dilluns, 24 de novembre del 2008

Road Book "Les Gavarres"


Hola que tal!!!!

Bueno bueno, el passat diumenge varem assistir al nostra primer Road Book, la veritat es que va donarà molt a parlar. Una experiència de la qual tots hem tret grans conclusions.

La cursa prometia molt ja que ens vam dividir en 2 equips, els Pedals de Nit "liderats per l'Edu" i els Pedals de Dia "liderats inicialment per en Joan"

Com ja podeu veure a la foto, la crònica esta dedicat al Sr.Joan Torras, que va ser el gran destacat de la jornada. Va demostrar un sentit de l'orientació increïble, fora de lo normal i anormal.....arribant fins a límits desconeguts fins ara per l'home, sent capaç de perdre's en el primer gir, no saber ni a quina pàgina estava i conseqüentment portant a l'equip als grans nivells d'arribar en una posició.......millor mireu la crònica de l'equip Pedal de Dia.....

Per un altra banda varem tenir la cursa dels Pedals de Nit, que inicialment es varen sentir una mica frustrats ja que a la inscripció van donar un líquid misteriós....però no tenia alcohol....a més a més en els avituallament no donaven birra....tot i això, van poder sortir sense grans nivells de ressaca i completar una etapa gairebé perfecte gracies al gran guia Edu, per més podeu mirar la crònica dels "Pedals de Nit"
També es va trobar a faltar molt les nostres animadores particulars i el senyor Xupatín!!!!

Salut i esperem les cròniques.


Marcos

diumenge, 16 de novembre del 2008

Open Natura Sant Quirze del Vallés


Bé aquesta sortida s'ha notat que era a Barcelona perquè podríem dir-li Open Natura enbús a sant Quirze, si si però comencem pel principi, varem quedar a les 8:00 del mati per carregar les bicis a la furgo però com era d'esperar sempre hi ha algú que arriba tard, en aquest cas en Joan (júnior) a part de esperar-lo al principi també varem tindre que esperar-lo al final jeje.

Arribem a Sant Quirze i entre pitus i flautes ja son casi les 10 quan estem preparats, i ens toca sortir dels últims, i collons quin enbus 800 persones en bici una darrera l'altre duran 10 Km, que si haviem de parar quan hi havia una pujadeta que si ara una bassa d'aigua, vaja un rollo, fins arribar al primer avituallament, després la cursa bastant divertida, vinga pujades i baixades.

Quan arribo en Javi i en Marcos ja havien arribat, després de anar pràcticament junts tota la cursa en Javi als últims tres quilometres baixant a tomba oberta, que casi es menja un municipal, acaba per imposar-se. Destacar que en Marcos aquest cop no va tenir cap avaria mecànica. Entre el nou sillin de carbono i els chupatins de Farmablue no hi va haver color.

Bé fins aquí la crònica que amb el dinar que ens hem fotut tinc tota la sang fent la digestió, apa espero els vostres comentaris.

Fotos: http://picasaweb.google.es/lh/photo/OUHrdDM7B0cAuoRL1D3hLg
PD: M'oblidava de la inestimable, invalorable, incalculable valor, del suport i calor de les hooligans girls que van fer unes afotos molt maques, gracies Anna i Gemma, ha !! i la Laura que es va apuntar a la manduca.

dissabte, 8 de novembre del 2008

Sortida St Miquel i el Àngels


Hola que tal?
Sortida molt gay, perdó volia dir molt guay...avui hem quedat a 8:45 per pujar a St Miquel i als Àngels, quan arribo ja hi havia en Lermo i l'Edu després arriben els altres menys dues baixes, en Joan (júnior) que s'ha quedat enganxat al llit :D , i en Carles que s'ha acollonit a última hora, les males llengües diuen que no volia venir per por a no quedar primer. Bé al final érem set: l'Edu, Lermo, Marcos(Raikkonen)Lopez, Javi, Ricard, Coma i jo: Joan(Farmablue).

Pujada a Sant Miquel sense problemes, no sé qui ha arribat primer però si qui ha arribat últim, jeje. Baixada tranquil·la amb en Ricard mentres les cabres boges baixaven al davant, en Ricard m'ha donat una bona idea pel bloc mentres baixàvem, m'ha dit que tenia fotos antigues i que me les passaria per posar-les al bloc i m'ha semblat una bona idea, farem una secció que segurament es dirà " Pedals Histori " on hi podrem veure fotos antigues.

Hem arribat a Celrà i allà després de varis comentaris gays, que no reproduirem, i els primers problemes mecànics d'en Marcos Raikkonen, jo m'he pres un "Chupatin" de Farmablue, hi he pujat de collons, apa ja he cobert el cupu de publicitat de la crònica. A mitja pujada als Àngels en Marcos trenca la pinsa del freno i hem de parar per fer un "arreglo" i de cop i volta i sense saber com apareix en Joan(júnior), que agafa el relleu a en Lermo que ha de marxar abans d'hora.

Finalment arribem als Àngels. Bé després de veure un tiu d'uns 50 anys amb un Porche vermell i una dona que si s'acosta molt a un radiador es desfà, pixant al marge, quin "glamourrr". Allà dalt el millor una birra i un entrepà de botifarra.