dilluns, 23 de març del 2009

Marxa popular de Fontcoberta

Hola que tal?
Bé com que ningú te ganes de escriure, avui faré jo la crònica, jeje ja ho veus Ricard trobo a faltar les teves cròniques de tres pagines.
Arribo a Fontcoberta i ja hi havia molta gent, trobo en Javi i en Marcos que s'anaven a inscriure i a l'Alex i l'Albert ( Que a partir d'ara seran: " El equipo AA " ) que ja s'havien inscrit, van ser els primer d'arribar i els primer de marxar, qui els va parir ! També saludo en Pere de la Würth que a veure quin dia s'apunta a sortir amb nosaltres, i quan estàvem amb en Marcos i en Javi a la cua de la inscripció en Javi em diu:
-ei aquell no es en Robert
- quin Robert
- Si en Robert.
I si senyor era en Robert, ens varem endú la millor sorpresa del dia ! feia uns quants anys que no ens veiem, per la gent que no el conegui, podem dir, que " a priori " en Robert es un bon candidat pels pedals de nit, però després de la cursa que va fer, també és un molt bon candidat pels pedals de dia.
En Ricard i en Joan encara no havien arribat, peròaixò ja ho explicaran ells.

Bé comença la cursa, per cert molt ben senyalitzada, la resumiré tipus Molina de Polònia:
-Pujadota
-Baixadeta
-Pujadeta
-Avituallament: una aigüeta
-Baixadota
-Punxadota. ( canvio la càmara i seguim )
-Pujadeta
-Punxadota. ( fins aquí la meva cursa )

Arribo "fen trampes" a la meta, i botifarra.
Ja havia arribat tothom, fins i tot "El equipo AA" ja havia marxat cap a casa. Però per mi la cursa va estar molt bé, jo crec que l'any que bé i tornem !

Joan

24 comentaris:

  1. Bon dia a tots!!
    Bueno, bastant ben resumit, jaja. A mi també em va agradar molt el traçat, corriols petits sense branques ni arrels, unes bones trialaretes, un xic masses de pujades, i tot molt ben senyalitzat!! Molt bona cursa.

    La següent la Conca del Daró el dia 5 d'abril no? A la Bisbal..

    Fins aviat!

    ResponElimina
  2. Si senyor, la proxima la Conca Daró.

    ResponElimina
  3. A maig podriem intentar fer aquesta de 65 km btt

    http://www.cabreresbtt.com/

    ResponElimina
  4. Bones!

    Varies cosetes: El finde del 16 de maig, els que vulgueu mireu-vos a VallNord, fan els campionat del mon de descens, i necessitem voluntaris de l'Organització, als que paguen dietes, roba...i col·labores en el muntatge, apart de veure com baixen aquells penjats a tota llet per les muntanyes...jo no puc anar, tinc despedida de solters (no meva) pero sino aniria.

    D'altre bande, Conca del Daró son 40km...l'altre dia ja vaig patir, per tant 65 del Cabrarès tela...però si algu més s'anima jo també. He vist que està muntat de puta mare, i hi ha molta participació (3000maxim), a més aixo del xip em mola!! jaja. Per tant, em posaré les piles i entrenaré per fer.lo, ja sabeu, si voleu..
    Fins aviat malalts!

    ResponElimina
  5. CRÒNICA FONTCOBERTA:
    ====================

    Tranquil Joan, aquí va la meva crònica. ;)

    M'aixeco cap a les 7:30 per esmorzar i preparar-me per anar a la marxa popular. Són les 8:00 i ja gairebé estic, només em falta omplir l'aigua i anar tirant cap a baix que en Joan (Torres) deu estar a punt d'arribar. Miro per la finestra i no veig ningú i penso que m'havia dit que arribaria "cap a les 8:00". Les 8:05, les 8:10 i en Joan sense aparèixer. Les 8:15 i li faig una perduda per si s'ha mort pel camí... 8:20, 8:25 i li faig una altra perduda... Total que arriba a les 8:30. I la cursa comença a les 9:00!! Carreguem la bici, anem tirant, arribem al poble i ara toca buscar el pavelló. Ell diu que li sona, que està per un carrer que ell ja passava quan anava a repartir patates amb la Matutano... quina por! Bé, trobem gent amb bici i aparquem el cotxe. Primer de tot decidim anar-nos a inscriure i després ja baixarem les bicis. Anem caminant cap al pavelló i resulta que hem deixat el cotxe gairebé a l'altra punta de poble. Ens inscrivim i anem a buscar les bicis. En Joan decideix apropar una mica més el cotxe al pavelló i mentre descarreguem les bicis sentim l'organitzador que comença a parlar per donar pas a la sortida. Mentrestant nosaltres a la nostra, anar baixant les bicis del cotxe. Al cap d'un moment comença la cursa i nosaltres encara allà; li dic a en Joan que ha començat i ell segueix a la seva anar-se canviant de sabates. Quan acabem anem cap a la sortida, i... evidentment, ja no hi ha ningú i en Joan pregunta: On és la gent?? I jo li dic: collons! Ja t'ho he dit, han sortit mentre estàvem al pàrking! I llavors en Joan va començar a renegar com és habitual en ell.

    Anem buscant desesperadament algun rastre que hagin pogut deixar per tal de poder-los seguir i fer la cursa però no trobem res. El que si que trobem és un grup de 3 pringats com nosaltres que també han arribat tard. Ens ajuntem i decidim anar cap a una direcció buscant senyals... i els trobem!! Si, senyor! Els anem seguint i al cap de 4 senyals ja no en trobem cap més i tornem al lloc del principi (en Joan anava davant). Fem un altre intent i veiem que ens haviem passat un senyal que girava cap una cantonada. Anem seguint els senyals i quan portem uns 3 km me n'adono que de tant en tant hi ha unes fletxes però amb la particularitat que van al REVÉS. Ho comento amb els altres i al cap d'unes quantes fletxes més els convenço que l'estem fent al revés. Doncs apa, mitja volta i un altre cop cap al principi i, per variar, escoltant a en Joan renegar. Ens trobem amb un de l'organització que ens diu que s'ha d'anar cap a Banyoles seguint el carril bici. Li proposo a en Joan de fer la curta perquè ja havíem perdut mitja hora amb la tonteria i em diu que sí. Aquí perdem el rastre dels altres 3 pardillus.

    Anem direcció Banyoles i ens fiquem al carril bici. Al cap d'una estona ens trobem amb els de l'organització que ja anaven treient les indicacions i que estaven flipant perquè els hi havien dit que ja no quedava ningú (ningú tret d'un parell de pringats que tenien ganes de començar mitja hora més tard). Al veure els senyals, en Joan s'anima i comença a tirar (almenys ja no el sentiré renegar... :P). Jo seguint amb la meva tònica vaig bé per planer i pujada i com una nena per les baixades, per tant, perdo en Joan al cap de poc. Justament el perdo quan començo a avançar els que anàven últims. Les esperances d'atrapar en Joan desapareixen del tot quan em trobo un grup d'unes 20 persones que anaven de passeig per una zona on només es podia passar d'un en un. Com a exemple que anàven de passeig és la situació que ens parem tots de cop i sento un nen diguent-li al seu pare: Mira, mira, quin cuc de terra més xulu!! ¬¬' (sense comentaris) Al cap d'una estona hi ha una baixada amb un cartell de perill i s'estan mitja hora per baixar perquè, clar, el papa ha d'ajudar al nen a baixar la bici i mentrestant van fent petar la xerrada parlant sobre la baixada aquella i no sé quines històries... Total que em passo una bona estona anant de passeig fins que el camí es torna una mica més ample i els passo. Llavors la cosa es torna una mica més distreta perquè passo dels 15 km/h per planer, que en aquell moment ja era molt!! En una pujada avanço unes 20 o 30 persones que l'estaven fent a peu (jo la feia sobre la bici però amb el plat petit, pinyó gros i la llengua a fora). Al cap d'uns km trobo l'avituallament i em paro a fer un glop de Coca-Cola. Allà em trobo un grup de vells que avanço mentre encara estaven parats i agafo el desviament de la curta. Ara ja no em trobo tanta gent però de tant en tant hi ha algú que avanço i per dins vaig pensant: "Com a mínim no quedaràs últim!" Després d'una baixada el recorregut passa pel mig d'un riu amb fondària desconeguda (l'aigua era molt bruta i no me'n fiava massa que pogués passar per allà sense acabar nedant). Uns tius que anàven amb mi troben un caminet pel costat que permet travessar el riu fent un salt i els segueixo. Tot seguit hi ha una pujada i els deixo enrera. Continuo avançant uns quants més per planer fins que arribo a una zona coneguda, o sigui, el tros que haviem començat a fer del final. Allà em trobo amb uns de la llarga que de lluny ja sento que diuen: "PAS!! PAS!!! PAAAAS!!!" Els deixo passar i els hi dic: "Tanquils!! Que avui no hi ha punts en joc!!" Però ells van a la seva, pels "enfermos" no hi ha marxes populars, tot són competicions. Total que quan estic a punt d'arribar a una de les últimes curves m'avancen 2 "enfermos" que casi em fan menjar una valla... Seran capullos??!!

    Bé, arribo, em poso a buscar en Joan i... sorpresa!! El cap gros ha decidit fer la llarga i encara no ha arribat!! Deixo la bici aparcada i em poso a l'arribada amb la càmera de fotos esperant que arribi la resta. El primer que reconec (al cap de mitja hora) és l'Albert que arriba amb presses per marxar a treballar. Llavors arriba en Marcos (l'Àlex havia arribat abans però com que no anava amb el mallot no l'havia reconegut), en J. Nadal explicant-nos que es distreia rebentant-se la roda per posar-hi més emoció, en Javi i... osti!! En Joan T. al costat d'en Javi?? Collons! Si que li hava fotut canya el tiu! No l'hagués atrapat ni que hi hagués posat ganes. Llavors anem a buscar l'obsequi (una samarreta molt xula) i el menjar i al cap d'una estona marxem cap a casa. Per mi va ser una marxa xula, llàstima que vam començar mitja hora més tard i al final vaig fer la curta per no voler arribar massa tard. Per cert, no està malament, jo vaig avançar 54 persones i vaig acabar a la meitat dels de la curta i en Joan va avançar més de 100 persones per acabar en una posició raonable en la llarga.

    Aquí us deixo el link d'alguna foto que vaig fer: http://picasaweb.google.es/rbatllori/MarxaPopularFontcoberta#

    Apa, salut!!

    ResponElimina
  6. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf quin show!!! jajajja ja veig que encara no has apres de l'orientació d'en Joan xDDDD

    Referent al cabrerés jo proposo anari, ademes es d'anar fent perque si ho dons tot els 30 km despres ja estas mort xDDD.

    La ruta del Daro alla hi anire, a tornar a recuperar l'instint de sang. xDDD

    ResponElimina
  7. Ei Joan, he vist en alguns bloggs, que tenen una aplicacio al costat, que es un calendari, en el que hi ha apuntat el dia que s'ha realitzat una sortida, o una marxa...i la previsio de rutes...aniria be veure quina rutina portem, i quina revisio de curses hi ha en 2 mesos vista no?
    Es una sugerència simplement eh!

    5 abril: Conca daró
    26 abril: Open natura St Gregori
    10 maig: marxa St Jordi Desvalls
    24 maig: Cabrarès?

    Es una bona previsió no?

    ResponElimina
  8. La veritat es que estaria molt bé poder posar un calendari i els dies de cursa o les opcions i que la gent votes la que li va mes bé. M'ho miraré !! ;)

    ResponElimina
  9. Veig que m'heu fotut últim després de tot, a la cursa de Fontcoberta... realment no ho entenc perquè si arribo a fer la curta no crec que en Ricard m'hagués atrapat...però weno......

    ResponElimina
  10. mmm...miraca la primera cursa de bescanó....ehehehehehehehehe

    ResponElimina
  11. Joan T... a part de ser un impuntual veig que de vista tampoc vas gaire bé.... A la classificacio de fontcuberta vas quedar 5è, davant d'en ricard i en joan nadal......

    A ver si nos lavamos la cara por la mañana!!!!!!

    ResponElimina
  12. Qui serem a la cursa del 5 d'abril?

    ResponElimina
  13. Jo ja m'he inscrit i pel que acabo de llegir al mail. En Joan T. també.

    ResponElimina
  14. Jo i en Josep també venim...tinc ganes de fer xep xep per les bassetes!!

    ResponElimina
  15. OHHHH my goood,si el any passat portava 1 setmana sense ploure hi vam atravesar el riu 5 cops aquest buaaaaaa,jo passo de vindre,estara tot fet una merda hi passo de carregar-me la bici,que guanyi el millor.
    P.d:Espero que us serveixi la excusa jajajajaja

    ResponElimina
  16. Albert, no cola l'excusa!!!! jajajaja Això de les excuses no és propi de tu. Aix... des que no entrenem en secret ja no és el mateix. A vera si ara que s'allarguen els dies podem tornar a quedar.

    Apa, salut!

    ResponElimina
  17. Hola pedaleros!! A aquesta cursa tampoc puc venir, me'n vaig a fer una rutilla pel sud de França en bici, ja us explicaré.
    A aquest pas, si segueixo sense puntuar, m'enfosare de tal manera a la classificació de la liguilla, que ja no hi haurà collons de recuperar.
    En fin, em queda com a consol que, despres de fer 900 km en bici, estaré una mica en forma...
    Bona cursa!!

    ResponElimina
  18. Sou tots uns GAYS!!! Jo ja he pagat per anar a la cursa i espero no anar-hi sol. A més, el mateix dia haig de marxar aviat i m'he sacrificat per venir!!!!!!!

    ResponElimina
  19. Hombre Edu!!!! estas vivo!!! Bueno, aqui otra baja para el domingo. Con resaca, malas sensaciones, toda la semana de lluvia... Combinacion perfecta para quedarse en casa!!!

    Be, ja fareu la cronica i ens donareu la classificacio perque aquesta prova es puntuable!!!!!

    Salut i pedals

    ResponElimina
  20. Osti, que bé!!! Pel sol fet de participar aquest diumenge em posaré primer a la classificació! M'estic plantejant de fer la curta i així no haver-me d'esforçar tant. Ja veurem, ja veurem...

    ResponElimina
  21. CRÒNICA MARXA CONCA DE DARÓ
    ===========================


    Avui tothom ha hagut d'agafar el seu cotxe perquè en Joan se suposa que havia de marxar aviat i al meu cotxe no hi cabia la bici d'en Kuma i la meva (al final s'ha comprovat que sí...). Hem sortit cap a les 8:10 direcció a la Bisbal. Hem arribat una mica abans de les 8:45 i hem aparcat el cotxe. Hem muntat les bicis i hem anat a confirmar la inscripció i a recollir els obsequis.

    Una mica més tard de les 10:30 hem començat la cursa, ens havíem posat pel mig però entre una cosa i l'altra hem acabat sortint bastant més enrera. En Joan i en Kuma han pogut anar avançant fent "slaloms" pel mig de la gent i jo he fet el que he pogut però sense avançar tanta gent. Després s'ha acabat la bona vida i ha arribat el primer corriol i allà semblava que féssin pagar peatge perquè per avançar 2 km hi he estat uns 20 minuts. L'únic que hi havia era una riera amb pedra que patinava una mica, però tothom s'havia de parar i passar-hi a peu. Després d'aquest tros la cosa ha estat una mica més distreta amb unes quantes pujades i baixades que es podien fer molt bé. Hi ha hagut una baixada que he patit una mica perquè hi havia fang i pedres i la roda del darrera feia el que volia, m'he arribat a pensar que estava rebentada de les tonteries que em feia, però no, només era que els Country Mud m'estan demanat a crits que els canvïi.

    Al cap d'una estona i després d'avançar força gent he arribat a l'avituallament i a on es decidia si fer la llarga o la curta. La veritat és que em sentia molt bé i he estat una estona pensan-t'ho, però m'he decidit per la curta (pensava que la dificultat seria més elevada). I la curta no tenia gaire història més: una pujada, alguna baixada xula i atravessar el riu unes quantes vegades perquè te n'enteris d'on ve el nom de la marxa (el riu es diu Daró). Al final arribo amb un temps de 2 h, miro si m'ha tocat algun premi dels que sortejaven però no fos cas... Agafo l'entrepà, la beguda, una pasteta i m'en vaig a una taula a menjar-m'ho mentre espero a que arrivin els altres amb la càmera a punt. Mentre esperava han fet el sorteig d'una Orbea de carbono que li ha tocat a una tia. En Joan ha arribat 1h i 15 m més tard que jo i en Kuma una mica més de 10 m després d'en Joan. Han menjat i dps hem marxat cap a casa.

    La veritat és que un cop he vist com he arribat m'he quedat amb les ganes de fer la llarga. Un altre dia serà...

    Se suposa que venien l'Àlex i en Josep però no els hi hem vist el pèl. Si heu vingut ja direu quin temps heu fet. El nostre ha estat (el meu exacte i el seu aproximat):
    - Ricard (2h 3m) [24 km]
    - Joan (3h 15m) [39 km]
    - Kuma (3h 27m) [39 km]

    Per cert, les fotos estan aquí: http://picasaweb.google.es/rbatllori/ConcaDeDaro#

    Apa, salut!!

    ResponElimina
  22. Bones,
    al final en Josep no podia, i em va fer molta mandra venir tot sol, apart que la nit anterior em vaig fotre un super tiveri, i estava saturat!
    Vaig pujar per Fitor, i al veure les senyals vaig fer un tram del recorregut, que va incloure la Pujada del Fuet...feia bona pinta la cursa, per acabar enfangat segur!

    ResponElimina