar la gent que organitza aquestes curses, tant ben parides, i amb aquesta pila de obsequis.
Fins a la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada