dilluns, 31 de maig del 2010

Marxa btt Vilobí, Salitja i Sant Dalmai


Molta participació per part de l'equip, i moltes ganes de fer-ho bé podrien ser les característiques més significatives de la marxa "no competitiva" d'ahir.
Jo venia molt motivat psicològicament, una mica perdut, perquè em va costar una bona estona arribar, però amb moltes energies!

La cosa va començar bé, amb escalfament, la xerradeta...i comença la cursa!

En Cuma comença a tirar, i els altres seguim poca poc des del darrera, a l'aguait, alguns més que d'altres, eh Albert...pobre...un dia d'Esquirol i l'altre de "niñera", jajaja. A la primera corba passat el primer puig, perdo l'ampolla, això implica baixar, córrer a recollir-la i tornar-hi, adelantant altre cop els del darrera, i en Cuma...merda, què cabró, el perdré!

Comença a baixar per els primers corriols, una mica incòmode, el sillín està baix…quan pugui el pujo…adelanto molta gent, les cames em fan mal…i en Cuma, si que tira el perro!! Paro, pujo el sillín i som-hi. Pujades, baixades (poques), alguna bassa suficientment gran com per deixar-me ple de fang i aigua, i finalment, després de saltar-me 2 girs, per culpa de les marques de guix de merda (no s’entenien massa si s’anava encegat com jo), li veig el maillot…uuffff!!

A partir d’aquell moment, km 13 aproximadament, el vaig seguint, a 200m de distancia, esperant el moment de poder apratar, però no era fàcil, el tiu m’ensumava, i com es nota que té unes potes enormes…al km 19 vam conversar una mica, i el vaig continuar seguint, fins que una bassa i una petita relliscada li van fer la guitza, i com bon company que soc, li vaig dir si estaba bé, mentre apretava de valent els pedals per aconseguir beneficiar-me de la situació! A partir d’aquell punt, vaig treure el millor de dins, i sort que la bici anava bé, estrany últimament, perquè em vaig poder distanciar una mica, anant a 25-26km/h els últims 5km. Finalment vaig veure la meta, i vaig respirar tranquil!! Em vaig sorprendre del registre, gairebé 28km en 1:23:00h!!! I poca gent a meta, el pobre Albert carregant la bici, després d’haver anat a passejar amb la mainada, i tot seguit en Cuma, que el cabró venia a 30-35km/h intentant atrapar-me!!

En Ricard, per sorpresa de tots, inclòs ell, va fer un papelón, i va acabar 3r, i en Joan, l’Enric i en Joan Nadal, que pobre va haver de parar a recollir un bolet de 500€ extraviat, van aparèixer darrera seu al cap d’una estona!!

La nota negativa, el pobre Pep, que va patir una pujada de tensió, i va ser traslladat amb ambulància. Espero que estigui millor, i es recuperi aviat. Des d’aquí li donem ànims i forces!!!

Bé, un mati de bici i conversa, gairebé el mateix temps d’una cosa que de l’altre, i amb ganes de la pròxima cursa a Fontcoberta, on esperem que superin en índex IBP de 38AC…!!!

Fins aviat!

21 comentaris:

  1. Felicitacions al Alex que va saber estudiar molt bé el seu ribal jejeje sincerament em vaig sentir com en Sete que a les curses anava a davant tot el ratu i al final en Valentino l'anava estudiant fins que deia ara et fotre la cartera i plas!!!.

    Crònica:

    En Ricard i jo vam arribar a primera hora i ens vam inscriure conjuntament amb l'Enric (Que si no fos pel mallot ja no ens enrecordavem d'ell xDDDD) i total la cosa estava molt morta a les 8:15 del mati i fins les 8:45 no es va animar l'ambient.

    A la sortida vaig fer una arrencada a fondo i vinga puja puja i anar tirant sense mirar enrera fins que a la pujada de la linia de tensio (quilometre 5 crec) el neumatic em derrapa tot pujant i joer!!! (Ja deia jo que tenia que treurem els de pluja) peu a terra i vinga tornemi tira que tiraras i que no baixi el pulsometre (Tan bé que van anar a Vilablareig jejeje).

    Vaig tirant tot sol sense ningu a davant i em trobo unes bifurcacions que me les passu i haig de rectificar més endavant tot fent mes volta... Continuu i més tart em giro en un camp i veig l'Alex... Conclusió fotli més canya que t'estàs adormint jejeje (A l'asfalt el vaig estar saludant mentre li anava fotent canya amunt jo).

    Faig una pujada tot adelantant un paio de trafach fins que el terreny sec em fa derrapar un altre cop el neumatic i inga camina que caminaras (tocat els ous i jo pensant en perque collons no he posat el joc de sec que tinc al garatge). Arribo a l'abituallament bec i despres a la baixada que era una mica de corriol m'adelanta el de trafach i aixo vol dir que aquí l'Alex em retallarà segur.

    Tiro a fondo pel planer fins que en una baixada em foto dins una sanja!!!! JOER BURRU BURRU QUE FAS COLLONS!!! Agafu em reincorporo tot perdent un temps molt valuòs i al cap d'un ratu per uns corriols torno a tenir l'Alex enganxat i jo penso per dins tranquil si ve pujada o asfalt estas salvat i presisament no... de cop va vindre un tram tecnic on vaig quedar clavat i ell em va adelantar però rapidament puju a la bici i RAAAAAAAAAAAAAAAAS!!!! (El neumatic em derrapa amb el terreny tan sec i peu a terra i jodete jodete per no canviar neumatic)... Total baixa marxa i arrenca la moto.

    Se m'escapa l'Alex i jo trec tot el potencia i vinga a rodar per planer (a talls em vaig fotre a 42km/h i a ratus a 35km/h) i poc a poc el vaig anar veient i veient més i veient més a cada recta al fons i quan ja pensava en que en alguna pujada griparia una mica i el tenia a punt de carmel o aixís veig de cop una baixada i ell ja casi avall a la meta... (Quina rabia per errades tontes però com m'ha fet arriar el paio els últims quilometre jajajaja)

    Al arribar a la meta el felicito per haverme fet disfrutar tant sobretot per aquesta persecució a la americana.

    Sincerament em va agradar molt però quan penso en les tonteries que vaig cometre i que el primer que va guanyar la carrera (Club tres campanars) va sortir primer, es coneixia el circuit i nomes ens va treure uns 13 minuts (El pulsometre em va posar que vam estar 1:21 minuts i una mitja de 21km/h) doncs que si vessim sortit enganxats a aquest paio i ens coneixessim el circuit com ell vessim quedat casi al podi l'Alex i jo.

    Ricard ara ja saps a mantenirte al podi jajaja.

    P.D: A veure si es recupera en Pep que ostres és un bon màquina sobre la bici.

    ResponElimina
  2. Ei cracks!!! Bones croniques de tots dos, i enhorabona!!! sou uns maquines.. la competencia es bona i et fa millorar!!!

    Vull donar molts anims a en PEP!!! que et milloris aviat!!!!

    També vull animar a l'enric a vingui mes sovint!!! quan mes serem mes riurem!!! a part, segurament ens fotarà canya ben aviat!!! apa anims a tothom i a seguir pedalant!!!

    ResponElimina
  3. Jo també m'ho vaig passar molt bé! No me les tenia totes, la veritat, però el que diu en Cuma és cert, sortint davant, i sabent-nos el cami, amb pneumàtics adequats...maquina a l'aparato, fem una classificacoió que te cagues, com l'Albert al Cetig!!
    Apa doncs, a fer retocs a la bici, i a pedalar, aviam si el mes de juny ja estem tots apunt, eh Lopez's!

    (PD: Joan N. Retoca la Crònica incloent l foto de grup dalt de tot!)

    ResponElimina
  4. Primer de tot anims com no a en Pep, hi que cuan estigui be digui algo per estar trnquils tots plegats.
    Segon la mare que us va parir sou uns putus enfermos,que es aixo de anar a 40 pel planer!!!!!!, mitja de 21 joder en la proxima marxa ja us veig al podi.
    Apa intentarem entrenar a partir de ara per que en la proxima cursa no quedem a mes de 30 minuts vostres jajajaja.

    ResponElimina
  5. Anims Pep !!!!

    Bueno nois, jo vaig començar de mes a menys, Vaig intentar seguir en Ricard i en Pep pero em costava molt sobretot als trams on hi havia una mica de sorra. Em va atrepar l'Enric i vam fer uns quans kms junts fins que em vaig donar compte que havia perdut el gps, osties!!!! faig mitga volta i a contra direccio, la gent flipava quan em veia, "que vas al ravés" fins que un parell de nois em preguntent: que has perdut alguna cosa?, jo els hi dic que si, el gps, i un dells sel treu de la bossa, bueno li volia fer petons i tot! ( gracies a aquets dos nois que eren del club btt vilobí, moltes gracies!!!), bé l'Enric em va esperar i varem continuar, ja ens havia adalentat en Torres i el voliem atrapar, despres de l'avituallament a l'Enric li costava seguir-me i jo vaig apretar a la pujada de la brugera, allà es on vaig trobar en Pep, li pregunto si està bé i em diu que no!, que s'ha marejat i se li adorm el braç, decideixo acompanyar-lo a l'avituallament caminant, així que tornava a anar a contra direcció, algun ciclista flipava perque era la segona vegada que em veia de cares, jajaja. A l'avituallament vam esperar que arrivés l'ambulancia i vaig tornar per una adracera que la organitzacio feia desviar crec als de la curta.

    ResponElimina
  6. Deu ni do.....cursa de tot....per lo que veig....bueno...primer de tot, q es millori en Pep!!!!

    Aisssss...amb aquestes croniques no sabeu les ganes que tinc de tornar a pedalar!!!Per sort, penso que dema ja podre tornar a reemprende la marxa, pero 2 mesos parat....ummm..penso que em costara arribar a nivells d'abans, pero bueno mica en mica....a veure si aviat puc estar cardant "cizaña" a en Cuma i l'Alex....aixi fare de rollo Kubica, ficarme entre els primers per putejar-lis els punts!!!

    Bueno, salut a tots i cuideu-vos, q jo d'aqui estare afilant el pedals de l'specialized!!!jjeejej

    ResponElimina
  7. Hola a tothom i molts ànims a en Pep!

    Wenu Marcos, ara que tornes al mon de la bici, en comptes de pensar ja en els de davant hauries de començar pels que anem més enrera. No estem ni molt menys al nivell d'en Kuma i l'Àlex (i l'Edu quan ve) però et podem donar molta guerra les primeres setmanes... jejeje

    Ara que per fi he quedat a una posició millor que 5è m'ha pujat la moral i tot. La veritat és que em feia falta una marxa popular "dominguera" com aquesta. A veure com seran les del juny.

    Apa, no entreneu massa!!

    P.D.: Albert, quan quedem per tornar a entrenar en secret??? xDDD

    ResponElimina
  8. Doncs ja et pots despedir de les cinquenes posicions!!!!!!!!!!!!!!jajajajaja

    Que penso deixar el neumatic de darrera com un slick de tants Km que penso fer.....intentare q em duri poc la competi amb tu!!!!

    Ingaa inga....pike pike!!!Que portis una bici de menys de 10Kg no significa q puguis amb la meva gorda!!!

    Ara en serio, tens tota la rao, pero bueno, es l'ilusio de poder tornar estar endavant!!!Pero bueno ja quedarem, que a + a + em de preparar la BI6000!!!

    Els primers dies entrenare en secret, pero la setmana q ve no descarto q fem algu el cap de setmana!!!

    Salut a tots!!!

    ResponElimina
  9. ei molaaa!!! aquesta foto d'equip, algun dia d'aquests, hauriem de fer una menció a la fotografa no????? joder cada dia estic mes gordo......

    ResponElimina
  10. No se si es normal o què, però des de fa 2 mesos, com sabeu alguns, i la meva butxaca, cada cop que surto amb bici, trenco un radi, o dos, depen del dia. Ára, quan vaig per asfalt, sento com peten i tot, i està tant abonyagada, que vaig fent saltets com si estigues a la fira en els cavallets!!

    Bueno, el dissabte li portaré al mecànic, per última vegada, perquè tinc pensat muntar un taller a casa meva...jaja es conya, però em comprare un perfil de llanta nou, més resistent, i muntare els radis altre cop!!

    Apa, fins diumenge, a Fontcoberta.
    Sabeu desnivell acumulat??

    ResponElimina
  11. Weiii!!!! El 13 torno al ruedo!!!!Ens la veiem a Fontcoeberta.

    Quedem a les 8:00 al meu garatge per anar tirant cap alla???

    ResponElimina
  12. Alex jo de tu posava unes llantes de moto d'enduro que segur que no et falla més el tema radis jajajaja.

    Referent a la cursa jo almenys hi aniré directament ja que si passu per Salt i tot es fer la volta de la ostia, ademés Marcos sempre fas tart ¬¬!

    ResponElimina
  13. Home, si la cursa és a Fontcoberta heu de passar tots per davant de casa d'en Kuma. Per tant, seria més lògic que quedéssim a casa seva.

    Apa, no entreneu massa!!

    ResponElimina
  14. Tampoc perque ells agafaran l'autopista i aniran directament a l'autovia de Banyoles per estalviar-se fer la volta per Salt i Girona.

    ResponElimina
  15. En Torres i jo sortirem a les 8:00 de casa meu, si algu s'apunta ja sap!!

    ResponElimina
  16. be nois, jo com ja sabeu continuo siguent baixa.... que hi farem.....

    ResponElimina
  17. Ei nois, qui s'apunta a fer la Ratpenat 2010??

    Mireu-ho...i em dieu algo, que tanquen les inscripcions el 16 de juny!!

    apa, fins aviat.

    ResponElimina
  18. Ara, res de tornar amb vaixell eh, això es una mariconada!!

    ResponElimina
  19. mmmmmmmmm es molt interessant, però tenim que portar lots de llum ben carregats oi?

    ResponElimina
  20. Ostia es fa el dissabte, això vol dir:

    Divendres és sortir del curru, dinar fort, fer una bona migdiada, sopar fort i vinga carregar bicis i cap allà, fer la xerrada, escalfar i sortir a pedalar!!!

    Doncs estic animat per anar-hi.

    ResponElimina
  21. Ja aguantaran els llums tots aquests km? Ostres, ho veig molt just per fer la llarga!!

    Apa, ens veiem diumenge! (si no plou, clar)

    ResponElimina