dimecres, 29 de desembre del 2010

Pujada a Sant Miquel


S'acaba l'any i com acabarà sent costum arriba la pujada a Sant Miquel per acabar la segona lliga Pedals de Dia Pedals de Nit. Com tots sabem es tracta que cadascú porti una ampolla de cava FRESCA (o més) fins al castell de Sant Miquel i, un cop tots haguem arribat, ens les fotem i tornem a baixar intentant no prendre mal. Cada ampolla val 5 punts, o sigui, que si algú te ganes de patir una mica més que la resta i guanyar posicions, l'únic que ha de fer és portar-ne més.

L'any passat hi havia en joc les 3 primeres posicions. Aquesta vegada les 2 primeres posicions estan clares en mans d'en Kuma (228 p) i de l'Àlex (206 p), respectivament. La lluita està en la tercera posició que ens la juguem l'Albert (180 p) i jo (177 p). Ell em porta avantatge, per tant, ho tinc bastant complicat, però faré el que pugui. L'altra posició que també està en dubte és la cinquena que se la disputen l'Edu (106 p), en J. Torres (103 p) i en Marcos (95 p), que és el que ho té més complicat, però sempre pot portar un carro d'ampolles de cava enganxat a la bici i quedar-se amb la cinquena posició.

Respecte l'any passat hi ha 3 persones que han baixat el rendiment, són l'Edu, en Marcos i en Javi. En el cas de l'Edu perquè no li ha donat la gana aparèixer més vegades, perquè sempre que ha vingut ha quedat entre els 3 primers. En el cas d'en Marcos, la universitat i alguna lesió ha fet que deixés molts mesos a la bici en segon terme. I en el cas d'en Javi, ha estat la major part de l'any recuperant-se d'una lesió.

A veure si l'any que vé torneu al vostre nivell!!

El que sí que ens ha sorprés a tots amb el seu nivell en aquestes últimes setmanes és en J. Torres. Sembla mentida que fa uns mesos enrere era el "lastre" de la Bi6000 i ara és, possiblement, el que està més en forma de tots. Serà que això del spinning no va tan malament...

Dit això, quedem divendres a les 10 al pàrquing de la Copa. Qui vulgui també pot portar algun torró o bombons per acompanyar el cava. Porteu calers perquè quan baixem, si no ens hem matat pel camí, anirem tots a prendre alguna cosa.

Per cert, hi ha previsió de pluja (4 gotes) entre dijous a la nit i divendres al matí.

Apa, fins divendres!!!

6 comentaris:

  1. alla hi seré!!!! la ultima vegada que vaig agafar la bici la veritat es que tinc un mal record.. ho vaig passar molt malament.. d'aixo fa mes d'un mes... o sigui que el divendres em donare per content si aconsegueixo pujar jeje...

    Per cert, he mirat la bici de carretera que teoricament s'ha comprat en cuma... i es ESPECTACULAR!!!!! quina passada!!!

    Ens veiem divendres figures!!!

    I si ricard, la veritat es que el 2010 es un any per oblidar. A veure si el 2011 es dona millor.

    ResponElimina
  2. Com sempre se ha dit i sempre es dira,lo important es anar a pasa-ho be tots juns,si si pero com sempre será marica el ultim jajajaja,fins dema a les 10.

    ResponElimina
  3. ja portare los pompones.. perque tinc clar qui será el marica...

    ResponElimina
  4. Ummmmm....jo he calculat....q si encarrego un transport d'ampolles de cava a Sant Miquel...encara podria guanyar la lliga...crec q amb 20 ampolles de cava en tindria prou....bueno...em faré ara un problema d'optimització d'ampolles de cava/pes a veure el número idoni..!!!!
    Ens la veiem dmà amb les nenes ben netes!!!

    Ricard, ja pots sobornar al del meteocat pq dma faci bon temps!!!!Per cert, el meu GPS t'ha vist avui per Sant Miquel amagant ampolles de cava!!

    Joan, sempre pots sortir avui!!!Aixi dema vens amb resaca i encara et guanyaria algu!!!!

    ResponElimina
  5. Putu ricard,me las ven jugat aixo de fer-me tu la meva tactica jajajajaja,era massa facil,pero no tornara a pasar.
    Igualment has estat mes fort avui i te has merescut la victori.Pero espera que el proxim any tinc mes gane de venjança que mai!!!!!jajajajajaja.

    ResponElimina
  6. La veritat és que estic molt content de com va anar ahir tot plegat. Els últims dies que havíem quedat per anar amb bici estava pendent del teu estat i em semblava que estaves una mica pitjor que jo. Per això, donava bastant per suposat que et guanyaria, de la mateixa manera que era molt xungu que pogués quedar tercer a la classificació final. Tot i això, pensava que estaries una mica pitjor i que no t'hauria de guanyar al spring als últims metres, sinó que et deixaria enrere una mica més abans. A veure com anirà la propera temporada.

    Moltes felicitats als 3 primers!!!

    ResponElimina