dimecres, 8 de juny del 2011

7a Marxa del CETIG

Bones,

La marxa del Cetig va ser una cursa amb bastanta poca participació, però amb unes condicions del temps i del terreny molt bones, per desgràcia però, va ser una cursa molt accidentada, i alguns de nosaltres ho vam patir, o amb caigudes o amb punxades de pneumàtic.

El circuit estava bastant ben senyalitzat, tot i que en algun tram hi havia confusió.

La classificació de la prova no va variar gaire de l'ordre de sortida, l'Edu va guanyar, amb un ritme força alt de cadència, 19km/h de mitja, després en Joan Torres, tot i la seva caiguda que li ha deixat una petita lesió, res que no es curi amb repòs, tercer jo, després de punxar i que m'adelentes força gent, vaig recuperar posicions a base d'apretar fort les cames, quart va quedar en Javi, arrossegant el mort del seu germà, sense frè del darrera, cinquè en Lermo, amb ritme constant, i sisè, sense finalitzar el recorregut per doble punxada, el pobre Angel!

Finalment vam arribar a meta, amb 38km i 800m de desnivell positiu, amb bones sensacions, ja que el circuit era variat, amb corriols i pista, amb un desnivell considerable i amb un temps bastant bo, ja que vam realitzar el recorregut en poc més de 2h.

5 comentaris:

  1. hola que tal!!! molt xula la foto!!!! La veritat es que era un circuit molt rapid i una mica perillos.... El ferro del meu germà no va tant malament, la veritat es que es com anar assegut al sofá de casa jejeje, llastima del fre de darrera, sinó hagues disfrutat com una bestia!!!

    També donar anims a l'angel, això si que es tenir mala sort!!!!

    i com no, vull tenir un record per un parell d'individus que varen dir que vindrien i no es van dignar ni a presentar-se. A en ricard estic per restar-li punts i a l'albert.... be, no se que podrien fer-li aquest noi... ja ni m'enrecordo de la cara que feia jejeje.

    Ostia, varem dir, ja que el dilluns 13 es festiu de fer una sortida del club tots plegats.. que us sembla????? una sortideta light que pugui venir tothom i acabar fent la cervesa..

    Per cert, encara no tinc la ktm, però he recuperat la "NOSTALGIA", ha sigut com tornar a la meva adolescencia jejeje

    ResponElimina
  2. Javi!! A les fotos queda clar que no anaves gaire fi sense el fre de darrera, llàstima que la seqüencia de fotos no segueix!!
    També es veuen clares les seqüeles de la meva caiguda, per sort no va ser res!
    Jo m'apunto pel dia 13. A veure si trobem una ruta benparida per fer.

    ResponElimina
  3. Bon dia,
    He enviat un mail pel tema de la ruta del cap de setmana, però no tinc els vostres mail i no us he inclòs, tot i que en Marcos segur que t'ho comenta.
    Anirem parlant del tema, però si es vol fer el 13 perfecta, ja buscaré rutes i us les oferiré, aviam què en surt.

    Fins aviat

    ResponElimina
  4. Que vergueeeeeenza!!!

    Tinc un dubte existencial.....pq a tothom q li deixo la meva bici sempre acaba pinyant-se???????

    Aixo esq es el meu carinyet...i no vol q la monti ningu més q jo!!!!!jajaajajajj

    Sera un hierro....pero es un sofar fidel fidel!!!

    Per cert, a partir de demà començo l'entreno per Pedals d'Occitania, si algu s'apunta aquests dies a fer el perro pel carrilet ja sap...ehh Alberto....Ricard!!!!M'agradaria anar dilluns amb vosaltres...pero no estic en forma per una ruta d'aquest tipus!!!!

    Alex....tenim preus de l'equipacio???

    ResponElimina
  5. Ei, gent!! Com anem?

    Tal com vaig dir fa un temps al final no he pogut anar a cap de les curses del maig pel tema de la lesió. Pensava que estava recuperat i fa 3 setmanes vaig forçar massa i ja torno a estar igual.

    Per tant, Marcos, m'apunto a fer el dominguero amb tu!!!!!! La meva pota de fusta no aspira a més. Ja em diràs si vols anar carrilet avall o carrilet amunt.

    Apa, salut!!

    ResponElimina