diumenge, 30 de maig del 2010

UN ESQUIROL!!!!!!!

Mireu que he trobat remenant per internet!!!!!!!

Quina vergonya!!!!, competir amb els colors d'un altre equip....
No se que diren els teus companys d'equip Albert.....

3 comentaris:

  1. Ostia Albert sembles un PRO, sobretot amb la cara de concentrat que fas.

    Referent al color del equip has de fer com les putes vendret al quet dongui més i com que en medina no et don punts...

    Per cert una minicrònica del CETIG estaria bé per veure com hi van.

    ResponElimina
  2. Pero esto que es!!!!!!!!!!!!

    GENTUZAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

    Ja veiem qui sent els colors de l'equipacio i qui no.....quina vergonya Albert....i pensar q he estat fent birras amb tu en una taula.....ja veiem que jugues a 2 bandes!!!A més a més d'entrenar en ultrasecret!!!Si esq....en fin....

    Que sapigas que aqui SOMOS DE LA NARANJA!!!!!!

    Esperem una explicacio a aquests actes delictius???

    Per cert, avui ha anat en Cuma amb l'equipacio oficial??????? Sino voto per penalitzacio de -100 PUNTS!!!

    ResponElimina
  3. En el top 30

    Bueno doncs hem vaig aixecar amb la tipica mandra del dia de les curses,bartulos varis bici, hi cap a quart.
    Un cop alla en torres que estava amb la organtizacio, hem saluda me ensenya el desnivell, me apunto, bar, calentament hi cap a la meta.
    Bueno se surt amb sortida neutralitzada pero de veritat,un cop a la sortida bona,hi go go go go,sortida dolentissima per no perdre la costum.Hi nem fem per cami ample uns 3km,hi primera pujada de aquelles de pujar apeu rampa del 30 plena de terra pruffff,bueno corriol de baixada hi,arriva la primera riera del dia uii pasem pel canto que portem 5 km hi no es plan de mullar-se,100m dspres coño riuuu xaffffffff ven moll,bueno a partir de aqui tornem atravesar la riera 6 o 7 cops mes en 400m,ara venia un corriol de pujada xulisim, un cop acavat, carretera, hi despres ja era na fent.
    Al km 15 avituallament parem amb el grupet que erem,hi venga que venen,a les pujades anavem mes o menys juntets,pero a la vaixada pel corriol joder se escapaven a muerte,ke cabrons. Bueno al cap de poc veiem en torres que estava a la carretera per indicar, hi parar cotxes,hi diu estas a 30 min del primer tira inutillll!!! ,a partir de aki pujadeta, baijadeta,hi al planer veieg el grupet que se me havia escapat hi toma els pillo, Quan veig que anaven a 18km pel planer,hi pam ara es la meva ataco , hi sense saber-ho la clavo,baixada pel cami ample a muerte, amb un noi darrera enganxadisim,un cop acavada la baixada,atrevesem la riera 5 o 6 cops mes,pero ja per planer,hi meta al final posicio 28 toma toma toma!!!!!!.
    Hi a menjar un entrepa beguda hi camiseta tipica.

    P.D:Ho de anar vestit del medina era per que com que no era cursa oficial,doncs tocava estrenar-la,ja que es va portar molt ve el mecanic hi per federa-me amb ell,me va sortir la equipaci sencer super untra be de preu.

    ResponElimina