dissabte, 26 de desembre del 2009

ULTIMA PROVA PUNTUABLE - PUJADA ALCOHOLICA SANT MIQUEL09'


Bueno, bueno....ja ho tenim aqui!!!

La temporada 2009 arriba al seu final, i com no podria ser...acaba a Sant Miquel, la etapa consisteix en un Sprint per la part curta fina a dalt de tot!!

Sortirem en grupet i a partir del pont que cadascú opti per la seva tactica fins a dalt de tot, es OBLIGATORI que tothom porti una ampolla de CAVA a la motxila, és més es bonfica amb 10 punts per ampolla a la motxila, QUAN + AMPOLLES + PUNTS!!!!

Total,que quan arribem a dalt ens cardarem les ampolles....AIXO SI, que consti, per seguretat dels participants, la baixada no serà puntuable....suposo que no cal comentaris al respecte.

EN FINSSSSSS.....ENS VEIEM A LES 10:30 al parking de la copa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Per cert, la lliga també es decidirà!!!

US ADJUNTEM L'ESTAT ACTUAL DE LA LLIGA!!!FEU CLIC A LA IMATGE PER VEURE LA CLASSIFICACIO

SALUT I PEDALS!!!

5 comentaris:

  1. Ei bones que vos dir amb, Sprint per la part curta fina a dalt de tot!!,que arribem tots a dalt junts hi despres a muerte fent un sprint? o que cadascu va a la seva desde la copa hi que guanyi el millor?

    ResponElimina
  2. La ideia es anar tots junts el tram d'asfalt, despres marica l'ultim!!!!

    Fins demà!!!!

    ResponElimina
  3. Buenas.... y saludos desde el sur; en Almería estamos impacientes por ver el desenlace de la liga, la cual seguimos con gran interés, sobre todo la evolución de alguno de los participantes (el duelo entre hermanos creo que se resolvió el 3 de Octubre).
    Un saludo para todos, FELIZ AÑO NUEVO y nos vemos en la TRAMUNBIKE.

    Cándido Bonillo….

    ResponElimina
  4. Jeje hombre, ultimamente tenemos visitas de nuestro club amigo en almeria CC Albojense!!!! A ver si es verdad y os vemos por aqui para la carrera de carreras en gerona la TRAMUNBIKE.

    Mañana a estas horas tendremos campeon 2009 Pedals de dia pedals de nit!!!!!

    ResponElimina
  5. felicitats a tutom.... sorry but... bueno que si os animais a Cazorla my brother and yo mismo tendremos que ir a esa carrera que teneis por junio... tramunbike... Marcos el año que viene te quiero ganador de la lliga o en su defecto javi!!! Nadal a ver cuando nos visitas... si no te invita javi ya te invito yo! feliz año a todos!!!!
    j.c. BONILLO

    ResponElimina