diumenge, 21 de juny del 2009

RUTA ELS PANTANS



Ruta molt guapa i molt dura.



Primer de tot hem carregat la furgo i hem anat cap Anglès, quan entràvem a Anglès veiem l'Albert que marxava, ja que nosaltres arribàvem mitja hora tard ! ( i aquesta vegada no era culpa d'en Torres, jeje)


Des de Anglès hem agafat el carrilet fins a l'entrada d'Amer que es on s'agafa la ruta 21. A partir d'allà amunt que fa pujada, uns 8 km de pujada que no s'acabava mai. Aquesta ha estat la part mes dura, unes pujades amb pedres i regueres fetes per l'aigua on costava seguir una bona traçada, després de fer algunes pujades a peu hem arribat a Sant Miquel Sacalm.

Fins aquí la part conometrada, varem arribar en aquest ordre. Marcos, Albert, Ricard, Javi, Joan.


A partir d'aquí, ja era tot baixada fins al pantà de Susqueda.


Cervesa i cap a casa.

5 comentaris:

  1. Maca la ruta!!

    Però veig una coseta...aneu amb els maillots curts?? I el meu? Ningú m'ha avisat que ja estiguessin fets!!
    Aviam si li doneu a l'Albert el meu, aixi me'l dona, que a ell si que el veig!!

    Fins aviat, aviam si fan alguna marxeta, ara que tots esteu d'exàmens!

    ResponElimina
  2. Eii Alex!! Li donem el mallot a l'Albert i ja t'ho donará.

    Respecte la resta....on us amagueu??? A veure si fem una rutilla tots junts no???
    No cal que sigui puntuable, pero com a mínim que ens veiem les cares.

    A veure si us animeu!!!!

    ResponElimina
  3. NOVA RUTA ACONSEGUIDA!!!

    CANT D'ADRI + ROCACORBA + GRANOLLERS DE ROCACORBA + SANT MARTI DE LLEMENA + LLORA + SANT GREGORI

    ResponElimina
  4. Ruta 40-45

    Bueno,entre naps i cols 2 setmanes sense anar amb bici "putu xiringuito amb la cany a 1.50 euros",per fi quedem per anar a entrenar en secret,en Dani diu ostia vindra el meu pare hi un colega,ben parit,aribem a lloc a la hora hi va arribant la gent hi conyo tots son pares de 45 a 50 anys,buff quina por els avis aquest no van molt rapid pero no se cansen mai.
    Bueno comencem per el carrilet fins a palafrugell per anar calentant,alla comença la primera pujada cap a fitor nem fen amb el plat mitja hi de cop tots posen el plat petit,uiiiii pero se aixo se puja en plat mitja!!!,bueno el posarem tambe per que aquets avis no son de fiar hi a vera si despres ens foten una tunda,un cop feta la primera pujada hi una mica de cizanya als avis, vaixem per camir ample seguit de un corriol de pujada molt xulo que era una antiga copa gironina,acavada aquesta pujada que els avis anaven fen a 6-7 km hora,parem a esperar un no enfermo hi discuteixen per on anar,hi ens diuen a en dani hi a mi ara pillareu jajajajaja, bueno vaixem un atre co per cami ample Pufffffffff,hi anem cap una altre puja de la mateixa copa gironina,que aquesta si que es dura,putus avis pujant hi sense parar de xerrar dient que encara teniem agulletes,del diumenge que van anar a caminar una pedazo muntanya,que segur que van estar ves a saber quantes hores caminant,putus avis enfermoooos.
    Un cop a dalt ja vam baixar cap a casa,per cami ample clarrrrr,bueno no ens vam lliurar de una punxada,pero bueno 30 km, 1:54 min., una ruta molt divertida, Nomes va faltar la birra del final.
    Apa salut hi no entreu gaire.
    "com sempre si es que tinc feina fa temps que no suto no estic gaire fort etc......"

    P.D:El titol es per la edat mitja del dia de la ruta 45-50 jajajajaja.

    ResponElimina
  5. Ei nois 16 de agost marxa popular a lloret de mar,no es cap competicio pero esta molt guapa,el any pasat vam estari hi va estar molt be,ahi va la direcció http://www.cclloretdemar.com/.Ja direu algo.

    ResponElimina