dilluns, 21 de juny del 2010

Learn or die!


Aquest podria ser el lema de la passada Marxa de Santa Coloma de Farners els Pirates d'en Rocà!

Va ser un recorregut no gaire llarg, 27km, amb un desnivell aproximat de 900m, i amb un dia de sol i calor, tot i que el terreny no mostrava els mateixos simptomes. Els primers 5km van ser de planer, a una velocitat moderada-alta, i el primer pas de riu, ens va deixar amb els peus ben mollats a tots. A partir d'aquell punt, les bassetes ja no imporataven.
Es va iniciar el primer ascens, bastant llarg i dur, amb algun petit tram de pla, i algun petit corriol, però en general fortes rampes i el terreny que dificultava la marxa.
La primera sorpresa la vaig tenir al trobar-me el desviament de llarga i curta al km 8, només havien passat 20min, i ja portavem un terç de cursa...això està xupat pensava...més endavant veuria que no!
La segona sorpresa la vaig tenir minuts més tard, els 20 tius que portava davant s'havien equivocat, i amb aquestes que tots agafavem el desviament a la vegada...em convertia en una del primers, sense ser la ostia!! jajaja...
A partir d'aquell punt vaig anar tirant sol al meu ritme, ningu davant i ningu darrera, fins l'avituallament primer, que es va fer pregar, ja que els km del 10 al 15 no passaven mai! En aquell punt ja tenia gent aprop, algun al que apretar i algun que m'apretava, ja que cada cop minvaven més les forces!

Les trialeres de baixada que van venir a continuació van ser el millor, sens dubte!! Anava una mica cagat, tot sigui dit, si hagues estat una sortida dominguera no les hauria baixat, però allà...màquina a l'aparato!! I quines baixades, cada una era més inclinada i estreta que l'anterior, i n'hi havia moltissimes...si no n'aprenies...mories!! Al final, amb mal de braços i tot, es van acabar, i va tornar a venir la pujada, i despres altre cop trialeres, i finalment 2km de pujada diuen...i una merda!!! Una pujada matxacona, amb algun tram tècnic, i altre cop pujada amb pedres semi impossible! Alla ja m'havien passat un parell, però tot i així, amb les cames mortes, les lumbars destrossades i amb ganes de finalitzar, vaig aconseguir arribar, amb 2h i 3 minuts, en posició 22 o 23...tant li fa, estic molt content pel resultat i pel traçat que ens han ofert aquesta gent tant trempada de Santa Coloma! Felicitats!

També vull felicitar a l'Albert, per portar l'equip al podi!! aupa alberto!!

D'altre bande, m'agradaria comentar, que en el mountain bike no tot son cames, hi ha tècnica, i com diu en Ricard, cullons...tot s'ha de practicar, i d'altres coses se n'hi ha de posar...per tant menys bici de carretera Cuma, i més corriolets, que si et soritssin bé no et rallaries tant!!

En fi, no m'agradaria que s'ofengues ningu tampoc, que anem a les marxes a disfrutar i passar-ho be!!

Apa, fins aviat!

29 comentaris:

  1. Hola que tal?
    Bona Cronica Alex !!!
    Pel que fa a mi, vaig començar molt tranquil fen un mercartge a l'home a en Ricard, jejeje, juntament amb en Lermo, despres de mullar els peus al riu, va començar la pujada i despres venia una baixada molt guapa pero es va fer una mica d'enbús i la varem fer a peu. Després tornava a pujar i allà ja varem deixar en Pepe, En Ricard i jo varem fer bona part de la marxa junts, ell anava a davant a les pujades i a mi em deixava passar a les baixades, fins que en una baixada una mica bestia patapam faig una voltareta i caic en un llit de fulles super tou. Penso ostia quina sort!! ni una rescadeta. Pero la patacada forta se la va endú la bici, pelanca del freno trencada !!! Em quedaven 10 km de baixada sense freno trassero. Quina putada, al final vaig fer una 9 km a peu i la ultima pujada amb bici.
    Tot i així es la marxa amb el recorregut mes wapo fins ara !!!
    Felicitar a l'organitzacio !!!

    PD: Per cert em va tornar a tocar un obsequi, jejeje

    Joan.

    ResponElimina
  2. Una crònica digna d'un monstre del BTT.

    Doncs sincerament va ser una de les curses que em trobava més bé al inici i menys nerviós estava.

    Si dic la veritat vaig arrencar a radera l'Alex tot seguint el peloton (El pneumatic de radera em rebotava em culejava tot el ratu i em costava mantenir la velocitat) i al riu em vaig quedar clavat perque portava la marxa massa llarga i xof(Allà s'em va escapar l'Alex) Vaig anar tirant remuntant i a la pujada un tiu sem va fotre a sobre i vinga peu a terra i ves pujant.

    Vaig anar tirant fins les primeres trialeres on no ho veia gaire clar perque tot era molt sorrenc i intentava frenar pero la bici no s'amorrava com a Fontcoberta o a Vilablareig (Era un fang més dens i alla era tot sorra mullada semblava) i em vaig deixar passar per uns que per poc es foten una bona galeta i s'en van barranc avall si no foten peu a terra.

    Tiru tiru tiru puja puja i de cop el pneumatic RAS, el automatic no es desenganxa i vinga jo i bici per terra, continuu arribu al habituallament em vaig a parar davant de la taula, el automatic no surt i vinga caic un altre cop sobre un de l'organització. Continuu tirant i noto que no puc treure els peus del pedals... Conclusió em paru i els hi tiro aigua de l'ampolla però continuen igual però una mica menys enfarregats.

    Trialeres cap aball sobre la bici fins que de radera em derrapa molt i de cop veig que no puc treure el peu de l'automaci i jo JOER JOER JOER... Al final ho aconsegueixo i decideixo fer tot a peu per no arriesgarme a fotrem una nata... Més tart demanu a uns de l'organització unes allen però no en tenen pas i m'ajuden amb un ferro a treure la merda de les cales, però continua quedantse clavat l'automatic... Conclusió peu a terra i continuem baixant com els boletaires.

    Surtu de les trialeres i m'equivoco de camí m'en vaig cap aball fins que al cap d'un ratu noto que no tinc cap indicació i mitja volta... (A l'avituallament em diuen que ja m'havien vist de lluny que anava equivocat... Que ben parits que sou i ni una puta allen!!!).

    Pujem amunt i amb un peu sense automatic anant mig boig, però amb moral que ja a pitjor la cosa no pot anar... Pos sí pot anar a pitjor perque despres de les pujades van vindre les SENYORES TRIALERES on vaig estar caminant i caminant i caminant i bla bla bla bla bla bla bla i totom passantme i bla bla bla bla bla...

    Per fi arribu i em diuen cap la dreta per uns camps on m'engresco i li foto gas però despres vinga trialera amunt i aball i camina que camianaras, baixadeta i META!!! (Per la foto de l'arribada ja veieu l'alegria que portava al cos).

    Una marxa on encara que tot ves funcionat crec que l'Alex hauria guanyat igualment ja que aquelles baixades i tot allò ho vaig trobar extrem...

    Referent a carretera o muntanya... pos cada ciclista que faci la modalitat que més li agradi i cadascú té unes habilitats que depen del circtuit és noten més o menys (Baixadors, rodadors, escaladors) però jo per exemple m'entreno per corriols de Sant Miquel i els faig tots però aquelles baixades amb rampa i de dos metres de cop... Pos que NO... Simplement preferiria 20 km més de ruta i estalviarme aquestes baixades.

    Inga ja quedarem i ALEX recorda de dirme si vols anar a la RATPENAT.

    Felicitats a l'Albert i a l'Alex que van ser tot uns cracs.

    ResponElimina
  3. Eiii!!!!

    Bueno, primer de tot, la foto d'equip.....veient-la....esta clar que hi ha 2 modalitats de bici ben diferenciades a l'equip!!!!!

    El ala izquierda del avion...los gordos simpaticones...incluso alguno con obesidad morbida....Chicos...por favor!!!Operacion Bikini!

    El ala derecha del avio....MORIR O GANAR...

    Entre mig....tenim en Ricard...q va collint floretes....i de tant en tant...li carda algun pal a algu....ehh ehhh...Alberto????!!!!

    Albert...la curta va ser amb nens petits i parant...o bé a muerte...i et va guanyar un nen de 8 anys?

    Felicitats als Champions!!!Alex...et veig be, et veig be, et veig be!!!Cuma, lo q suben son las piernas...y lo que bajan son las calas!!!jajajaja
    Que sapigues q he iniciat els tramits per iniciar una platarmo en contra de les curses amb triales i pedres!!!!!!

    Bueno, records d'un gordo mig simpatic.."q gordo me puesto coño!!!"...q amb un cafe a la ma i la panxa tocant la taula ja a rajat gratuitament una estona!!!!

    ResponElimina
  4. marcos si no hubiera lazos familiares entre tu y yo ten seguro que te partiria la cara...

    Llamarme gordo simpaticon.... si si si... i tu que????? no voy a seguir que me caliento...

    Nomes puc dir que em feu una enveja que ti cagues.. pero tranquils, com que no puc fer pedals de dia estic deixant el pedals de nit a podium cada cap de setmana....

    ResponElimina
  5. Hola que tal?
    Aquí hi ha un video per veure algunes de les trialeres.
    http://www.youtube.com/watch?v=w_mP4tbEv7M

    a10

    ResponElimina
  6. vAYA panda de cabrones!!!

    M'han tret del video!!

    Jo estava sobre el minut 4:20...abans de tiu de la samarreta taranja i dos llocs davant del de la samarreta rosa!!

    Mola veure part del que varem baixar, tot i que aquest punt no era el més inclinat!!

    ResponElimina
  7. TEMA MALLOTS MAINADA!!!!

    Bueno referent al culot tenim patrocinador, ho tirem endavant, parem que fem?

    ResponElimina
  8. he de quedar un dissabte de aquest hi fotre un sopar,amb la excusa que es un sopar de club,que no es per tajar-la etc...
    Que us sembla el dissabte 3 de juliol a les 22:00 algun lloc,ja se concretara.
    Apa ja direu.

    ResponElimina
  9. Bones!

    Per mi el tema dels mallots ja es pot tirar endavant però no estaria malament tal com diu l'Albert fer un sopar de club i parlar-ne tots. Aquest dissabte, en principi em va bé.

    Ja direu el què.

    Apa, salut!

    ResponElimina
  10. si si lo dels mallots,crec que se ha de dir que si ja mateix,que es una bonissima oferta.Hi lo del sopar ja se dira a vera.

    ResponElimina
  11. Tema mallot esta tancat que ja se sap com serà per sobre, pero el tema del culot és el que jo em pregunto que fem? Propaganda o no propaganda o fiquem el logo del equip?

    ResponElimina
  12. Passeu-me els mails de tots, i envio el PDF de Codi Sports!!

    En Ferrer ens patrocina, i aviam si trobem algu més no?? Parafarmacia k??
    I el colega de l'Albert?
    Ningu més ha preguntat a algu??

    ResponElimina
  13. Weiii!!!Alex per mi es pot tirar endavant!!!com diu l'albert hem de quedar i posaar les coses clares!!!!!!!!!!!
    Jo proposo posar una tasssa de club de 20€ i tot el q s'apunti tindra opcio al nou mallot!!!aixi tenim guardiola per pagar la formaciio del club i subencionar derivatts!!!

    ResponElimina
  14. Aixis ens fem club?¿? o continuem siguent un club a la sombra?

    Tindriem que fer votacions

    ResponElimina
  15. Ara ara al bar es on es prenen les decicions importants!!!!
    El meu company de feina diu que si que esta d´acord amb lo del patrocini,lo de fer-nos club primer mirar-ho be,hi si no es molt de follon endavant.

    ResponElimina
  16. Tirem endevant els mallots amb els maxims patrocinis possibles.
    El disseny que s'en cuidi l'Alex i endevant!

    ResponElimina
  17. Jo mentres el mallot sigui vermell tot i amb les lletres d'enier davant i radera blanques i grosses i els logos de l'empresa tot correcte (El nostres te que ser en un costat petit) referent al culot com vosaltres vulgueu la convinació i si casi millor posar el nom del club al culot.

    ResponElimina
  18. Passeu-me els logos que vulgueu incorporar, Parafarmacia, aluminis, einer, el colega de l'Albert...en fi, tots els que hagin decidit apostar per nosaltres...i ja ho tiro endavant.

    Pel tema, de dissabte, quedem per fer una ruta per la costa, que vingi qui vulgui...a les 8:30 per exemple a la gasolinera, o si no hi ha lloc al pla de darrera casa meva...que hi dius Albert?

    Fins dissabte

    ResponElimina
  19. Venga va a les 8:30,pruffff altres cops hem sortit a les 8,hi ja ha anat justet amb el tema de la calor.Jo quedaria mllor a les 8 que si no pillarem.
    El tema del colega te una masia de turisme rural,es mas avelli,ja li dire a vera si te algun logo o algo, si hi poses al google ja surt apa fins dissabte doncs.

    ResponElimina
  20. Bones Mainada!!

    Lo del club oficial ho faria de cares a l'any q ve, més q res, pq si ho fem ara, ens deixarem la pasta per nomes 5 mesos.....
    Això si, torno a insitir de posar una taxa de 20€ que inclouria ser membre del club de cares a l'any que ve i poder accedir al mallot nou. Recordo que al ser un club oficial les llicencies ens sortiren més barates!!

    ResponElimina
  21. Jo tambe crec k hem de fer un club oficial per akest any k ve. Quan kdarem per fer un sopar?

    ResponElimina
  22. Tu vindras demà Joan o què?? Que estàs més perdut!!!

    ResponElimina
  23. Eii bones!!!

    Per cert, puta madre d'aixo del who's!!!!!Es ben parit, així tenim controlats als personatges que entren a la pagina!!!

    Que??? Sopar d'estiu de club o fem una rutilla i dinem???

    A veure dates.....i dies....com ho tenim per divendres 9 d juliol??? Fem sopar???

    ResponElimina
  24. Ostres això sembla que sigui un club de restauració, que de bici ajajajaj

    Perque no quedem per pedalar que per algu som un club de ciclista i despres prenem algu o dinem en algun lloc al mig de la ruta i tornem cap a casa tot pedalant.

    ResponElimina
  25. Bones!!!

    El divendres 9 de juliol ho tinc impossible pq tinc sopar d'empresa. Potser seria més xulo (i diferent) fer una rutilla, portar menjar i quedar-nos a menjar "por ahi". Què us sembla?

    Apa, ens veiem demà!

    ResponElimina
  26. Marcos alias Cuma2 & J...TeTorras!!2 de juliol del 2010, a les 21:59

    SOPAR PROXIM DIVENDRES 09-07-10!!!!

    COMFIRMATS:

    JOAN TORRES
    PEPEEEEEEEEEE
    JAVI LOPEZ
    JOAN TRINADAL
    RAFA -MIEMBRO DE PEDALS DE NIT

    Doncs això que divendres que ve, fem sopar de pedals de nit!!!
    Esperem poder parlar del mallots i club!!

    Ens la veiem!!Comfirmeu assistencia!!

    ResponElimina
  27. MARCOS!!!! SERÀS CABROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!! T'HE DIT K NO PUC I TU SEGUINT ORGANITZANT!!!! A TOMAR POR CULO!!!!

    ResponElimina
  28. Ricard;

    Com pots veure no va ser fet expresament, sino un envio de missatges justi in time, mira les dates y hores

    ResponElimina