diumenge, 16 de novembre del 2008

Open Natura Sant Quirze del Vallés


Bé aquesta sortida s'ha notat que era a Barcelona perquè podríem dir-li Open Natura enbús a sant Quirze, si si però comencem pel principi, varem quedar a les 8:00 del mati per carregar les bicis a la furgo però com era d'esperar sempre hi ha algú que arriba tard, en aquest cas en Joan (júnior) a part de esperar-lo al principi també varem tindre que esperar-lo al final jeje.

Arribem a Sant Quirze i entre pitus i flautes ja son casi les 10 quan estem preparats, i ens toca sortir dels últims, i collons quin enbus 800 persones en bici una darrera l'altre duran 10 Km, que si haviem de parar quan hi havia una pujadeta que si ara una bassa d'aigua, vaja un rollo, fins arribar al primer avituallament, després la cursa bastant divertida, vinga pujades i baixades.

Quan arribo en Javi i en Marcos ja havien arribat, després de anar pràcticament junts tota la cursa en Javi als últims tres quilometres baixant a tomba oberta, que casi es menja un municipal, acaba per imposar-se. Destacar que en Marcos aquest cop no va tenir cap avaria mecànica. Entre el nou sillin de carbono i els chupatins de Farmablue no hi va haver color.

Bé fins aquí la crònica que amb el dinar que ens hem fotut tinc tota la sang fent la digestió, apa espero els vostres comentaris.

Fotos: http://picasaweb.google.es/lh/photo/OUHrdDM7B0cAuoRL1D3hLg
PD: M'oblidava de la inestimable, invalorable, incalculable valor, del suport i calor de les hooligans girls que van fer unes afotos molt maques, gracies Anna i Gemma, ha !! i la Laura que es va apuntar a la manduca.

9 comentaris:

  1. hola que tal!!! Aixo de la narrativa joan, "entre pitus i flautes"????, si pompeu fabra aixeques el cap!!!. Ve que sapigueu que han sortit les classificacions. A nivell particular el 133, de 520 no esta malament.. Albert has vist aquesta ombra darrera teu... si soc jo.

    ResponElimina
  2. Sense comentaris de la cursa que vaig fer...

    ResponElimina
  3. Contracronica....

    Abans de fer cap comentari sobre la cursa vull fer constar en acta que:
    Portava la roda desinflada, vaig passar molta calor, estava cansat del dia anterior...i si voleu + escuses compreu el llibre de les escuses por 9.95€ en las mejores librerias. No diremos quien ha sido el autor.

    El trajecte fins a Sant Quirze va ser entretingunt, com diu en Joan “entre pitus i flautas” que es traduex en anar en una furgo a 140, 3 homes apretats i mirant a veure qui es tirava més pets, amb soroll de fondo, perdó, amb AC/DC i una colegiala de +30 cargant crits!!!ARE YOU READY...ARE YOU READY....!!!!!

    Un cop pedal posat, la cursa va esta bé, a l'inici ens van fer tap tots els pixapins de barna pero bueno de mica en mica es varen aparta, o si més no, els apartàvem. En Joan "junior" va demostrar que l'últim que es pot fer es portar un seient de carbono, va quedar L'ÚLTIM!!!!ja tu deia jo, que es millor anar sense seient!!!! En Joan alias Farmablue continua amb la seva gran progressió, guanyant l'altre Joan gracies als seus patrocinadors i els seus XAPATIN!!!
    Finalment el "duelo" lopez es va decantar a l'últim repexon, on en Javi va apretar el culet va tirar un pet i em va deixar enrere. "Al poc temps" va arribar en Joan sènior, i desprès en Joan "junior" que se li va quedar cara de Massa quan es pensava que havia guanyat el mundial quan li vam dir que era l'últim. Cal destacar que lo més dur de la cursa va ser la dutxa, amb aigua freda, tot i que en Joan “senior” va tenir un petit plaer, quan un “enfermo” li va ficar el pany pel cul.
    Finalment desprès d'una espera d'una hora vam poder fer el gran tiberi, inclòs vinillo peleon.

    ResponElimina
  4. Jajaja, molt bona contracrònica Marcos,.. ha!Javi no sabia que el teu nivell Morfo-lingüistic era tant elevat, ja canviarem l'expressió "entre pitus i flautes" per "entre naps i cols".... bé m'ho he pensat millor, no ho canviarem i que et donguin pel...

    ResponElimina
  5. eeeeeeeee
    us heu oblidat de dir que teniu animadores i tot allà a can pixa-pins!!!!!
    molt malament

    ResponElimina
  6. que jo sapiga joan a l'unic que li donar pel cul va ser a tu.... encara deus tenir la marca de la maneta del lavabo!!!!! Les animadores molt correcte... especialment al final repartint publicitat d'un dels patrocinadors jeje...

    ResponElimina
  7. Menys mal que has posat un PD!!!perque ens haguessis trobat a faltaaaar. No calia tant de "peloteo" peró diuen que rectificar és de savis.

    ResponElimina
  8. Ostima que ben parit aixo!!!!

    Nois ja sortim perl Google!!!!I encara més!!!Ens tradueix la pagina i tot en castellà....d'aqui poc internacionals!!!

    Ens veiem en el Road book!!!que tindrem 2 ekips!!Pedals de nit i pedals de dia!!!
    Diumenge la cronica!!!

    Apa salut

    ResponElimina
  9. Weeiiiiii!!!

    Com ho fem per escriure la crònica de la super ROOAD-BOOK que vam fer??? Necessito que s'obri una altra entrada per poder fer el comentari del bon paper que vam fer ahir (per la part del cul...) els "Pedals de dia" i per penjar les fotos del culpable de la situació.

    Bé, pel tema fotos deixo el link: http://picasaweb.google.es/rbatllori/RoadBookGavarres#.

    Apa, salut!!

    ResponElimina