dissabte, 13 de febrer del 2010

Lliga 2010: 1era Prova Puntuable SUSQUEDA-SAU

Be nois!!!! Ja esta aquí!!!! per fi, arriba la primera prova puntuable. Despres de la solicitud de l'Albert i com que sembla que a tothom li va mes o menys be... la prova es farà DISSABTE 20 DE FEBRER.

Planinng:

La sortida es farà a les 10.00 hores des de EL PASTERAL (bar JB, on comença la pujada cap a susqueda). Per la gent que vulgui des del garatge dels lopez es sortira en cotxe a les 9:30.

A partir d'aqui, sortida neutralitzada fins a susqueda (10km), avituallament i a partir d'aqui 20 km a saco fins a Sau (META). Un cop haguem recuperat forces tornarem tranquilament al lloc de la sortida. Si hi ha quorum ens podem quedar a dinar al bar jb que fan uns pollastres a l'ast que tenen molt bona pinta.

Vinga pedals animeu-vos tots i ens veiem el DISSABTE.

P.D ATENCIO, JA HI HA DATES PER LA SEGONA PROVA PUNTUABLE:
"XV MARXA BTT CONCA DEL DARO" 21/3/2010 (mes informacio http://www.ccdaro.com/)

11 comentaris:

  1. Hola que tal?
    jo portaré la fugoneta, Ricard i Kuma si voleu que us passi a buscar per sarria digeum-ho, pero tingueu en compte que em quedo a dinar al prestigios bar-resteurant "jbIII" altrement dit: "Can Ricard" jajaja

    ResponElimina
  2. Ostia, doncs per mi perfecte! Em sona d'algo que en Kuma s'havia comprat un porta-bicis nou però no sé si el té muntat o què. Si poguéssim anar amb el seu cotxe ja et diríem alguna cosa. Diga'ns cap a quina hora ens passaràs a buscar.

    Apa, salut!

    P.D.: Si no ens quedem a dinar sempre podem tornar amb bici.

    ResponElimina
  3. Ostia puta madre,Ja pensava que no podria puntar,ens veiem dissabte doncs usa usa usa!!!!!!

    P.D:Aixo de usa es dels simpson.

    ResponElimina
  4. Bon dia a tots!

    Sentint-ho molt, no podré assistir a la primera prova puntuable, estaré a la Vall d'Aran fent raquetes de neu. Tinc moltes ganes d'anar amb bici, la setmana passada tampoc vaig anar-hi...vull estar a tope per la Conca del Daró!!

    Que ho passeu molt bé!!

    ResponElimina
  5. Hola a tohom!!

    Compteu amb mi pel dissabte!!
    Ens veiem al garatge dels Lopez!

    ResponElimina
  6. Joan si ens passes a buscar ja ens aniria bé, si no et fem fer molta volta.

    Una vegada acabada la marxa, depen de com estigui d'energies aniria amb en Ricard xino xano cap a Sarrià.

    ResponElimina
  7. Cuma....les energies per dinar no es necesiten..només ganes de tenir conversa....clar que suposo que tot dependra....de la posició en la que quedis no????

    Cuma, ja saps que sempre pillas pajaras aqui no???? Ja saps que et pot la pressió de la competi i et poses nervios!!! U saps noo, ehh ehh=???

    Edu, eres un nenaza...tanto seminario....tanto correr...y poca bici...a otro que nos lo pasamos por la piedra...y si falla el planing...siempre te podemos decir que llevas las ruedas flojas!!!!

    Albert, ja saps que no tens fondo, no??? La tactica sera anar a piñon desde el principi i aixi et desfondem....UNO MENOS!!!

    Torres, ets tan empanat, que ni t'enrecordes que dissabte hi ha competi.

    Javi....a un sigues con tus lesiones misteriosas????

    Trinadal....tanta trina no pot ser bona....a tu t'enganyem al principi i et deixem fent la cerveza al bar i supervisant els pollastres.

    Richey....al bar fem el "cambiazo" de tu per el gos del bar...q us assembleu força!!!!Man dit que el gos tira menos que tu!!!

    BUENO Q PASA AQUIII!!!UN POCO DE CIZAÑA PA LA PRIMERA CARRERILLA NO?????????

    ResponElimina
  8. JAJJAJAJA...molt bona aquesta, però vigila no quedis últim demà, perquè entre tots t'han punxat la roda i afluixat algun tornillo!!
    Ja està actualitzat el calendari, i per cert, ja m'he apuntat a la Conca del Daró, son 1000places i en porten 517...16€nomes. Afanyeu-vos, no aviam si només puntuu jo!

    Bona sort dissabte, espero crònica i fotos!!

    ResponElimina
  9. Joder marcos que te ha dado hoy de cenar????? La mama te ha puesto salsa picante o algo parecido????

    Pues si.. sigo lesionado.. pero el sabado alli estare, aunque tenga que pedalear con una pata..

    Joder!! Ja porten 517!!!! la mare que els va parir .. saps que. que jo tambe fare la preinscripcio.

    ResponElimina
  10. Així m'agrada Marcos, animant una miqueta la cosa!!! jajajaja

    Llàstima que demà no hi ha cap manera de sumar punts extres, que sinó... ja m'estava pensant de portar un "carrito" amb unes quantes ampolles de cava!! xDDD Amb una mica de sort, si em canvies pel gos, fins i tot tira més que jo! M'hauré de conformar en no quedar últim, me sembla...

    Apa, gent, fins demà!!

    ResponElimina
  11. Tanta violencia m'entristeix...

    ResponElimina