divendres, 5 de juny del 2009

Marxa Popular Vilablareix 2009

Hola a tothom!!

Ja sé que fa molt de temps de la marxa popular de Vilablareix però com que encara ningú no ha dit res, faré una mica de crònica.

Vaig quedar amb en Joan per anar tirant xino-xano des de casa seva fins a Vilablareix. Vam arribar d'hora i encara no hi habia massa gent. Quan estàvem fent la preinscripció ens vam trobar amb una sorpresa: en Lermo havia decidit venir a una cursa!!! Caram, caram... Mentre esperàvem a la resta en Joan m'intentava solucionar provisionalment el problema que tenia amb el disc de darrera que m'anava tocant tota l'estona. No ho va solucionar del tot però ho va fer més suporable. També va aprofitar per recordar-nos a tots que s'havia posat uns XT. Va anar arribant la gent: Edu, Àlex i Josep. I ens vam preparar per sortir.

Comencem la cursa i es va fent força bé. Al cap de poca estona es fa un tap i uns quants que es coneixen la zona van fer drecera anant per un altre camí. Després va venir una pujada una mica tècnica amb unes quantes pedres. Hi havia gent que ho feia a peu. Després d'uns quantes pujades i baixades que es feien molt bé va venir una pujada que, tot i que no era massa pronunciada, sí que era moooooolt llarga i al final ja gairebé no podia. Quan encara m'estava recuperant de la pujada inacabable arrossegant la llengua per terra em trobo un desgraciat que m'avança (en pujada) aixecant roda!!! Però... serà capullu??!! S'hauria d'haver fotut de morros!

Llavors el tiu es queda enrera esperant a algun amic seu. I al cap de poc em torna a atrapar i, en comptes de fer com la gent normal, o sigui, anar pel camí que toca, el tiu anava pujant pels marges dels costats tot feliç. Si no fos perquè estava cansat l'hagués matat. L'avituallament va anar molt bé per descansar una mica i recuperar forces. A partir d'allà la cosa ja va ser més suau. Em va fer gràcia un tros de la cursa on hi havia un parell d'organitzadors asseguts en un sofà al costat d'un corriol per on passàvem. Vaig fer alguna pujadeta i alguna baixadeta més i ja vaig arribar a Vilablareix. Un cop allà vaig saludar a la gent que ja havia arribat i també a en Marcos i en Javi que estaven allà però ni tan sols havien participat (problemes de despertador) i vaig anar a buscar el menjar i l'obsequi.

La gent va anar marxant però l'Edu, en Joan i jo ens vam quedar esperant a que ens fessin un massatge gratuït. Vam haver d'esperar més de mitja hora però va valer la pena. La llàstima és que després vam haver de tornar a agafar la bicicleta per tornar a casa i tot el que s'havien relaxat els músculs no va durar gaire.

Apa, salut i pedals!!

7 comentaris:

  1. Ei, administradors, m'haureu de fer 4 cèntims de com s'afegeixen les imatges als textos i com va el tema de les diapositives.

    Apa, salut!

    ResponElimina
  2. Hola Ritxi, bona cronica, per afegir les fotos has d'anar a una pestanya que posa "format" a dins de format hi ha un recuadre que posa "afegir gatgets" i aquí has de triar el de "diapositives" i a partir d'aqui ja veurás com va.

    ResponElimina
  3. Eiii! K...EN RICARD ÉS INFORMÀTIC EH! jajajaja

    ResponElimina
  4. Ei nois diumenge 14, palamos marxa popular de 18km,te pinta de domingera pero domingera xunga rollo reunion de amigos,podriem estar inclus al top ten jajaja,hi a sobre nomes val 8 euros,apa ja direu algo.Salut

    ResponElimina
  5. Estimats amics i amigues!!!!

    Em cumplau anunciar-vos, que el proper dissabte dia 13 de juny es fa la primera cursa "organitzada" pels Pedals de dia pedals de nit!!!

    Promugut pel Team Leader Joan Nadal!!!

    Total, que es veu que un dia ens va enredar la monitora d'espinning fer una sortida en bici, i em decidit d'anar a fer la bescanonina xiiiiinu xaaaaaaaaanu, amb condicionant de fer uns acuarios al bar despres!!

    O sigui que a veure qui s'apunta, quan més serem, més ens tajarem!!!!

    Salut

    ResponElimina
  6. hei, m'agrada la proposta de l'Albert, que us sembla si la fem puntuable, ja que aquest mes no n'hi ha gaires !!

    ResponElimina
  7. No, no!!! Res de puntuable, que aquest cap de setmana no hi sóc!!

    ResponElimina