dissabte, 1 de maig del 2010

CALENDARI PROVES PUNTUABLES MES MAIG

Be pedals, aqui teniu les dos proves puntuables del mes de Maig.

Podeu trobar tota la informacio en els següents blocs:

http://www.3xhora.cat/marxa2010.htm
http://trescampanarsbtt.blogspot.com/2010/04/marxa-popular-31-de-maig-vilobi-salitja.html

Les dates escollides son el 9 de Maig i 30 Maig...

Atenció perque per la proxima prova del 9 de Maig s'espera una afluencia massiva de l'equip. Podriem arribar a ser 10 components!!!! S'espero el debut a la seva prova preferida d'en Pepe Lermo, i AL LORO!!! un dels lopez ja està plenament recuperat i participarà a la cursa de Vilabrareix!!!!

Apa!!! fins diumenge que ve!!!!!!



15 comentaris:

  1. Ke grandes!!!!!!!,a vera si podem vindre forces aquest cop,aixis tot estara mes disputat!jajajaja

    ResponElimina
  2. Gent he mirat la associació de cilisme i he vist que hi ha curses de btt raid (gran fons) algu sap quants km son les de grans fons? Que es com cabreres de 60 i pico i 2000 persones per metre quadrat?

    ResponElimina
  3. Ei kuma mira en aquesta pagina mateixa,la de ciclisme.cat,hi ha un apartat de normativa alla surt tot ven explicat,pero diu que aixo de el gran fons son de proves de mes de 50km,apa a vera si te serveix.
    Ahhh nois que posareu neumatics de sec? o de mullat,com que diuen que dimecres para de ploure,a vera ja direu fins aviat.

    ResponElimina
  4. Jo aniré amb sec perque passo de canviar-me el Larssen per una cursa, però si pogués triar aniria amb pneumàtics de pluja. Mira què et dic que m'ha passat pel cap d'agafar la bici vella amb els super Rubena que aquests s'ho mengen tot amb pluja.

    Apa, salut!

    ResponElimina
  5. jeje la penya s'esta profesionalitzant d'una manera impensable!!!! Sembleu l'alonso!!!! Jo de vosaltres aniria en sec...

    Aquesta vegada si que estaré a la linia de meta amb la cervesa a la ma animant-vos!!!

    ResponElimina
  6. Ricard possat els country mud!!!!!!!!!!!!aixo si que es pata negraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Jo vuelvo ruedo!!!!!A cardar-vos canyaaa!!!!!!!Que ultimament sous uns maricons..!!!No quedeu ni entre el top ten!!!!Jo asseguro i prometo que quedaré entre el TOP10 de la cursa!!! Ni en la posicion 5...q eso es pa lo pobres!!

    Cumaaaa.....!!!parto almendras con mis bessonessssss!!!!Si vols t'envio una foto dedicada!!!

    Apaaa!!!Afileu el pedal!!!

    By Specialized retro a muerte!!

    ResponElimina
  7. Bones!!!
    Jo també anuncio la meva assistència a la prova! Al final no m'he de canviar les rodes, el mecànic em canviarà els caps de tots els radis, perque diu que els peto molt rapid, i em posarà càmeres noves (vaig petar les 2 a la Conca al final), i una coberta nova a la roda del darrera. Un pneumàtic de sec, Bontrager XR1, ha sortit nou fa poc, i és tipo Larssen...aviam què tal.
    Tinc la opció...de cares a la nova bici, però de comprar-ho ara, de tenir la forquilla SID, però ni la Race ni la Team, sino la World CUp!! Un pepino, de color blau!!
    El mecànic en té 2, una per ell i l'altre a vendre, a molt bon preu, perquè li han ofert la blava que no surt gaire...Seria la bomba...però val com la meitat de la meva bici...és la pega!

    En fi, de moment vaig bé amb la meva Recon de merda...(baixo mes rapid que algunes Reba) jajajaj...

    Vebga enfermos, fins el diumenge!

    ResponElimina
  8. Jo aniré amb pneumatis "luqui" o sigui lo que hi ha posat i punto i lo demés ho decidirà les cames i la postura, encarà més baixa de la potencia que m'he posat (5mm més baixa).

    Referent al comentari d'en Marcos m'animà saber que el noi està tant recuperat que ens passarà per la pedra com si fossim nenes que portessim rodetes (Senyal que està fort i per fi s'ha tret la chopper)

    Alex la Sid aquesta és pepino pepinon, però el funcionament es semblant a la Reba, simplement crec k pesava 400 i pico grams menys i portava les botelles de fibra de carbono... (Ojo potser m'equivoco perqué els que portem reba baixant no es gaire lo nostre i en això no podem aconsellar...)

    Ens veiem el 9 de maig i a veure si hi ha sort i algu del club entra en el top ten tomàtic a la cursa.

    ResponElimina
  9. Ho deia per picar ho mica aixo de la Reba Sr Gemelo!!!

    En fi, ja em tocava coberta nova, que la que portava tenia la part central llisa! Bueno fieres, jo des de la Conca nanai, o sigui, que qui hagi fet un munt de km potser que estigui millor, perque em sembla que el terreny estarà complicat!

    Apa, fins aviat

    ResponElimina
  10. si... si... senyal que aniras fresc com una rosa i tranquil que jo no em pico mai... (Simplement vaig al meu ritme jajajaja)

    ResponElimina
  11. Jo també vindré a la cursa aquest diumenge. I si parto alguna cosa seran com a màxim xuxes de nuvol....

    Heu vist la volta llarga!!?? 34 km i 1100 desnivell acumulat!

    Joder ho estan foten xungo aquest any no?

    Ens veiem!

    ResponElimina
  12. Ets un nenzaasssss Joan T...!!!!!
    Cuma...veig que ets un tiu original original....em sona d'algo aixó de baixar potencies.....

    En fin....jo penso que no anire!!!!Que em tacaré de fang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  13. Vaya puto gay estas hecho marcos..

    No te mereces el apellido que llevas.....

    ResponElimina
  14. Ei aquest diumenge tots amb la equipacio!!!!!!!!, res de portar roba de camuflatge!

    ResponElimina
  15. Per cert, no he anat pq akest dilluns m'han posat un examen....fastic d'uni!!!

    Espero cronica!!

    Salut

    ResponElimina