diumenge, 19 de juny del 2011

7a Marxa Vilobi d'Onyar

Bueno, s'ha disputat la cursa de Vilobí...o classe d'espining per als proos del grup.

22 Km i 320m de desnivell al final....ja us podeu imaginar....1h a fondo i avall.....!!!

Resultats:

1 - Alex -----> 25 punts
2 - Edu ----->  20 punts
3 - Javi -----> 16 punts
4 - Marcos -> 13 punts
5 - Peeepe -> 11 punts

CRONICA - "La visión de un dominguero" -

L'spring de Vilobí ha estat de puta madre avui, un circuit dels macos, dels que ens agraden, que es pot fer tot, i molt trencacames....CUMAA.....haguessis disfrutat de linies d'alta tensió.....JOAN....haguessis disfrutat dels bassals......RICARD.......haguessis disfrutat dels 2 habituallament en menys de 2km...jajja.....RUBEN....era la teva cursa....1h a fondo....jejejejeje....

Per als pros de l'equip el recurregut s'ha quedat curt, pero bueno, han tingut el "GUSTAZO" d'anar darrera la moto, en aquest cas l'Alex i l'Edu, s'han disputat la victoria al final, on ha guanyat l'Alex "que com sempre diu q no s'entrena....." per 10mm ha entrar la roda de l'Alex davanat de la de l'Edu, per aixo el cabron porta aquestes rodes de tractor!!!!!!!

Despres en tierra de nadie a 5min......Javi, con su nostalgia de 13.5kg, q de mica en mica va agafant ritme i cada cop esta més a prop del leaders.....va rollo songoku ara....kuan torni a pillar la Ktm de 10kg no el pilla ningu.

Un trozo laaaaaaaaaaaaargo atras.....s'ha disputat el partit de l'Elche i el Granada.....Pepe vs Marcos....joeeeeeeee cn el motor perkin de los huevos!!!!!Ens hem disputat la 4a posició a l'esprin a l'ultima curba!!!!!Sort q avui en Pepe ha tingut la seva baralla personal amb les lianes...i el rollo torpe...q s'ha cardat 2 osties!!!Com a bon company q sóc quan l'he vist q pinyava.....A TOPEEEEEEEEEEEEEEEEEEE A DARLOOOOOOOOOOOOOOOO TOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!I esperar que vinguin les baixadetes per treure un parell de segons q tenir una mica d'oxigen a les pujades.

Personalment m'ha agradat molt la cursa, per al meu nivell de forma pesim, l'he pogut aguantar....i bueno...un granet més per anar agafant ritme.

PER CERT-----DISSABTE MATI RUTA AMB L'ALEX PER PALAMOS....!!!!Qui vulgui venir ja sap!!!!

17 comentaris:

  1. Ostia, doncs sí que era dominguera!!!

    Si no fos que quan ha començat la cursa feia menys de 3 hores que m'havia posat a dormir hagués pogut venir a intentar no quedar últim.

    Al final he anat amb en Kuma a les 11:30 del matí a fer un vol amb la calma per la zona de St. Gregori. En total 28 km i 380m de desnivell. Us hem guanyat!! xDDDD

    Jo vaig fent al meu ritme... no puc forçar encara...

    Per cert, Marcos, com ho tindries dimecres a la tarda per anar a fer algo dominguero??

    Apa, salut!!

    ResponElimina
  2. A on és la pròxima cursa puntuable per curiositat?

    P.D: Ricard una bona ruta remember.

    P.D2: Km de la ruta de palamos?

    P.D3: Alex ja veig que les rampes ja han desparegut

    ResponElimina
  3. Ueeeeeeeeeeeeeeee,que grandes quines ganes de tornar a agafar la bici i anar a una cursa fotre un bon dinar i unes birres jajajaja.Jo me apunto dissabte pero nomes si la mitja de la ruta es de -10km/h, ja nirem concretant.

    P.D1:Ricard a partir de dimecres quedem per fer el dominguero de ultrasecret, psssssssss no facis un enviar a todos.

    P.D2:Marcos a partir de dimecres quedem un dia per fer unes birres diga-li a tots!

    ResponElimina
  4. Albert nomes em vols x fer birres.... Cla cm q segu q et guanyo nant en bici!!!! Jajajaj. Fns dimecres a la tarda q nirem a pedalar amb en richey pro

    ResponElimina
  5. oeoeoeoeoe!!!!! ja tinc el meu nou quadre de ktm!!!! espero poder estrenar-lo el dissabte.

    Cuma, la proxima cursa puntuable pel calendari te que ser la marxa del pollastre, pero encara no hi ha dates. Pel mes de juliol, no hi ha de moment cap marxa. Si tothom esta d'acord, podriem fer puntuable la marxa de les 7 ermites de bescano el 14 d'Agost???. No se si la gent estara conforme... ja que son dates complicades..

    Pel que fa a la marxa de dissabte l'encarregat de la ruta es l'alex. L'objectiu es fer una ruta la maxima gent possible. Jo quedaria a Palamos a les 8.00. ja que aquests dies fa moltissima calor i no es plan de sortir a les 10. El lloc i la ruta ja ho comentará l'alex.

    Seguim en contacte i a veure si s'anima tothom...

    De moment confirmats:

    -Alex
    -Albert
    -Marcos
    -Javi

    ResponElimina
  6. 13 i 14 d'agost tinc casament... O sigui que veig que de curses no ens veurem a cap... Són tots dos seguits o sigui que na de na de na...

    Referent a tema Palamos pot ser divertit, però m'agradaria saber com es una mica la ruta perque per fer 30km i 250 de desnivell... Doncs no em desplaço xDDDD

    Vinga macus si l'Alex s'ho curra ens veiem dissabte!!!

    ResponElimina
  7. Quanta pressio!!

    Doncs no he pensat res, però compte que si faig jo la ruta, és impossible que surtin 250 de desnivell!!
    Per les dates que son, trobo complicat que trobeu lloc per aparcar, per això crec que per quedar el millor seria al Pavelló d'esports de Sant Antoni de Calonge, que està en una zona amb bastant aparcament. Busque-ho al Google Maps, es molt aprop de la Gasolinera de l'Albert, però s'ha d'anar direcció Calonge/Platja d'Aro. Està al costat de la carretera.
    Ens veiem aviat doncs!

    ResponElimina
  8. Jo soc partidari de fer una ruta amb 200 de desnivell 25km i unes birres, pero si algu li vol fotre mes canya alla ell, Marcos te apuntes eheheheh?

    ResponElimina
  9. Albert....!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(!!!!

    Ets una mala influencia.....!!!A quin bar dius que vols anar a fer aixo d'aquesta ruta?????
    ajjajajaja

    Ara en serio, jo m'apunto a la ruta canyera de l'alex. Albert, tu i jo q estem en un pesim estat de forma quan arribem al punt q ens quedem sense gasofa a les cames...ens desviem i nem a carregar piles al bar!!!!:P

    ResponElimina
  10. Aixis la ruta sera de com a mínim tres hores o quatre hores i aixis no?

    ResponElimina
  11. doncs fet, a les 8:00 al pavello de sant antoni de calonge el dissabte. els que vulguin fer 200 que facin 200, i els que vulguin 2000 pues eso... ejeje

    ResponElimina
  12. Fet doncs marcos quedem aixis, quan no pogem mes mitja volta i pal bar podem anar algun de sant antoni de calonge aixis tambe be en torres apa doncs fins dissabte.

    P.D:Torres compte que cap a les 11 te passem a buscar per anar a esmorçar.

    ResponElimina
  13. Wei!!!

    A vera si pengeu la crònica de la sortida que vau fer dissabte. Segons el "Polar Personal Trainer" d'en Marcos sembla que va ser xula.

    Apa, salut!!

    ResponElimina
  14. Nota informativa:
    Dema comença el entrenament de la temporada 2011 que ja toca,intentare fer una mica de carrilet i no morir en el intent,jajajajaja.
    apa doncs a vera si a la proxima cursa puc venir.
    ja nire informant fins aviat.

    ResponElimina
  15. ei maquines!!!

    Us proposo aquesta ruta per diumenge:

    es la marxa de les ermites d'aquest any de bescano que es fara a l'agost.

    http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1811966

    Necessitem un GPSman (ricard,alex..)
    Qui s'apunta????
    Podriem quedar a les 8.00 al garatge dels lopez.....

    ResponElimina
  16. Aquest diumenge tenia ganes de provar a veure si tenia la cama en condicions. Aquesta podria ser una bona ruta. Compteu amb mi.

    Aquest cap de setmana no tindré Internet, o sigui quan hi hagi alguna cosa definitiva millor que m'ho digueu pel mobil.

    Apa, salut!

    ResponElimina
  17. usa usa usa usa,assistire a la marxa de les 7 ermites!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
    El resultat del primer dia de entrenement ha sigut un cansament absolut i un mmal de esquena de 3 parells de cullos,despres de fer 30km de carillet, quina ruina jajajajaja

    ResponElimina