dijous, 29 de setembre del 2011

2a Cursa Independentista "Baronia de SAS"

Per variar una mica, aquesta vegada la cursa era a la tarda. Encara amb el dinar al coll anem tirant amb l'Albert cap a Salt per començar la 2a Cursa Independentista "Baronia de SAS". Arribem quan falten 15 minuts per les 4 de la tarda i encara hi ha un piló de cua per apuntar-se. Allà ens trobem amb l'Edu i en Javi que ja s'havien inscrit i mentre fem cua apareix en Ruben. Entre una cosa i l'altra acabem d'apuntar-nos després de les 4 i anem cap a la sortida.

Sortim amb els de la llarga però ben bé al cap d'un parell de minuts perquè davant nostre s'han fotut uns de la curta que s'han quedat parats i ens fan tap. Tampoc ens preocupa gaire perquè la intenció és fer la marxa popular... Mentre anem pel polígon deixo enrere l'Albert i intento no perdre de vista l'Edu i en Ruben. Els perdo però els torno a atrapar de seguida perquè a la primera pujada amb corriol s'ha format un tap d'un parell de collons. Quan la cosa comença a fluïr torno a pujar a la bici i vaig fent per uns trams bastant xulos de corriol que no havia vist mai. De moment es fa bastant bé i la gent no toca massa els collons. Hi ha un tram que es para el de davant meu, dubto i m'aparto per deixar passar el de darrere. Però resulta que no hi ha només un tiu sinó 20 o 30 tots seguits!!! Entre aquests, l'Albert que està més animat que els altres dies. Aconsegueixo pujar a la bici i seguir una estona més pel corriol.

Al cap d'uns 2 km poso el peu a terra i sento: "PAS, PAS!!!!!" Doncs res, m'aparto i el deixo passar... Però no era un de sol sinó que eren tots els PRO's de la curta que ja estaven allà. Venien tots seguits i no hi havia manera de tornar a pujar a la bici!!! Aprofito un mini-forat que hi havia entre 2 i m'hi torno a cardar. Ja donava per impossible després de la primera parada d'atrapar l'Edu o en Ruben però ara ja donava per impossible tornar a veure l'Albert abans de l'arribada. Arriben uns quants trams amb pista però segueix la tònica constant de puja i baixa. Després d'una baixada per pista hi havia una pujada curta tècnica amb alguna que altra arrel. Abans d'arribar-hi apreto LLEUGERAMENT el fre i sento una tia darrere meu que crida: "NO!!! NO FRENIS!!!!" Collons!! Com va la gent!! Doncs res, agafo la pujada sense frenar i quan em passa pel costat em demana perdó, em diu que pensava que em pararia... De vegades són pitjor les ties que no pas els tius quan van amb bici!!

A la següent pujada atrapo l'Albert. Jo estava tot feliç pensant que l'havia atrapat per mèrit propi i em diu que havia afluixat per esperar-me perquè me'n devia una. Anem seguint la ruta on ell s'ho anava passant més bé que jo amb els trams tècnics i en una pujada ens trobem en Ruben parat. Ens explica que fa estona que camina perquè s'estava marejant molt i que farà la curta. Ens quedem una estona xerrant amb ell mentre contàvem els punts que tindriem de més. El deixem enrere i després arribem a l'avituallament. Es veu que abans n'hi havia un altre però gairebé ningú l'havia vist. Allà ens hi quedem ben bé 5 minuts bebent i menjant mentre decidim si fem la llarga o si ens desviem a la curta. Total, a l'Edu ja no l'atrapavem!!! I de la manera que estàvem patint, amb la calor que fotia... doncs, a fer la curta!!!

Arribem a la cruïlla i agafem el desviament de la curta. Al cap de pocs minuts tornem al polígon del principi i quan ens pensàvem que ja estava arriba la sorpresa final. Ens fan passar per un túnel ple de fang i merda. Que cabrons!!! Ja s'ho podrien haver estalviat!!!! Quedem amb les sabates fetes un fàstig i amb la bici fent tot de sorolls no gaire desitjables. Quan arribem l'Albert em deixa passar primer perquè em devia la de Vilaür, ja estem en paus.

Anem a agafar la teca i de seguida arriba en Ruben. Ens arribem a entretenir una mica més i encara ens atrapa!!! Al cap d'una estona veiem en Javi que ell ja s'imaginava del que anava la història i de bon principi va decidir de fer la curta. Ens acabem el menjar, fem petar la xerrada i netegem la bici esperant l'Edu però no el veiem i com l'Albert té pressa (és que la S_____...) marxem cap a casa.

En resum, dubto que torni a intentar fer la llarga d'una Copa Gironina fins que no estigui millor. La ruta estava molt bé però amb trams tècnics és una tocada de collons tenir al darrere algú que a la mínima que dubtes et crida: "PAAAAAAS!!!! PAAAAAAS!!!!" A les marxes populars no passa perquè els bons surten al principi i ja no els veus més. En canvi aquí primer sortien els bons de la llarga, al cap de 5 minuts els bons de la curta on hi havia les ties PROs i al cap de 10 minuts els nens que estan més bojos que els grans. Com a resulat d'això és que estas una bona part de la ruta amb gent avançan-te per totes bandes.

Les classificacions a: http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Llistat_de_temps.pdf

Ens veiem a la propera aquest diumenge a Sarrià de Ter!!

Per cert, qui vindrà i quina fareu???
5 comentaris:

 1. Quedes nominat com a cronista oficial del club, jajajaja molt ben explicat.Jo aquets cop no vindre pas me he passat mes del doble de hores a la biblio que no amb bici cagum......Bueno ja ens veurem.

  ResponElimina
 2. Pensa que jo no agafo la bici des del dijous de la setmana passada o sigui que estic com tu. Com que està al costat de casa hi aniré igualment encara que hi vagi sol i acabi fent la curta. Tot i que la intenció és INTENTAR fer la llarga.

  Apa, salut!!

  ResponElimina
 3. Així què, no ve ningú??? Em regalareu 25 punts com a l'Albert a la del Pollastre????

  ResponElimina
 4. Aquest diumenge marxa dl remei btt a cassa 8,30 ki sanima

  ResponElimina
 5. peeeesssidennnnte rn funciones!!!!7 d’octubre del 2011, a les 18:27

  Divendres, o sea viernes q viene!!!!!!!sopar d club pedalsdedia pedals de nit!!!!!en especial akesrs uuuuultims!!!au ja ta feta la cnvocatoria!!!

  ResponElimina