dijous, 15 de gener del 2009

LLIGA PEDALS DE DIA !!!!

JA ESTÀ AQUÍ LA LLIGA DE PEDALS DE DIA PEDALS DE NIT !!!

12 comentaris:

  1. Bueno, bueno, bueno, veig que està tot pensat no? MOlt bé, molt bé!
    Jo m'apunto, per descomptat!
    Tot i això, tinc un parell de preguntes:
    Només has dit que conten events de la federació, les marxes populars tamé contaran? Son el que més hi ha no?
    Un altre tema, és el premi als millors, al Juliol no? Soposo que farem una petita colecta per comprar alguna cosa de material de btt...jajaj

    Bueno, fins aviat

    ResponElimina
  2. Que es aixó de que la lliga comença l'1 de Febrer?
    No em vaig enfangar fins a les celles a Maçanet per a res!
    Si us penseu que fent aquests xanxullos em guanyareu, ho teniu clar.
    Apa companys, salut i pedals a fons!

    ResponElimina
  3. Bueno, el año comienza calentando motores!!! Ayer en el gimnasio edu,joan,pepe... veo que lo de la liga ha motivo a la gente.. Os puedo adelantar que el inicio de la liga será el dia 1 de febrero.. GP la Selva (Bescano). Proximamente el calendario de competiciones del mes de febrero.. Quien mas se apunta??????

    ResponElimina
  4. Ei puta mare a vera si aixis se anima mes la gent a vindre, per alguns sera una putada per que curren pero bueno lo important es participar no? jajaja.Ara si que comença el entrenemant de secret de veritat.

    ResponElimina
  5. Ahir vaig estrenar els automàtics! Ja seria hora!!! De moment encara no m'he fotut cap hòstia però tranquils que ja arribarà.

    Per entrenar una mica vaig quedar amb l'Albert per fer una mica de planer. Resulta que quan estàvem a punt de marxar vam veure que l'Albert no tenia pastilles de fre i vam haver d'anar al meu supermecànic i els hi va muntar unes XTR per 20 € feina inclosa (que vaig pagar jo i algú em deu... ¬¬).

    Llavors vam anar per carrilet fins Anglès i cap a casa. Per variar vam tornar a arribar de nit i tornant ens vam menjar més bassals del compte. El dia que perdi la por al automàtics i m'hi acostumi seré el putu rei, però de moment... seguiré com ara...

    Per cert, ja podeu comptar amb mi pel tema classificacions. I si algú està interessat en el gran premi BTT la Selva que es farà el 25 a Sta. Coloma de Farners a la web: http://www.ccfarners.cat/noticies.html hi ha informació del desnivell i un mapa per on passa la ruta.

    Apa, salut!!

    ResponElimina
  6. Si si jo també m'hi apunto

    ResponElimina
  7. Quina Web mes ben parida!!!!Ha quedat molt xula no joan????XDDD

    Apa, si a principis de febrer m'hi apunto!!!Que sera quan comenci a pedaler per les muntanyes un altre cop!!!!

    ResponElimina
  8. Jo també m'apunto a aixo de les classificacions! Prepareu-vos perquè jo a partir del febrer torno al gimnas girona a fer spinning!!! TINDREM GUERRA AQUEST ANY! SALUT I MOLTS PEDALS!!!!

    ResponElimina
  9. Marcos si hi tornes et trenco el nas!!!

    ResponElimina
  10. CRÒNICA DE LA SORTIDA AL VOLCÀ DE LA CROSA

    Bé, al final s'ha aconseguit acabar la ruta! El primer intent es va quedar precisament en això, un intent, perquè a l'Albert i a mi se'ns va fer tard i vam haver de retallar camí.

    Avui hem quedat amb l'Albert, en Cuma, el seu oncle i... en Marcos! Sí, sí, en Marcos de mica en mica està tornant a pillar la bici per estar en forma quan comenci la lliga.

    Al principi de la ruta hi havia unes quantes pujades una mica fortes (curtes però intenses) que han fet que en Marcos es cagués en tot durant una estona. Però després ja ha vingut la baixada i ja s'ha calmat. Al cap d'una estona de planejar hem arribat al volcà on hem parat a menjar i beure una mica i a fer 4 fotos. Després hem seguit la ruta i m'he fotut la meva primera hòstia amb els automàtics (tranquils, no us preocupeu, ni una rascada ;-P) i en Marcos ha decidit afluixar-me els pedals. Llavors ens hem parat en una hermita a fer-li un cop d'ull i alguna que altra foto i hem anat seguint la ruta fins a Vilabrareig. Un cop allà la ruta ens deixava al mig de Girona i hem hagut de tornar a casa per carretera. Algun dia que es torni a fer s'haurà d'improvitzar alguna tornada per terra en comptes d'asfalt.

    Doncs això, que tothom s'ho ha passat molt bé i amb ganes de tornar a repetir la ruta.

    Les fotos són aquí: http://picasaweb.google.es/rbatllori/VolcDeLaCrosa#

    ResponElimina
  11. Digui el que digui em fotreu a la llista igualment o sigui que d'acord.

    ResponElimina
  12. Joan! El meu cognom és Torres i no Torras... Weno gent ens la veiem a la cursa d'aquest diumenge a Bescanó!

    ResponElimina