dimarts, 11 de maig del 2010

5ª Marxa Vilablareix

Hola que tal?
La cursa va començar amb un gran embús on els que estàvem últims del "peloton" varem acabar mes retressats encara, a partir d'aquí el traçat era de corriols plens de fang. Es va fer molt dura i a més l'unic abituallament era en el km 22 !! El traçat era divertit i estava molt ben marcat.
El millor va ser a l'arribada amb la butifarra i la cervesa, i l'espatlla que em va tocar està molt bona, jajaja.
Joan.

20 comentaris:

  1. Ehhhh joan!! cabronas!!! a veure si em de sancionar el presi també!! que el trofeig s'ha de compartir!!!

    Ja em afegit en Ramon Lozano a l'apartat de Amics del Blog!!! segur que d'aquesta manera ens donem a coneixer pq amb lo crack que es el maquina!!! Per cert, les fotos son de la seva pagina.. si les mireu probablement us hi trobareu...

    Ostia, avui portem un munttt de visites...

    ResponElimina
  2. Ostres, això de jugar a futbol no em va anar gaire bé. Tot i el "doping" que vaig fer prenent-me un Ibuprofeno vaig estar tota la cursa amb mal a la cama. No pot ser que no aguanti bé una cursa per haver jugar a futbol abans... Haig d'entrenar més!!!!

    P.D.: Albert, quan quedem per entrenar en secret? Shhhtt!! No ho diguis a ningu, eh! xD

    ResponElimina
  3. Weiiiiii!!!!!!
    Alex....referent als teus problemes de bici...penso que te fàcil solució... es diu 2000€ lerazos dels macos....i bici nova!!!

    Jo a veure si paso els putos exams i començo a rodar amb la bixa un altre cop per cardar-vos canya...que ultimament esteu molt tranquilets per aqui adalt sense ningú que us apreti e increpi per darrera!!!

    salut i pedals!!!

    Joan.....esta clar que ets un bon catala!!!!!!

    ResponElimina
  4. Eiiiii!!! he posat el blog de la xicota com a amics del blog per anar fent mes gran la familia, jajajaja.
    Pel que fa al club del cosí dels Lopez el que hauriem de fer es un agermanament, i un cop a l'any fer una sortida junts, aquí o allà, que us sembla?
    Per cert Marcos, per que vegis que soc català fins el moll de l'òs et guardarè l'òs de l'espatlla pel caldo.

    ResponElimina
  5. ei!!! xules les joies aquestes!!! Però joan, parla amb l'anna sobre la competencia... ella ja sap de que va...

    Estan be els logotips dels patrocinadors, donen un caire mes serio!!!! Pel que fa als amics del bloq quan mes serem mes riueren.. i l'agermanament em sembla de puta mare, el que passa es que aquesta gent son uns PROS!!!! algo aixi com Bicis Esteve o Radicalbikes...

    De totes maneres de cares a l'any que ve, podriem fer una excursio i fer la següent cursa:

    http://www.extremsport.es/carreras-ver.asp?idCarrera=55

    Els meus cosins diuen que es espectacular, sobre tot pel paisatge... aixo si s'ha d'estar en forma, la cursa es per la tarda, i despres a la nit macrofestival...

    Jo crec que aquesta es la nostra cursa... PEDALSDEDIA PEDALSDENIT!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Crec que esta molt bé tot això, però tindriem tots que posan-se més les piles despres de veure les classificacions de Vilablareig (També dir que molts de la llarga van fer la curta d'amagat segons he sentit dir al facebook o sigui que no es fiable del tot les posicions).

    Conclusió: Entrenar més i fer sortides en grup fortes i ben parides els dies sense curça i de durada de 4 hores mínimes.

    Inga felicitats per a inciativa de volguer fer pinya entre tots ;)

    ResponElimina
  7. ei ja estan disponibles les fotos i classifacions de vilabrareix. Les trobareu a

    http://www.3xhora.cat/marxa2010f.htm

    ResponElimina
  8. Ei...me les he mirat totes, i ens he trobat a tots...si voleu puc canviar la presentacio fotogràfica per la que he recollit nostre, aixi coneixerem els que surten a les fotos!!

    El tema dels logotips de les empreses crec que queda més bé, i a la vegada dona una publicitat més específica i visual! I parlant de publicitat...no vull que ningú es molesti amb el comentari, però crec que el patrocini es paga anualment, i no de manera puntual quan es preten fer una gasto...D'aquesta manera el pot seria major, i a la vegada podriem trobar altres patrocinadors, per quan end fem la nova equipació!

    He fet una oferta de patrocini, a la web (tupatrocinio), aviam si algu hi vol col·laborar!!

    Apa, fins aviat!

    ResponElimina
  9. Ei mireu kin video mes catxondo,surt a la plana de enfermo del cosi den marcos i en javi,ah i ki es el vostre cosi?,quina bici hi casco porta?.

    ResponElimina
  10. Jo si voleu ho proposaré a l'empresa on treballu que si s'animan pos... vinga pit i collons, però clar quan voleu fer canvi de mallots?

    ResponElimina
  11. ei!!! Pel que fa a les fotos alex tu mateix, em sembla be, el blog es de tots o sigui que tens llibertat per fer el vulquis!!

    El tema del patrocini es un tema complicat!! Aluminis Rebarter i Farmablue ens han ajudat molt en l'inici amb el tema de l'equipació, i Radikalbikes també en la col-laborio dels premis..

    Jo personalment vaig demanar a varies empreses patrocini i em vaig trobar la negativa per resposta. I a mes amb els temps que estem... per aixo totes les iniciatives que prenguem tots per trobar mes patrocinadors son de puta mare... Ojala poguem trobar calers per una equipacio nova ben aviat!!

    ResponElimina
  12. Hola que tal?
    El canvis en el blog em semblen molt i molt bé, la veritat es que el que fa gran aquest blog es que tots posem el nostre gra de sorra!!!

    Tema petrocinadors: Farmablue i Aluminis Rebarter ens varen ajudar a poder fer l'equipacio d'hivern i la d'estiu. Nosaltres varem calcular per dos anys, els quals s'acaben aquest estiu, i tampoc podriem dir que ja em complert amb ells!
    Per tant si volem fer una nova equipacio no tenim cap lligam amb ells, jo proposo:
    Equipacio nova d'estiu ( si voleu fer-la ), busquem patrocinadors a rao de 25,30 o 50 euros per patrocinador i comencem a moure la cosa que anem tard!!!
    Ha pero Farmablue i Aluminis Rebarter si no volen patrocinar-nos la nova equipacio els posarem com a amics del blog, ok?

    ResponElimina
  13. Quan em referia a nova equipacio, em referia a una d'estiu, esclar i d'aquest any, si no va molt,be, ho deixem pel seguent i llestos.
    Crec que entre tots en podem trobar forces més...i 50€...per patrocinar n blog amb 14000 visites, i roba de 15 tius...ho troo molt poc, però en funcio del que posin posem el Logo més petit o mes gran no?
    Apa, tot son idees, per aixo vaig comentar-ho, perque veig que ara estem tots molt animats, i crec que es el moment de d0nar un impuls entre tots, i fer, d'aquesta modesta iniciativa, un projecte de futur, una mica més serios...constitució com a Club/associació, registre amb NIF, bases, socis, ....

    Què en penseu¿?

    Bon cap de setmana de bici passada per aigua!

    ResponElimina
  14. Bueno gent porto noticies... He preguntat a contabilitat d'empresa i m'han dit si som un club o si estem registrats a algun lloc (Penseu que fer aquestes aportacions fa desgravar a les empreses).

    Segon punt: nombre de gent que seriem, preu del mallot unitari (Mallot estiu + Mallot ivern) o quina aportació voldriem i despres de tot això doncs transmetreu a gerencia(Jo mateix m'enfrontaré al perill apareixent al despatx).

    Tercer punt: Si al final ens ho acaben pagant tot tindrem que anar tot vermells i blancs (nº de telefon, adreces, el logo, el nom de fàbrica etc etc) xDDD

    Bueno no asseguru res, però m'agradaria saber del tema club si continuem siguen un club en negre o ens passem a ser una associació o lo que sigui i si em podeu respondre el tema de preus d'equipació aproximadamet.

    ResponElimina
  15. Aqui logística;

    Bueno, Cuma la teva idea esta molt bé, l'únic que em tira una mica enrere es el tema de que si ens patrocines la empresa on treballes......tindriem al mallot la foto del teu careto?????jajajajaja.

    Fora bromes....A veure, lo del club esta bé, no se sin uns 150€ de constitució del club, nomes caldria valorar entre tots si volem o no....ser un club oficial té unes avantatges e inconvenients.

    Inconvenients:
    Tot lo que es vulgui fer en aquesta vida ja sabeu que cal que la gens es mogui i fer coses, o sigui que s'hauria de fer pinya i organitzar-nos entre tots i que no sempre siguin els mateixos.
    La constitució del club s'ha de pagar cada any, tot i que es pot amortitzar per altres lloc.

    Avantatges:
    Ja comencem a ser algu més seriu, a més a més tal com indica en Cuma podem tenir les portes més obertes a patrocinadors nous.
    Com a club oficial les llicencies ens surtirien uns 10-20€ més baratas que ara...o sigui que en dependencia dels siguessim al final acabariem pagant lo mateix cada any, fossim o no club.

    Bueno...a veure que penseu...

    Per cert, no vull ser pesimista...pero el tema mallots no crec que el tinguessim com a minim fins a mitjans d'agost, més que res pel tema patrocini, disseny i producció.

    Salut

    ResponElimina
  16. el ke se ha de fer es quedar un dia, que vagi be a tots o casi tots,una runio del club, al bar alla es on es parlen hi se aclareixen les coses.Es que si no aqui via missatgets no acabarem mai.

    ResponElimina
  17. P.D:No es per fotre cizanya,de veritat, es per parlar-ho tots amb la calma fent unes birres.

    ResponElimina
  18. MMMMMMMMM com a club ciclista això s'ha de decidir sobre l bici xD

    ResponElimina
  19. Per cert qui s'apunta al cabreres el 23 de maig? BTT de 60 km i na fent. Va va que me lo quitan de la manos, es que per anar sol a una ruta d'anar fent sense companyia fa una mica de pal.

    ResponElimina
  20. prufff molta gental cabreres aquest hi molts de kilometres,jo passo,hi a sobre he de currar per no perdre la costum apa fins aviat.

    ResponElimina