dijous, 12 d’agost del 2010

CLASSIFICACIO A MITJA TEMPORADA



Be nois aqui teniu la classificació Pedals 2010 a meitat de temporada. Hi ha una lluita aferrissada entre els dos primers per la victoria!!! i per completar el podi l'albert encara te alguna opció!!!..
La resta a intentar guanyar el diploma olimpic... a destacar la deballada del campio vigent... hi ha alguns comentaris sobre ell pero sense confirmar.. espero que algun dia es deixi veure i ens doni alguna explicacio.....
Apa, segons s'havia marcat al calendari les dues proximes proves puntuables son Pollastre i desfrenada!!! per fi a sortit la data del pollastre...
Apa, pedals i que continui la GUERRAAAA!!!!
Javi

8 comentaris:

  1. M'encanta perque la prova del pollastre us la tregueu d'on us passa pels collons i com que ningu havia dit res d'aquesta prova tinc la forquilla a la casa ROCK SHOX per una garantia o sigui que podieu haver-ho dit abans i esperava a que acabessim la del pollastre per enviar-la.

    Si mireu es va votar per la del 11 de setembre (La qual no puc vindre perque pujare a Andorra amb la de carretera) però en cap moment per la del pollastre ja que l'agost era de descans.

    ResponElimina
  2. Mira el calendari que es va aprovar el mes de gener, abans de dir gilipolladas coma, i que jo sapiga no fa pas gaire que s'ha posat la data del pollastre oficialment per part de l'organitzaci.

    A part d'aixo, el tema de la lliga es va crear amb anim de fer un joc entre companys que tenen una mateixa afició. Ultimament veig que esta creant algun conflicte. Si això a de continuar per aquest camí amb mi NO compteu. O simplement que s'en cuidi un altre.

    ResponElimina
  3. És veritat que al gener ja es va dir que hi havia la intenció de fer puntuable la Marxa Des Pollastre a l'agost. Però també ho havia de ser la Cursa BTT del CETIG i haviem de fer una sortida puntuable de Girona a Platja d'Aro al juliol.

    Ara ja no hi ha res a dir per la Des Pollastre perquè acabarem tots emprenyats, però estaria bé que per acabar de confirmar les que són puntuables o no es fes una votació entre tots per si a la majoria ens va bé o no d'anar-hi. Em sona que això ja s'havia fet per alguna altra cursa. No sé perquè no s'ha fet així amb aquesta.

    Apa, hi hagi pau!! xDD

    ResponElimina
  4. Bueno nois es una "marxa" tipica de aquelles que si va cada any,aixi que ja va be que sigui puntuable,a vera si som farcer hi aixis fotem el pego a les fotos apa fins aviat.

    ResponElimina
  5. Jo l'únic que se es que tinc pique amb l'Alberto!!!!!!!!!!!!!!!

    PILLARAS CAXOOOOOOOO!!!!!AJAJAJJAAJA

    Tu....he estat mirant la rutilla....fem la curta directament no????XDDD

    Apa m'en vaig de vacances a Almeria, de xiringuito en xiringuito!!!No t'entrenis gaire cabron!!!

    Per cert, l'Alex ha penjat els track de la bici 7000...XXXD

    ResponElimina
  6. Es que no se,la curta, nose, ja saps, ahhhhhh,ja tinc excusa intentem fer la llarga hi a vera si ens guanyem la camiseta del pollastre hi podem anar amb el cap ven alt.
    Aixo pot significar 1 any de cizanya al que no aconseguixi fer-la,clar sempre que poguem nos,que esta molt xungo,per lo menos per part meva.
    Apa doncs fins aviat.
    Si tot va be dema nire a la marxa de lloret,ja fare una cronica de les meves jajajaja.

    ResponElimina
  7. Ei, Albert!! Que vagi molt bé la cursa de Lloret! Defensa el club com saps i a vera si aconsegeixes un altre podi!!!!

    Apa, salut!!

    ResponElimina
  8. bueno nois,ja estic apuntat a la marxa de´s pollastre hi aquell dia tinc festa,
    osea aixo significa:
    1er:Intentar fer la llarga
    2on:Guanyar en marcos
    3er:Fer 2 strelles fresquetes
    hi un bon tiberi.
    Apa doncs ja nireu dient els que us apunteu a vera si som forces hi sortim a varies fotos,jajajaja.

    ResponElimina