dimarts, 14 de desembre del 2010

Crònica Marxa per parelles de Llagostera

Aquesta marxa, en la seva tercera edició, continua deixant el llistó molt alt, any rere any. Enguany, l'edició 2010, ha estat un circuit molt variat, amb corriols, pistes, rius...tot tipus de terrenys, amb tot tipus de condicions climàtiques.

Aquest any però, hi ha varis factors/aconteixements que m'han sorprès, i no tots alegrement.
  1. Primer de tot, i en gran mesura per la meva mala previsió, la fred que fa a Llagostera a les 8 del matí. Vaig portar guants curts, i encara estic intentant sentir-los. No tornarà a passar, això segur!

  2. L'estat de forma de l'equip. Els que estàvem bé a la BI6000, ara merda, només cal veure el meu temps o el d'en Xavi (the Boss), i el d'en Joan Torres, allà era l'últim, i no va acabar una etapa, i ara atrapa'l!!

  3. La bona coordinació entre l'Albert i jo, crec que va ser clau, perquè sense fer els millors temps, vam aconseguir entrar plegats a meta, i quedar vencedors de la prova. Va suposar donar-nos ànims mutuament, i marcar el ritme de manera alternada, per aconseguir rodar plegats!

En general, la prova va ser molt maca, molta afluència de gent, que va propiciar algun tap a l'inici, però la resta de la prova, els participants la vam realitzar gairebé en solitari. Va ser durilla, vam fer 29,3km i 866m de desnivell positiu, ens molts casos amb corriols amb un pendent considerable, que va implicar baixar de la bici, i destrossar (perquè no dir-ho), les proteccions de licra de les botes Sidi noves. Nunca mais!

Ara només queda entrenar un xic més, per tancar la temporada, i poder fer una bonica ruta el dia 31, amb la última taja de l'any.

Per cert, s'han de parlar de varies coses quan fem el sopar de final de temporada, que si voleu anem dient:

  • Premis guanyadors: pressupost? Compro coses per el Chainreaction, o ho fem com l'any anterior?
  • Nova lliga
  • Indumentària any 2011

Bé, ens veiem aviat!!


16 comentaris:

  1. Enhorabona a tots.

    Jo per una vegada vaig encertar amb els pneumatics xDDD, referent a la marxa molta gent fent tap, casi que adelantava més correguent amb la bici al costat que sobre la bici... Referent al nostre estat de forma pos segurament l'estat de forma es inferior al de l'estiu, però la curça no vaig fer cap pico de pulsacions ni vaig anar molt alt (Vaig anar a un ritme constant i els taps feien que també em relaxes...)

    Estic content perque vaig acabar a un minut del meu cosi i companyia (Anaven amb el peu aixecat però estic content perque m'esperava ni enflair-los...)

    Referent a la meva parella doncs crec que si no fos per la sortida de cadena que va patir, els problemes amb els neumatics (larsen TT slik) i que el divendres va anar a nadar i despres a correr tot destroçant-se les cames pos us vessim passat la mà per la cara xDDD, ademés dijous vam fer 80km en carretera...

    Conclusió: M'ha sorpres la gran bona convinació de l'equip Alex+Albert (Em trec el barret), el meu estat de forma sobre la bici sense anar a correr és correcte i en Torres que vam anar un ratu juntets fent la tertulia.

    Ens veiem a Sant Miquel o sigui que no entreneu gaire que jo amb el master casi que la bici ni la enflairare...

    P.D: Terreny ideal.

    P.D2: En Ricard estava fotut o sigui que també era un factor a tenir en compte pel seu rendiment.

    P.D3: No tornem a posanr-nos a radera de tot.

    ResponElimina
  2. Joder macho....jo tmb ploraré per aqui...q aixo sembla el post de plorar...q si sobreentreno...q si el neumatic.....POS NOSALTRES VAREM PUNXAR!!Pero bueno, la realitat es que el nostre estat de forma es deplorable, pero bueno, va estar bé la cursa, em va sobrar una muntanya a pateo i alguna baixadeta més ben parida, "l'única cabrona aquella del tub".

    En fin, aclarint punts:

    31 Sant Miquel:

    - No hi ha limit d'ampolles
    - Cada ampolla de 75cl "fresca" val +5 punts

    Premis:

    - Ídem que l'any passat - falta confirmar patrocini de can Radical.

    Temporada 2011:

    - Voto per constituir un equip, qui vulgui ser de l'equip 20€ d'inscripció.
    - El soci tindrà dret a fer-se la llincencia per l'equip "surt 20€ + barato" i poder optar a l'equipació nova esponsoritzada.
    - Cuma segueix en peu lo de Reinner?

    PD: Una marxa per parelles, es per anar en parella......

    ResponElimina
  3. Ei marcos puta madre,aixis se fan les coses,bueno el asunto es que tots ho vam passar puta madre,lo de el equip per l´any vinet estic d´acord,ja se acavara de perlar tot un cop passats els examens

    ResponElimina
  4. Psssssssssssssssssssss,no ho digeu a ningu very secret en kuma se compra una bici nova (de carretera),

    ResponElimina
  5. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaa....algu te el num de la Laura per dir-li???

    Cuma.....300€!!!jjajaja

    ResponElimina
  6. joder jo tambe en vull una jajaja

    ResponElimina
  7. Buffffffffffffffffffff,nois estem de sort gracies als ecologistes,van rebaixar el pes de la botella de cava 35gr,prufff aixo amb carbono es una pasta eh,jajajaja.bueno en ricard va pesar 3 botelles de cava i pesaven 4,8kg.putadonnnnnnnnnnnn,aixo es pitjor que anar amb la connor black!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  8. Ja tinc bicis noves:

    Carrtera: Wilier Gran Turismo amb components Campagnolo Super Record i llantas amb perfil alt de carbono.

    Muntanya: He canviat la wrc scandium per una WRC Black de fa tres anys com la que tenia, que anava molt bé.

    Ens veiem a Sant Miquel

    ResponElimina
  9. Lo de la bici de muntanya no cola, però la de carretera encara seràs capaç de pillar-te aquesta...

    ResponElimina
  10. Per cert, l'Albert i jo hem estat fent càlculs i portarem entre 5 i 6 ampolles de cava cadascun per poder avançar l'Àlex i així quedar tots 2 al pòdium.

    ResponElimina
  11. La mare ke te va parir mes val ke sigui una inocentada,ke si no es per matar-te,en cas de que sigui veritat mes val que ens treguis mes de 2hores a cada cursa,per que la bici aquesta si que es je de competi,puta enveja jajajajaja.

    P.D:Ricard ets un inutil!!!!!!!era secret!!

    ResponElimina
  12. Ho sap la Laura que la bici val 3.729 Eurazos!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  13. mmmmmmmmmmmmm ¬¬! demano que es borri el comentari del preu de la bici siusplau... Tothom sap que no arriba a 1000 eurus...

    (La veritat es que un joc de llantes de carbono no baixen dels 900 eurus, el quadre crec que val uns 1600 eurus cap amunt, el joc campanolo super record doncs... 3000 i puja...) Na... Que les italianes van cares jajajajaj

    ResponElimina
  14. Bueno nois se acosta el dia,el gran dia on se decidira el podi jajajaja,bueno com quedem pel divendres?a les 9 alla al parquing de la copa,va be a tothom bueno ja direu.
    Apa fins aviat.

    ResponElimina
  15. On vas, animal!! A les 9??!! No home, no!! Quedem a les 10, COM A MOLT AVIAT. xDDD

    Apa, salut!!

    ResponElimina
  16. Heiiii !!!!!
    El dia 31 a les 10:00 al Parking de la copa !!!1
    Cava i turrons !!!!

    ResponElimina