dimarts, 13 d’abril del 2010

II Prova Puntuable: VII Marxa Popular Sant Jordi Desvalls


Be craks, aquest diumenge 18 d'abril us recordo que tenim la segona prova puntuable a Sant Jordi Desvalls. Sembla ser que hi haurà alguna baixa significativa, els germans lopez no podran participar degut a lesions de diferent grau.
La d'en Marcos, una mariconada, i la d'en javi si que es una mica mes grau, ja que encara te per dos mesos i serà baixa a les proves d'abril i maig.
De la resta de l'equip si que s'espera una amplia participacio:
-Joan Nadal, Alex, Cuma, Albert, Ricard estan de moment confirmats, i son dubte Edu, Joan Torras, Pep...
Apa nois sort i deixeu el pabellon bien alto!!!! Que no estamos tan mal coño!!!!
Suposo que els lopez us vindrem a animar!!!!

18 comentaris:

  1. Jo Sant Jordi Desvalls i Conca vull participari perque a Maig no se com ho tindre i haig d'aprofitar l'abril.

    ResponElimina
  2. Iep!
    Jo de moment estic molt motivat, no massa entrenat, però les ganes hi son, ja veuré si les rampes també!
    Tinc entre cella i cella bici nova, pero entre mans, poca pasta, per tant, nomes em queda sumiar i pedalar amb el que tinc!
    Apa nois, ens veiem aviat, us desitjo una ràpida recuperassió, pero la suficient per agafar avantatge!!

    ResponElimina
  3. Pensa Alex que l'equip s'ha professionalitzat molt en questio de maquines.. Per cert Ricard encara no he vist la teva nova TREK... suposo que diumenge debutarà en cursa no???

    ResponElimina
  4. TREK?????????????????????????????????????????

    Ricard...que fas com en Cuma que canvia de bici cada 2 mesos!!!!jajajajajaaj

    LOVE SCOTT

    ResponElimina
  5. NO, NO!! No tinc cap Trek, és una Scott. jejeje Per cert, avui l'he anat a buscar a can Radikal. Els hi vaig portar perquè em revisessin el soroll dels frens, el de la suspensió i perquè em posessin el Larssen com tocava (tava al revés). Doncs l'únic que han fet de bo és canviar el pneumàtic, em diuen que la suspensió ja és normal que faci soroll i també és normal que els frens facin soroll perquè les pastilles són sintèntiques........ QUINS COLLONS!!!

    He vist que a la fitxa de la bici hi posava 25 € i el tiu em diu: "No cal que em paguis res perquè és la primera revisió". Primera revisió??!! Però si l'únic que han fet ha estat posar-me el pneumàtic com ha d'anar (i van ser ells que el van posar malament) i per això em volien cobrar 25 €????? LLADRES!!!!!!!!!

    Ja està, em volia desofegar...

    Apa, salut!!

    P.D.: QUINA PUTA RÀBIA D'INÚTILS!!! I A SOBRE TENEN FEINA!!!! GGRRRRR!!!

    ResponElimina
  6. jeje!!! vull deixar clar que lo de TREK no ha sigut un lapsus,.. simplement volia animar una mica el cotarru..i veig que ho he aconseguit, penso que concretament es una Scott scale 35.. o m'he equivoco.....

    I per cert, ricard, no critiquis als patrocinadors.. si mes no en public jejee

    ResponElimina
  7. Home Ricard!!!!!!!!!

    Se me cae la lagrimilla!!!!!

    Veig, que he trobat un amic per compartic experiencies amb els senyors de Can Radical!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,

    Bueno, pensa que podria ser pitjor....et podrien haber dit.....millor t'ho dic en privat, a la vora del foc, amb una xocolata calenta, una cullereta de corbono.....i un pot de nata.....XDDDDDDDDD

    PD: Me gustan las bicis retros!!!

    ResponElimina
  8. Ostres ara resulta que les bicis són com les motos que s'han de fer revisions com canvi d'olis, filtres i bujies cada x quilometres... i si no segelles el llibre de manteniment perds la garantia com el concessionari oficial jajajaja (Em pensava que les bicis era cadena als 1400 km, pastilles quan ja estan foses casi i gomatics quan estan slik...)

    Ricard tu i jo sabem on acabaras anant a fer les reparacions de la bici a la llarga i postes a punt del canvi jajajaj.

    Per cert portes patilles sintentiques (grafit+bronze) que son per pluja, en canvi d'organiques com la gent normal que es gasten més però no llimen el disc a la llarga al ser un compost tou i sense metall. Referent al soroll de la Reba la meva els 1000 primers km no parava de fer el mateix soroll que la teva o sigui que... ja saps a rodar la bici.

    Aquestes bicis americanes...

    ResponElimina
  9. dioooosssssss!!! hablo el maestro del ESCANDIUM!!!! Quina clase tecnica!!! Kuma ets un PRO...

    ResponElimina
  10. JAJJAJA., sou uns cracks, em fa gràcia llegir i imaginar-vos les cares expresives...jajaja

    Pues a mi des que em vaig posar un 180 de disc davant, que sempre, en algun moment em roça...frena molt, però també ralla bastant! Jo cada cop que vaig al taller, a ajustar canvi, canviar algun radi...em claven 40€..(nose quan del radi, 1h de feina com a minim, perque el meu canvi està un xic fotut i costa posar-lo apunt, engresat, fer que el disc no roçí...)PAM...40€urazos!!
    Per això vaig tant poc últimament!

    En fi, tots apunt per Sant Jordi? Quan val per no federat?
    Vull veure els Lopez a meta de Cheerleaders eh!!!

    ResponElimina
  11. De moment els Srs. Lopez estaran de baixa, o sigui, menys competència. JO M'APUNTO, OJO!! Ens veiem allà!

    Atentament,

    Dept. Liante
    Joan Torres

    ResponElimina
  12. Joan......encara que sigui....els lopez van en una bici de Tandem!!!!!un, amb un bozal a la boca....rollo "hannibal" y l'altre pedalant amb una cama....!!!!!!!!

    Tot sigui perque un prejubilat com tu....no ens cardi punts!!!!jjajajajaja

    Atentament;

    Dpt.Compotente
    Marcos Lopez

    ResponElimina
  13. Joan anar perque hi ha gent lesionada i poder esgarrapar punts és de buitre, has de dir que hi vas perque sino seriem pocs del equip xDDD

    ResponElimina
  14. Osti, Marcos! Això de quedar a la vora del foc, amb xocolata calenta, un pot de nata, .... uhmmmmmmmm ..... QUAN QUEDEM?? xDDD

    ResponElimina
  15. Cuma! Avui he vist el teu jefe. M'ha dit que a veure si treballes més!! jajaja
    A veure si el convences perque vingui amb bici amb nosaltres.

    Atentament,

    Associació "La sigo liando"

    Joan Torres

    ResponElimina
  16. Queeee????????????????

    Com ha quedat el pati?????????????????

    Vull una cronica amb pels i senyals!!!jaajajaaj

    Que al final no he pogut anar-hi perque tic ben cardat de la boca....

    Pos eso a veure si dieu...el que.....jo aposto pq hagi guanyat Mr.Spinning liante!!!jajaja

    ResponElimina
  17. eso eso... aqui los lisiaos volem saber com ha quedat el pati!!!!!!

    Vull cronica!!!

    ResponElimina
  18. Bueno ahi va la cronica:

    Ens vaig aixecar de bon mati,ja tipic, per anara a casa den torres hi despres a buscar en kuma hi en ritxi.Alla acavem de muntar les bicis hi cap a la cursa,un cop alla lo de sempre,enfermos, fox,xtr,etc...hi al enfermo del cosi den kuma, malatttttt,ke fas aki jajajaja.Bueno ens apuntem xerrem amb un paio ke tenia una paradeta de antipirebentos, un petit escalfament hi la sortida.
    Hi diuen primer sortira la llarga hi 10 min despres la curta, que hi farem hem toca esperar,bueno tiren el petard, "pam" , quan encara no havien sortit ja que estaven al final els enfermos ja portaven 0,5km "clar com que surten a 30km/h normal, "molta sort que vagi be".
    Uns 10 min despres me toca petard de nou hi venga, hi arriva la primera reflexio del dia que polles estic fent aqui? estava rodejat de nens petits, bueno en passo uns quants, al cap de 8 min, en una zona "tecnica" un nen casi se estampa,li dic:"cagum deu que lo inportan es arrivar cullons", doncs es veu que no, comencen a adentarme el putus criajus al crit de pas pas pas,ves a cagar home.Arriva la proxima recta me escapo hi que els dongin, llavors arriva el desviament de la curta hi la llarga,agafo la curta hi el home diu on vasssssssssss que estas eqiuvocatttt,es que tinc que anar a currarrr!!!!.A parir de aqui ja vaig anar fent intentant seguir 2 nanus de uns 16 anys ,joder com arrien aquests nanos,no havia pas cullons de agafar-los.Hi aixis vaig pasar la cursa.El circuit curt estava pensat per la quitxalla,hi els domingeros,no havia cap zona tecnica ni pujada forta,hi eren 240m de desnivell,molt poc.
    Bueno al final una cuarta posicio,1er un de aquells que no guanya a les llarges hi sen va a la curta, els 2 nanos de davant meu, hi jo,hi pensant que si havia quedat aixis era per que estva en la ruta equivocada.Despres bocata obsequis hi cap a kurrar.
    Al final vaig tarda 51min., bueno ja direu a vera com keda la classificacio.Apa fins aviat.

    ResponElimina