dimecres, 5 d’agost del 2009

II Marxa de les 7 hermites

Dia: Diumenge 9 d'Agost
LLoc: Bescanó
Hora: 9h a les 8h inscripcions
Km: 32,5
Desnivell: 884m

Aquest és el perfil de la ruta, molt xulo! Aviam si us animeu tots a participar. De moment assistim l'Albert, en Josep i Jo.

Fins aviat!

6 comentaris:

  1. Wei, bones!

    Ahir vam arribar de Pedals de Foc. Com us va anar la marxa de les 7 hermites? A nosaltres ens va anar molt bé per allà dalt. Ja farem alguna crònica.

    Apa, salut!

    ResponElimina
  2. No hem anat encara, és el pròxim diumenge!!!

    Ja explicareu què tal la proesa!

    ResponElimina
  3. Ummmm....cagum deuuuuuuuu....que tem de relaxxxxx.....i no podrem anar a la curseta aquesta....pero a la de lloret anem al 100%!!!!!!!!!!!!!!

    Ja us podeu entrenar....que nosaltres hem digievolucionat a enfermos pros despres de Pedals de Foc.

    Proximament croniques per etapes + fotus!!!!!

    ResponElimina
  4. Osti, és veritat... vaig mirar malament el calendari i pensava que era el diumenge passat. Encara que només hi aneu vosaltres, ja la podeu fer com "puntuable" i així seguim amb això de la lliga.

    Apa, salut!!

    ResponElimina
  5. sortida gloriosa
    Bueno 6:3o mati:
    pipipipiiiiipipipipiiiiiii,ohhhh my good es monday,no pot ser bo aixecar-se aquesta hora.Bueno agafen els trastos hi cap a la gasolinera,a esperar en alex despres a buscar en josep hi entre naps hi cols, a les 8 ja estem a bescano 1 hora abans, bueno ens apuntem,nem a fer un cafeto hi cap a la sortida (cadescu pel seu canto).
    Comença la cursa amb la tipica sortida neutralitzada, hi conyo si soc al top ten darrera del tiu del radical bikes,primera curva de 90º hi perdo 15 o 20 posicions,joder joder,segona curba 10 mes,hi va comença la pujada (que era la ultima baixada de asfalt de la bescanonina,la que acava al cementiri),vist el nivelazo hem poso a un costat hi hem pasem com 40 tius a muerte,primers quilometres hi la botella decideix suicidar-se per reduir pes hi intentar guanyar posicions jajaja,la ruta era per camis de per qui bescano,era un puja baixa continu, una ruta molt dura.
    Primer avituallament aigueta taronja hi adew que en josep hi en alex deuen estar aprop,puja vaixa ,puja coño coño buaaaaaaa dios gracies bruc per parar-me hi evitar baixar,per un tram tecnic rodant,na fent amb molta set hi mira el segon avitualla ostia hi ha una cinta hi un tiu te diu no no cap a la dreta a vale deu anar a fer la volta hi vaixa aqui darrera,los cojones la volta feia 5km,segons un organitzador era la gracieta de aquet any,jaja quina gracia, despres na fent pensat hi en alex que raro que no me pilli deu estar per qui darrera no tinc que perdre el ritme,na fent fins a la meta hi pim pam.Bocata,poma,BIRRA,hi regals baris,ens trobem en alex hi diu que ha punxat la rodo 2 cops,hi que en josep tambe,que ha acavat la ruta pel carrilet amb una camara que tenia que anar inflant cada 2x3,al cap del rato apareix en josep cagan-se en la puta dient que ho habia pasat fatal,hi es que era una ruta força dura 35 km hi 950 de desnivell,hi ara a entrenar per la de lloret.
    Avera si hi podem anar tots que hiha premi pel club amb mes participans.

    ResponElimina
  6. Ei nois dema a la marxa de lloret,tots amb la equipacio que si som el club mes nombros tenim premi!!!!!

    ResponElimina