dijous, 30 d’octubre del 2008

Open Natura Besalú



Hola què tal?
Part de l'equip pedals de dia, en concret, en Javi, Marcos, Joan( junior) en Coma i jo mateix en Joan( no junior ) ens varem desplaçar a la bonica població de Besalú per participar a l'Open Natura, també vam tenir la companyia de tres fantàstiques "hooligans" que a part de fer les fotos ens varen animar a l'inici i al final de la cursa, gràcies Laura, Anna i Gemma.
Bé, la ruta era força fàcil, inclús per mi, després d'anar a buscar els dorsals i descarregar les bicis de la furgoneta que ens va deixar Aluminis Rebarter, apa ja he posat la falca publicitaria, ens vam posar al mig del "peloton" i a les deu en punt sortiem, al cap de pocs quilometres en Marcos va tenir una averia mecànica i el va adelantar tothom, i el "pique" entre els germans Lopez va quedar sentenciat, vaja quan varem arribar en Javi ja s'havia acabat la botifarra!
Després de la cursa ens vam fotre una dutxa vam anar a dinar amb les dones i ens vam acabar una ampolla de vi "mano a mano " en Javi i jo, un dia rodò !

6 comentaris:

  1. Bueno bueno,

    Ja comencen els pedals a pedalar, bona inaguració aquesta amb l'Open Natura. Encara que com a bon equip, i en honor al nom hauriem de contrarestar amb un bon pedal de nit!!!!Pena de barraques pasades per aigua.

    Ens veiem al próxim pedal...nocturn o diurn...

    No us amagueu enfermos!!!!Que sabem que tots us entreneu d'amagat.

    ResponElimina
  2. supongo que lo del dia 16 de noviembre sigue en pie no???? que luego hay mucho rajao!!!!

    ResponElimina
  3. suposo enric que has fet un entreno intensiu..... hi ha sidormes a brasil?????

    ResponElimina
  4. ja,ja,Enric,m'ha dit un ocellet que has tingut més d'una entrenadora!!!ensenyen's les altres fotos!!!Què és un "xubasqueiru"?ji ji



    ANNA

    ResponElimina
  5. HOLA BONES...SOC EL ONCLE D´EN JAUME COMALADA I HE MIRAT EL VOSTRE BLOG I ESTA MOLT BE, US PASO EL MEU PER SI HO VOLEU POSAR O MIRAR-LO I POSO EL VOSTRE COM AMICS DEL BLOG EN EL MEU..BON NADAL
    www.triatletamiguel.blogspot.com

    ResponElimina