dilluns, 15 de març del 2010

XV MARXA BTT CONCA DEL DARÓ

"Degut a l`intensa nevada que hem patit aquests darrers dies els camins i els corriols de les Gavarres han quedat molt malmesos, s`han trencat multitud de branques, s`han arrencat arbres que impedeixen la circulacio amb btt o a peu. Per els que estimem la natura, els bikers, senderistes, etc, es molt frustant veure com en poques hores pot quedar el bosc destrossat, es el que ha passat a les Gavarres.
Per aquest motiu ens obliga a suspendre de moment la XV MARXA BTT CONCA DEL DARO que teniem que cel.lebrar el proper dia 21 de març. Hem parlat amb la federacio per una nova data i estem barallant la posibil.itat de fer-la durant el mes d`abril. Aquest dissabte farem un reconeixement a fons per el recorregut per on tenia que passar la "conca" i decidirem si es posible tenir-lo a punt per el proper mes. Sera un nou repte per a nosaltres, un gran esforç, pero per ganes no será. El proper dilluns informarem a la web la nova data de la "conca".
Per les persones que ja s`han inscrit que no pateixin, s`els enviarà un correo explican-los la situació, de que podran conservar l`inscripció o be retornarlis els diners.
Esperem que ens entengue-ho, que ens hem trobat amb aquest imprevist, i que ens ensforzarem perque podem cel.lebrar la "conca" lo mes aviat posible.
c.c.daro"


NOVA DATA: 25 D'ABRIL DE 2010

12 comentaris:

  1. Hola gent!!

    Fa la pinta que encara estarem uns dies sense fer cap cursa. Perquè no n'organitzem una pel nostre compte semblant a la de Susqueda - Sau? És per anar fent alguna coseta...

    Apa, salut!!

    ResponElimina
  2. Atenció nois!!!! acabo de trobar aixo per la web!!!
    1ª Marxa Popular BTT a Crespià 21-03-2010

    Consulteu el següent blog: http://bicioci.blogspot.com/

    Si us sembla podem fer com a prova puntuable aquesta cursa. En Ricard te raó, sinó aixo esta massa mort que us sembla???

    Crespia, esta una mica mes amunt de Banyoles...
    Igualment teniem que fer la conca..

    ResponElimina
  3. buffff.....ara que m'havia fer la idea de fer el perro...i a sobre amb el refredat....pero per mi vale....te pinta de ser dominguera....ajajjajaja

    Ricard, marica, com es nota que estas fort ara....XDDD

    ResponElimina
  4. Aixis les incripcions es fan el mateix de la cursa pel que veig.

    ResponElimina
  5. No t'enganyis Marcos, des del dia que vam pujar als Metges que la bici està criant pols al garatge... :( Entre la neu i que quan jo puc no trobo ningú per quedar... CAWENTOOOOOO!!!!!!

    A sobre els cabrons de la feina em fan treballar dissabte!!!

    ResponElimina
  6. jajajajaj....vaja tela.....jo em sembla que no podré anar-hi, el refredat que tinc no em deixarà anar-hi, a més el meu germà tampoc, ja que te mal al genoll, immobilitzat .....i totes aquestes histories...total...tots 2 de baixa aquest finde de bici..XDDDD

    ResponElimina
  7. Bua nois aixo de crespia es molt lluny de aqui alla a la altre banda del mon on viuen contents els barrufets,jo tampoc podre venir perque curro. Tambe podem aplaçar la cursa hi fer-ne 2 el mes queve,bueno ja direu a vera que vol la majoria apa salut.

    ResponElimina
  8. que tal pedales... estoy con la puta pierna embenada desde el tobillo hasta los huevos. Diagonostico: Posible rotura de menisc i distensio del lligament lateral extern.. Casi nada... Be paciencia i em dona la sensacio que tindre parada la bici una temporadeta....

    ResponElimina
  9. Vaja... si que nem bé... un constipat, l'altre lesionat... i l'Albert que treballa. Me sembla que és millor que ho deixem estar això d'anar a Crespià.

    Diumenge estaré per aquí, si algú té ganes de fer alguna sortideta, m'apunto.

    Avui per fi he pogut treure la pols a la bici fent un Àngels - St. Miquel (sí, ho hem fet diferent aquesta vegada xDDD). Està tot el bosc fet una merda, hem hagut de fer tot el recorregut per pista ampla o carretera.

    Tu, Javi, recupera't aviat, eh!!!

    Apa, salut!

    ResponElimina
  10. Osti Javi, com t'ho has fet això?? Recopera't ben aviat que hi ha molta cursa per fer!!

    Fins aviat a tots!

    ResponElimina
  11. Ei, bones!!

    Com que a l'agost només fem una cursa he pensat que ho podríem completar amb una de "lleugera" com aquesta: www.bike-transpirineus.com

    Apa, salut!

    ResponElimina
  12. http://www.cabreresbtt.com/inscripcions.asp

    QUI S'APUNTA???

    ResponElimina