dilluns, 27 de juliol del 2009

Manca de motivació o manca de temps?

Salutacions a tots!!

Últimament he estat un xic desconectat de la bici (Alex), fa 3 setmanes que la veig, però no la puc agafar...estic de mudança, i no em queda temps per res més els caps de setmana, i encara que no fos així, la novia mel's talla si la deixo amb tot el tinglado allà muntat!!

Però això ja se m'acaba, i torno amb molta motivació (una mica lesionat), i amb ganes de fer curses, i estrenar com cal el meu GPS Garmin Oregon 300! Per aquest motiu vull recordar, tal com anuncia el calendari de sortides, que aquest Agost tenim 3 aconteixements que es valen l'esforç que impliquen: 1 - Marxa de les 7 hermites (Becanó), 2 - Boscos de Lloret i 3 - Marxa del Pollastre (Sta. Cristina Aro).

L'any passat les vam fer amb l'Albert, va ser on vaig conèixer a la meitat dels pedals, i la veritat és que son molt màques, una mica caluroses, però valen la pena.

Us animo a tots a participar-hi, i en el meu cas, a estrenar la nova indumentària d'estiu de l'equip!

Fins aviat i SALUT!

3 comentaris:

  1. Venga va, a vera si podem coincidir tots en alguna marxa!!!!!!, tot hi que fa temps que no sortimmmm, no estem gaire fortss, hi les mentides avituals de sempre,jajajaja

    ResponElimina
  2. Hola que tal?
    Bé, jo a partir del dia 8 estic de vecances, així que si em voleu trobar estarè a l'Escala !
    No crec que vagi a cap cursa fins el setembre...pero igualment tampoc venia a gaires !
    Espero tornar amb les piles carregades i donar-vos una mica de canya després de l'estiu.
    Bones Vecances a tots !!!

    ResponElimina
  3. Jo també estaré de vacances el dia 8 i no podré pas venir a la marxa de les 7 hermites. És una llàstima perquè aquesta va ser la primera cursa que vaig fer des de que em vaig posar en aquests mons de la bicicleta.

    Miraré a veure com ho tinc per la de l'altre cap de setmana.

    Apa, salut!!

    ResponElimina