dimecres, 29 d’abril del 2009

CALENDARI MES MAIG

Ei pedals!!! Gràcies Edu, Kuma, Ricard per les vostres cròniques......

Per cert Kuma, el comentari de que en javi va arribar quan ja marxavem.. que sàpiques que no m'agradat ni un pel!!!!

Això avança d'una manera ràpidissima!!!! i ja som com qui diu al mes de maig!!!! i encara no s'han decidit les proves que seran puntuables.. Per cert, a partir d'ara ja es publicaran les classificacions descomptant els dos pitjors resultats!!!

Us passo el recull de les proves que hi hauran el mes de maig, evidentment cadascú pot fer la que vulgui però hem de decidir quines seran les puntuables.. que tothom voti per dos!!!

1- MAIG: XVI MOUNTAINBIKADA A TORTELLÀ
10-MAIG: V MARXA DE BTT A SANT JORDI DESVALLS
10-MAIG: IV MARXA POPULAR VILABRAREIX
17-MIAG: I MARXA BTT BONMATÍ
24-MAIG: 6ª Ruta Bandolera Btt Viladrau
24-MAIG: 17. Cabrerès BTT - Edició 2009 (Barcelona)
30-MAIG: 5a Cursa Cetig Esport Marxa Btt Enginyers

Apa, ja veieu que el calendari està una ple!!!, s'obren les votacions..
Salut i pedals!!!

P.D. Els meus vots son per Sant jordi Desvalls i Cabreres.

20 comentaris:

  1. Mister que no ho he dit en cap mal sentit això d'en Javi, ni despreciant a ningu, simplement que estavem al cotxe de l'Edu agafan les coses perque jo, en Ricard i en Torres tenim que marxar pedalant i ens estavem quedant glaçats i estavem xops.

    Ell va arribar quan estavem alla agafan les coses per marxar i res més, no crec que hagi tingut cap falta de respecte i si li he tingut doncs demano disculpes.

    Referent a les proves puntuables, la del cabreres els meus tius l'han fet varis anys i m'han comentat que al mig de la prova hi ha com una mena de botifarrada i la gent es dedica a fer fotos i a passar el ratu en grup amb els paisatges i a part que son 1800 paios i totom va fent amb la seva colla, es paren que ara una foto que ara nem fent en grup que ara un embotallament de gent etc etc etc. No te logica que sigui puntuable crec.

    ResponElimina
  2. Bon dia!!

    Em sembla que tambe falta el Roadbook de Palafrugell...ho vaig trobar en una web l'altre dia, que es fa el dia 10 tambe!
    Per part meva, em quedo amb Vilablareix i Viladrau, que pel recorregut i el desnivell, semblen les mes assequibles. El cabrares em feia gracia, pero anava amb un amic i s'ha rajat.
    Ja direu que es fa...

    Fins aviat!

    ResponElimina
  3. Hola a tothom!!

    M'he estat mirant això del Roadbook de Palafrugell del 10 de Maig i em faria gràcia fer-lo. A més val només 8 €. Però si no fos possible escolliria fer la de Vilablareix per aquest dia.

    Per les que hi ha el dia 24 considero que cap de les 2 hauria de ser puntuable sinó que haurien de ser marxes per anar més o menys en grup i gaudir de l'entorn. I sense cap dubte em decanto per la de Viladrau perquè està limitada a 300 persones i això vol dir que es podrà fer molt més bé que no pas la del Cabrerès que està limitada a 3000 persones i la gent es passarà més estona caminant que anant sobre la bici.

    De moment les votacions estan:

    10-MAIG: V MARXA DE BTT A SANT JORDI DESVALLS: 1 vot
    10-MAIG: IV MARXA POPULAR VILABRAREIX: 2 vots
    24-MAIG: 6ª Ruta Bandolera Btt Viladrau: 2 vots
    24-MAIG: 17. Cabrerès BTT - Edició 2009 (Barcelona): 1 vot

    Apa, aneu votant pedals, que només hem votat 3! Som-hi!!

    ResponElimina
  4. CRÒNICA D'UNA SORTIDA FRUSTRADA PEL MASSÍS DEL MONTGRÍ:

    Resulta que a en Joan ahir li van venir ganes d'anar al castell de Montgrí amb bici. I vaig estar buscant rutes amb GPS que anèssin per allà i una semblava que hi pujava.

    Doncs bé, avui l'Albert, en Joan i jo hem decidit d'anar cap a Torroella de Montgrí per provar la ruta. Feia bona pinta, uns 40 km amb ascens al castell inclòs. Hem aparcat els cotxes i hem anat seguint el que deia el GPS. Ha costat una mica perquè el que va gravar la ruta ho va fer amb un GPS que tenia un error de +/- 100 metres... i això es molt!! Al principi s'aguantava força bé el vent perquè quedàvem una mica arreçarats però al cap d'un parell de km, tot i que anàvem per planer, ens costava mantenir una velocitat de més de 18 km/h.

    Al cap de poca estona ja hi havia un desviament cap a la dreta per una pista bona que començava l'ascenció a la muntanya. Era un pendent molt suau i a més per aquella zona no bufava tant el vent. Però mica en mica el pendent anava pujant i hem parat a fer un "Pit Stop" sota un arbre. Ens hi hem tornat a posar, hem passat pel costat de Santa Bàrbara i... ostres... merda!!! La ruta ja s'ha acabat i el castell està ALLÀ DALT!! (molt lluny) Resulta que la ruta arribava només fins a Sta. Bàrbara i feia la volta. En Joan ha anat a preguntar per on es passava per anar al castell i un tiu d'allà li ha dit per on s'hi anava i que s'hi podia anar en bicicleta si S'ESTAVA EN FORMA. El tiu encara deu estar rient!!!!

    Doncs bé, anem cap on ens havia dit i veiem que la cosa no pinta massa bé perquè està tot ple de pedres però anem tirant com podem. Ara ja cada cop fem més trossos a peu i amb la bici a coll que no pas sobre la bici però anem pujant pensant que és factible. I en aquelles que ens creuem amb un tiu que ens diu: "On aneu?? Voleu arribar a dalt al castell amb bicicleta?? JAJAJA Millor que gireu a mig camí!!" Nosaltres ens pensàvem que exagerava una mica i que ja es podria fer. S'acaba una pujada que estàvem fent i el vent una mica més i ens tira a terra amb la bici i tot. La gent amb qui ens anem creuant ens tracta de bojos però anem fent amb la bici a coll fins que en un tros que gairebé no es podia fer ni a peu ens trobem un home que baixava per allà que ens diu: "No, no ho feu!! No pugeu ambb bici fins el castell que no es pot. Jo ho vaig voler fer i a l'hora de baixar vaig acabar fins els collons de la bici i la vaig tirar cap avall!" Aquell home semblava bastant seriós com parlava i... bé, veient que el "camí" (no era camí, eren roques que s'havien d'anar escalant per pujar) no feia gaire bona pinta hem decidit abortar l'intent de pujar al castell i hem començat a baixar.

    A l'hora de baixar, en comptes d'anar pel mateix lloc on hem pujat i seguir amb la ruta, hem decidit (encara no sé perquè) baixar per un altre lloc que portava directament al poble. Al principi també s'havia de fer amb la bici a coll i després ja l'hem pogut fer damunt la bici. Un cop hem arribat al poble ens ha vingut l'atac de gosseria a tots i, en comptes d'intentar seguir la ruta, hem decidit d'anar cap al cotxe fent un total de 14 km (sí, sí, molt trist). I després hem anat a un bar d'un poble del costat a prendre algo i... cap a casa.

    Queda pendent per un altre dia tornar a fer la ruta sencera de 40 km però sense intentar pujar al castell i sense vent.

    Les fotos de la sortida són aquí: http://picasaweb.google.es/rbatllori/MassisDelMontgri#

    Apa, salut!!

    ResponElimina
  5. Hei !!! Hola que tal companys !!!
    Ja soc aquí !!!
    Be despres de fer un petit estax a menorca i banyar-me en una platja de pelicula amb la aigua tant freda que et deixava els ous petits i arrugadets ja he tornat per donar-vos una mica de canya.

    Per les curses, a mi m'agradaria fer la de Sant Jordi, perque està al costat de casa meva ! i perque despres podem fer una barbacoa al pati de casa on ens podem posar verd de botifarres de can Miliu i acar-nos el vi de la panera de Nadal.
    Pel que fa a la segona cursa estic d'acord amb en Kuma, la de Cabreres es massa bestia per ser puntuable per tant proposo fer la de Bonmati o la dels enginyers perque així si algú vol anar a fer la de Cabreres i pugui anar !!!, Jo voto per Bonmatí.

    Ah!!! aquesta setmana recullo els diners pel mallot !!! ultim avís !!!

    ResponElimina
  6. Hola gent!

    Jo voto per la de Vilablareix i Viladrau que ja m'estan bé. Per cert, ahir en Ricard i jo vam fer Rocacorba...i...CASI tot amb el plat mitjà exepte un camí pel que vam tirar que estava tot enfangat i amb un pendent del 25%. Segur que l'Edu ja ho deu pujar tot amb el plat gran però jo sóc feliç així!!

    ResponElimina
  7. Mode ON Cuma amb filosofia:

    Plat petit o gros aixo depen de la cadencia de cama de cascú, hi ha gent que li agrada anar molt revolucionat i se sen mes comode o gent que va amb el mitja o el plat gros pujant a pistonada de cama, el que importa es pujar que un es senti comode.

    Mode OFF Cuma sense filosofia:

    Joan T et creixarà el nas de dir mentides.

    JOAN NADAL MMMMMM ON ET PUC DONAR EL MONEY PEL MALLOT? O SI LI DONC A EN MARCOS TEL FARA ARRIBAR?

    ResponElimina
  8. Jo dono el meu vot per les curses de Vilablareix i la del CETIG, que son les que amb més seguretat podré fer, tot i que també em fan gràcia les de Bonmatí i Viladrau.
    Joan, tens la paraula.

    ResponElimina
  9. Bones,
    Pel tema del maillot no conteu amb mi i en Josep, pero pel tema de la pasta pendent si, eh!! jaja

    Les proves ja ho he comentat, jo dissabte vaig a Vilablareix, i a Viladrau si puc, perque la resta del mes la tinc compromesa.

    Fins aviat!

    ResponElimina
  10. Hola que tal?
    Pel que fa el mallot surt per 40€, la gent que el vulgui que porti els cales el dia de la cursa, a Vilablareix ja que per votacions serà la puntuable !

    ResponElimina
  11. Ep!!! 40 €??? Osti... Marcos, m'has de tornar calers, que et vaig pagar més del compte!! xDD

    Apa, ens veiem a Vilablareix!!

    P.D.: Avui hem anat amb l'Albert a descobrir camins per les muntanyes de Bescanó... QUE GUAPO QUE ÉS TOT ALLÒ!!!!

    ResponElimina
  12. Si esq.....quan es tracte de pagar tothom fa una mica el loco...pero per tornar-los....cagum l'ostia la gent vola!!!

    Ricard...m'he patejat els 5 euros ja en birras!!!kui kui kui kui kui

    ResponElimina
  13. Be, queda clar que la 7ena prova puntuable es Vilabrareix.

    Ens hi veiem el diumenge.

    ResponElimina
  14. Ja meu cardat, jo volia anar a fer la mitja marato ciutat de Girona de 21 km. (Aixo no puntua com a esforç i sacrifici al patiment?)

    ResponElimina
  15. Casum dena Marcos... escup les birres!! ESCUP!!! Caca, caca!! Hauràs de fer hores extres pels 5 €. jajjaaja

    ResponElimina
  16. BUA BUA BUA!!!! HO HAVEUUU VIST AIXOOOOO???? LA MARE QUE ELS VA PARIR!!!! SERVEI GRATUÏT DE MASSATGES PELS QUE VAGIN A LA CURSA DE VILABLAREIX!!!!!!! http://www.vilablareix.cat/btt/

    ResponElimina
  17. Ei, gent!!!

    El dia 24 de Maig hi ha la 6ª Ruta Bandolera Btt Viladrau. De moment l'Àlex i jo tenim intenció d'anar-hi. Necessitaríem saber qui més s'hi vol apuntar per fer la inscripció que, COM A MOLT TARD, s'ha de fer demà.

    Penseu que és una ruta que passarà per camins del parc natural del Montseny que només s'obriran al públic (per anar en bici) durant aquell dia. S'ha d'aprofitar!! Per a més informació mireu aquí: http://www.gandulsbttviladrau.com/indexrutabandolera2009.htm

    Digueu alguna cosa, please!!!

    Apa, salut!!

    ResponElimina
  18. comentari per Ritxi. mira al castell del Mongri si que si pot anar amb la bici, que costi mes o meys depen de com estiguis fisicament. Jo i e anat per tre bandas, desde Torroella, desde les Dunes i desde Sta. Catarina. es tarda uns 45 minuts per pujar i 30 per bajar.

    ResponElimina
  19. comentari per Ritxi. mira al castell del Mongri si que si pot anar amb la bici, que costi mes o meys depen de com estiguis fisicament. Jo i e anat per tre bandas, desde Torroella, desde les Dunes i desde Sta. Catarina. es tarda uns 45 minuts per pujar i 30 per bajar.

    ResponElimina
  20. Hola "Anònim".

    Suposo que devia ser amb la bici a coll el tros final. Si no vam pujar va ser per la insistència de la gent que ens trobàvem pel camí i pel vent que feia. Si no ens haguéssim trobat a ningú ja hi haguéssim arribat.

    Apa, salut!

    ResponElimina